Kisalföld logö

2017. 03. 28. kedd - Gedeon, Johanna 2°C | 19°C Még több cikk.

Szulák Andrea megtalálta az igazit

Szulák Andrea egyre érzékenyebb. Állítja, ha egyszer valaki igazán megbántaná, szó nélkül továbbállna.

Szulák Andrea népszerű médiasztár, elismert énekesnő és közkedvelt színész. Mindenkivel megtalálja a hangot, mindenhol ő a társaság sziporkázó központja, mégis a színfalak mögött egyre érzékenyebb. Bár még soha nem gondolt arra, hogy feladja karrierjét, ha egyszer valaki igazán megbántaná, szó nélkül továbbállna.

Szulák Andrea ritkán jár interjúkra, azt mondja, eleget van középpontban, inkább másnak adja a bulvársajtók címszerepét. Most is csak egy telefonos beszélgetésre sikerült elkapnunk két előadás között, sajtburgerrel a kezében.

– Hogy bírja a strapát így az év végén?

– Év végéig szinte minden este játszom Győrben, aztán mennem kell forgatni, és van egy-két koncertem is. Napi 12 órát dolgozom, 3 órát utazom. Néha elég fáradtan érek haza, olyankor nekiállok főzni vagy festeni, vagy odabújok a páromhoz. Ugyanúgy, mint bárki, ebből próbálok erőt meríteni a következő naphoz. Szerencsére otthon minden rendben, bár nem tervezünk házasságot, de mind a ketten úgy érezzük, hogy megtaláltuk az igazit. Jó úgy hazamenni, hogy van, aki vár rám.

– Minden előadás után hazamegy?

– Imádom Győrt, itt intézek el mindent, a bevásárlástól a csekkfeladáson keresztül a ruhavásárlásig, de azért Budapesten szeretek otthon lenni. Minden szeptemberben iszonyatosan letolnak a győriek, ennek egyfelől örülök, egyfelől pedig meg is ijedek. Most hogy a Hyppolit, a lakájt elkezdtük felújítani, mondtam a kollégáknak, hogy bemegyek a Baross útra megmutatni magam, hogy itt vagyok. Ahány helyre mentem, mindenhol kikaptam, hogy hol voltam három hónapig. Én meg szabadkoztam, hogy bocsánat, de nyári szünet volt, mire a reakció csak annyi volt, hogy na és? Tulajdonképpen Győr a második otthonom lett.

– Médiasztár, énekes- és színésznő. Melyiket szereti a legjobban? Vagy az otthoni Szulák Andrea az igazi?

– Hát az otthoni Andrea nem mindig  egyszerű eset. Néha nagyon nem irigylem a páromat. Szeretek dolgozni és azt hiszem, tudok is. Ha énekesként van rám szükség, akkor abból hozom ki a maximumot, ha műsorvezetőként, akkor abból. Aki szeret dolgozni és tud, annak nem nehéz alkalmazkodni ahhoz a csapathoz, akikkel együtt van. Nyilván, mivel szeretem a munkámat, ez megkönnyíti az életemet.

– Lenne ok, amiért abbahagyná?

– Igen, ha nagyon megbántanának. Érzékeny vagyok és nehezen tudok felállni, most már egyre nehezebben. Régebben rántottam egyet a vállamon, amikor megbántottak, és azt mondtam, nem érdekel az egész, ma már előfordul, hogy hazamegyek, leülök a tévé elé, és néha még el is sírom magam. Nagyon mimóza vagyok.

– Hogyan viseli a bulvársajtó néha bántó tolakodását?

– Ha olyan a téma, hogy érdemes megszólalni, akkor válaszolok, de butaságokra nincs időm. Azt mondta az egyik lap főszerkesztője, hogy aki kiáll a sarokra, ne csodálkozzon azon, ha leszólítják. Van ebben valami. Nyilvánvaló, hogy egy közszereplőnek a felé irányuló érdeklődést ki kell elégíteni egy bizonyos pontig. Ezt a pontot mindenki maga szabja meg. Én azt mondom, hogy vannak apróságok, amikről lehet beszélni és van, amiről nem, éppen ezért keveset árulok el magamról.

– A legtöbbet az ajándékok árulnak el rólunk, vagyis az, hogy mit adunk szeretteinknek. Tudja már, hogy kinek mit vesz az idén?

– Szeretnék a barátaimnak személyes ajándékokat készíteni. Van, akinek pulóvert szeretnék kötni, van, akinek törülközőt hímezni, van, akinek varrni valamit, másnak meg festeni. Hihetetlen multifunkcionális vagyok, csak az időm kevés. Egyébként szeretek ajándékozni.

– Mindent előre eltervez?

– Nem vagyok pedáns, tehát tudok úgy aludni, hogy néhány dolgomat nem végeztem el. Három mosogatóban felejtett pohár miatt nem vagyok ideges, de ha halogatom a dolgokat magam körül napokig, akkor ideges leszek. Alapossággal sokkal nyugodtabban élhetem az életemet.

– Mit csinál például ma este?

– Nekiállok főzni. Gombás karajt sütök, de ezt csak az elmúlt percekben találtam ki.

– Várja otthon a párja?

– Baromira ajánlom neki...

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megjelent magyarul Paulo Coelho új könyve

Hogy van az, hogy az ember mindig pontosan akkor érkezik a megfelelő helyre, ahol és amikor várják?… Tovább olvasom