Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Szövetségben Medgyasszayval

A Nemzeti Fórum Egyesületet képviselő dr. Medgyasszay László országgyűlési képviselővel, a megyei közgyűlés alelnökével kötött együttműködési megállapodást tegnap Győrött a Nyugdíjas Klubok és Idősek Életet az Éveknek Országos Szövetsége – Győr-Moson-Sopron Megyei Klubtanács. A két fél együttműködési szándéka a felkészülést szolgálja az őszi önkormányzati választásokra. Közös programmal indulnak, közös listát állítva, az idősek, a nyugdíjasok érdekeinek képviseletében.

– Országosan egyedülálló a kezdeményezésünk – kommentálta a hírt dr. Medgyasszay. – A civil szervezetekkel való együttműködésről nem csupán beszélni szükséges, hanem tenni is kell érte. Ezért mindkét megyei nyugdíjasszövetséget felkerestem, egyelőre csak az egyiktől kaptam érdemi választ, velük most megállapodtunk. Pk támogatják a Nemzeti Fórum listáját, mi megfelelő helyeket biztosítunk számukra a listán. Közös célunk a megyei idősügyi tanács létrehozása, illetve a nyugdíjasklubélet bekapcsolása a nemzetközi vérkeringésbe.
Zsámbokiné Buday Anna az Életet az Éveknek szövetség részéről hangsúlyozta: a közgyűlési alelnökkel kötött megállapodásuk referenciájául eddigi tevékenysége szolgált: már eddig több mint 5 és fél millió forinttal támogatta a Medgyasszay Vince Nyugdíjas Alapot és rendszeres résztvevője a nyugdíjasrendezvényeknek.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egyetért a Postabank-vezetők felmentésével?

Tovább olvasom