Kisalföld logö

2017. 10. 17. kedd - Hedvig 11°C | 21°C Még több cikk.

Támogatói érem

és különdíj

A mosonmagyaróvári Vincze Ferencné a minap társadalmi munkájának elismeréseként a Jeruzsálemi Szent Lázár Katonai és Kórházi Lovagrendtől támogatói nagy bronzérmet kapott.
Korábban beszámoltunk arról, hogy a mosonmagyaróvári Vincze házaspárt – Vincze Ferencet és feleségét, Erdős Annát – a Jeruzsálemi Szent Lázár Katonai és Kórházi Lovagrend tagjai közé választotta. Az ünnepélyes lovaggá avatás tavaly novemberben volt Budapesten. Vincze Ferencné – tervezőmérnökként – ekkor éppen az újrónafői Szent István-templom külső és belső elektromos hálózatának tervein dolgozott. Miután a terv elkészült, Butsy Lajos mosoni plébános levélben köszönte meg a Szent Lázár-lovagrendnek Vincze Ferencné áldozatos munkáját. A lovagrend vezetősége úgy döntött, a lovag társadalmi munkáját támogatói nagy bronzéremmel ismeri el. A magas kitüntetést Erdős Anna a napokban vehette át Budapesten. Rajta kívül az országban idén csak heten kapták meg a tíz évvel ezelőtt alapított támogatói érmet.
A költőként is elismert Erdős Anna örömmel tájékoztatta lapunkat, hogy a közelmúltban a megyei könyvtár családi témájú irodalmi pályázatára benyújtott novellájáért különdíjat kapott.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A média születése: a tévézés hőskora

A hétvégi belvárosi séták közé egy-egy jobb filmet is beiktathatunk. Például Szegeden, a Belvárosi… Tovább olvasom