Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Sztárparádé a Médiabálon

A negyedik Médiabál, melynek háttérmunkáiból lapunk, a Kisalföld oroszlánrészt vállalt, a jelenlévők szerint talán még az eddigieknél is színvonalasabb volt. A média, a közélet, a művészvilág, a vállalkozók jótékony találkozója szombat este héttől vasárnap hajnali négyig tartott.

A negyedik Médiabál, melynek háttérmunkáiból lapunk, a Kisalföld oroszlánrészt vállalt, a jelenlévők szerint talán még az eddigieknél is színvonalasabb volt. A média, a közélet, a művészvilág, a vállalkozók jótékony találkozója szombat este héttől vasárnap hajnali négyig tartott.

KÉPGALÉRIA 1. >>

KÉPGAlÉRIA 2. >>

A bál egyik erénye, hogy Győrbe a sztárok nem pusztán fellépni jönnek, hanem együtt szórakoznak a közönséggel. Charlie mielőtt pódiumra lépett, még beszélgetett egyet asztaltársaságával, Nagy Bandó András, Soma (lapunk szerzői) is ott voltak végig a bálteremmé varázsolt győri egyetemi csarnokban. A bál megnyitójában Baló György a kiegyensúlyozott média felelősségére hívta fel a figyelmet három perc komolyságot kérve a többórányi szórakozás közben.

Aki ott volt, örült neki, aki nem, az sajnálhatja. A Médiabál ismét azt hozta, amit ígért, a média, a közélet és a művészek találkozóját. Szinte lehetetlen összefoglalni, mi minden történt. Borkai Zsolt, Győr polgármestere, majd Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke köszöntötte kedvesen a jelenlévőket, utánuk Baló György televíziós újságíró megnyitotta a bált. A Győri Balett és a győri filharmonikusok Medveczky Ádám vezényletével (egy különleges, tüllfüggönyös megoldással, amiért – akárcsak a hangért, fényekért – köszönet jár a Rock Golyó Bt.-nek) varázsolták el először a nézőket. Aztán jött Sarkadi Lívia hajszobrász bemutatója, Bolba Tamás és Pándi Piroska vacsorához játszott zongoradarabjai és melódiái.

A Royal tánczenekar első számával már a parkettra csábított szinte mindenkit. Soma mint énekes és háziasszony is sikert aratott. A Konyec című film szereplői, élükön a csodás Shell Judittal, akárcsak Németh Lajos, a TV 2 meteorológusa is jól érezték magukat. Nagy Bandó András, Charlie (fergeteges koncertje után), Tamás Ervin, Zsidró Tamás mesterfodrász ott járt-kelt a bálozók között és beszélgetett azokkal, akik meghívták asztalukhoz őket. Kaszinó az előtérben, gazdag tombola, jó hangulat, gazdagon feldíszített bálterem szolgálta a jelenlévőket. A győri egyetemi csarnok valóban bálteremmé változott, külön köszönet illeti ezért a Vill-Korrt és a csodás lépcsőt építő Integrál-H-t, illetve a lépcsőt felöltöztető csapatot, amelyet Vidos Tibor irányított. Szombat este a megyeszékhelyen a jótékony bál, melynek hozadékából Horváth Sándort, a Médiaklub megalapítóját segítik majd, B. Tóth László diszkójával hajnali négyig tartott. A báli vendégeket a győri Jókai-iskola hoszteszlányai segítették.1. A Média 2003 Alapítvány jótékonysági bálján ismét találkozott média, közélet, művészek.
2. Az alapítvány megbízásából, az X-Meditor segítségével szervezett színvonalas bálon nem volt idő pihenni.
3. A Győri Balett táncosainak köszönhetően művészien szép nyitánnyal indult a bál.
4. A Dimenzió SE táncosainak latin mixe tapsorkánt eredményezett.
5. A Médiabál előkészületei három napig tartottak.
6. Medveczky Ádám (ő a tüllfüggönyön) és a győri filharmonikusok a nyitány pillanataiban.
7. Németh Lajos, a TV 2 meteorológusa 2007-re jósol.
8. Este tíztől egészen hajnali négyig tele volt a táncparkett.
9. Borkai Zsolt, Győr polgármestere
10. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke
11. Baló György televíziós újságíró

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMAFC–Fehérvár KC 73–81 (21–19, 21–20, 16–21, 15–21)

Sopron, NB I/B-s férfimérkőzés, 300 néző. V.: Sabáli, Kurucz. Tovább olvasom