Kisalföld logö

2018. 03. 24. szombat - Gábor, Karina -4°C | 9°C Még több cikk.

Találkozás a wuhaniakkal

Wuhan az ipar, a kereskedelem, az áruszállítás, a képzés és a tudományos kutatás fontos központja.
Wuhan Kína központjában a legnagyobb metropolis szerepét tölti be. Az ipar, a kereskedelem, az áruszállítás, a képzés és a tudományos kutatás fontos központja. A város képviselői egy magyarországi üzleti találkozót előkészítve kamaránkat is felkeresték.

A központi kormányzat támogatásával erőteljes kutató és fejlesztő tevékenységet is folytat Wuhan a fém- és az acélipar előállítási és technológiai folyamataira tekintettel, az autógyártás, a biotervezés, a gyógyszeripar, a foto-elektronika és a környezetvédelem területén. A kamaránkat augusztusban felkereső wuhani delegáció – amely a wuhani külkereskedelmi iroda és gazdasági tanács tagjaiból állt – előkészít egy őszi kooperációs találkozót Magyarországon is. A németországi duisburgi kormányzat és a NUREC (Network on Urban Research in the European Community) lesz a „Wuhani kooperációs találkozó és projektkiállítás kis- és középvállalkozások részére" című rendezvény házigazdája november 16. és 18. között.

Az érdeklődők kooperációs lehetőségeket építhetnek ki, tárgyalhatnak partnerükkel projektjeikről a következő szektorokban: logisztika, nemzetközi vásár és kiállítás, szakképzés, építészet, fotó-elektronika, környezetvédelem, megújuló energia, megújuló anyagok, textíliák és öltözködés, mezőgazdasági termékek előállítása, élelmiszeripari termékek előállítása, gyógyszeripar és kémia, autóalkatrészek, fémek hűtése, gépészet. A szervezők várják magyar cégek jelentkezését is a rendezvényre, amelynek nyelve a kínai és az angol lesz. Regisztrációs lapot és egyéb részleteket kamránk honlapján (www.gymskik.hu) talál. Bővebb információ a 96/520-205-ös és a 96/520-228-as számon kérhető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Győri álom, győri valóság

A Kisalföld október 11-i száma közölt interjút Révi Zsolt főépítésszel „Győri… Tovább olvasom