Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Táncsics utca: befejezték, de még sem

A soproni Táncsics Mihály utcában befejezték a szennyvízcsatorna gerincvezetékének a lefektetését. A munkálatokkal azonban nem végeztek, előreláthatólag két hónapig nyitva lesznek a házbekötésekhez ásott árkok.
Ismételten teljes szélességében járható az út a soproni Táncsics Mihály utcában. Ezt a kivitelező még az elmúlt héten, pénteken bejelentette. A munka azonban még nem fejeződött be teljes egészében.
– Mikorra végeznek előreláthatólag a bekötésekkel? – kérdeztük Csejtei Imrétől, a kivitelező projektvezetőjétől.
– A terveink szerint harminc munkanapig a Somfalvi úton fogunk dolgozni. Amint itt végeztünk, ismételten visszamegyünk a Táncsics Mihály utcába, és befejezzük a házi bekötéseket. Szerződésben vállaltuk, amint végzünk a gerincvezeték lefektetésével, az út ideiglenes aszfaltot kap, és teljes szélességében járhatóvá tesszük az utcát. Nos, ez meg is történt. A hátralévő időben kérnénk a lakosság megértését.
Csejtei Imre hozzátette, a régi vezetékek a földben maradnak. A főhálózatot eltömítik, a korábbi házi bekötéseket pedig összetörik. Amennyiben mindennel végeznek, véglegesen leaszfaltozzák a Táncsics Mihály utcát.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaly tizennégyezren részesültek segélyben

„ Amennyiben a kormány megszorító intézkedései a helyi támogatási rendszerre is kihatnak, idén… Tovább olvasom