Kisalföld logö

2017. 06. 27. kedd - László 19°C | 30°C Még több cikk.

Támogatási rendszer tanácsadóknak

A DEBATE (Interreg III C) projekt keretében szervezett nemzetközi találkozót a Nyugat-Magyarországi Egyetem (NYME) Mezőgazdaság- és Élelmiszer-tudományi Kara és a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvány a napokban Mosonmagyaróváron.
A DEBATE-projekt célja egy nemzetközi üzleti tanácsadói hálózat létrehozása, oktatási tananyag és nemzetközi tapasztalatcsere kereteinek kidolgozása. Az oktatási anyag, valamint az üzleti tanácsadók számára készülő internetes portál tartalmának megvitatása céljából hét országból közel hatvan oktatási szakértő és üzleti tanácsadó gyűlt össze Mosonmagyaróváron. A tanácskozáson külföldi szakemberek mutatták be a régiójukban jellemző legfontosabb tevékenységeket, az üzleti tanácsadás kihívásait.
A NYME Agrártudományi Centruma több külföldi partnerrel, valamint a Kisalföldi Vállalkozásfejlesztési Alapítvánnyal közösen 2005-ben sikeresen pályázott az Interreg-alapból nemzetközi üzleti tanácsadási célok támogatására. Az „Európai üzleti tanácsadói képzés és tapasztalatcsere fejlesztése” című projekt az elmúlt év februárjában indult és 2007 decemberéig tart, teljes költségvetése pedig meghaladja az egymillió eurót. A program célja egy támogatási rendszer – képzési program, tapasztalatcsere, internetes portál – kialakítása az európai üzleti tanácsadók részére, ami megfelelő erőforrásokat és ismereteket biztosít munkájukhoz.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az ismert ember a legjobb reklám

Amikor Cserhalmi György megjelent a CIB Bank reklámjában tíz évvel ezelőtt, esztéták, filmkritikusok… Tovább olvasom