Kisalföld logö

2017. 11. 21. kedd - Olivér 3°C | 9°C Még több cikk.

Szombati kék sorok

Könnyű pénzszerzés

A megyei rendőr-főkapitányság sajtószolgálata felhívja a lakosság figyelmét, hogy akadályozzák meg a bűnözők könnyű nyári pénzszerzését. Az értékek fokozott védelme érdekében alapos körültekintéssel és óvatossággal járjanak el önfeledt pihenésük közben is.


A magántulajdon védelme mellett a köztulajdon védelme is odafigyelést igényel. Az ilyen jellegű, könnyen megvalósítható, elszaporodó és folyton ismétlődő bűncselekmények megelőzésében az állampolgárok gyors észlelésének, a rendőrséggel való együttműködésnek, értesítésnek kiemelt szerepe van.

Mire is kell ügyelni?

Ismeretlen tettes július 21-én a késő esti órákban Győrben, a Kóvalter szabad strandon az erdő szélén felállított sátrak mellől, egy lerakott kézitáskából mobiltelefont tulajdonított el.
Egy másik ismeretlen elkövető június vége és július 9. között az Inszol rt. kezelésében lévő, Győr, Borsos Miklós utcai társasház tetején található szellőzőrendszer alumíniumborítását lebontotta és elvitte. A kár mintegy 30 ezer forint.
Ismeretlen tettes június 14-én Győrben, a Petőfi téren elhelyezett és a Pannon-Víz rt. tulajdonát képező szennyvízátemelő aknáról lefeszítette a lakatot és elvitt öt darab kóranyagból készült fedlapot, mintegy 140 ezer forint értékben.
Lopás bűntett alapos gyanúja miatt folyik büntetőeljárás Sz. Attila 20 éves győri lakos ellen, aki július 24-én éjjel egy óra körül a 82-es főút 42-es kilométerénél található, a közútkezelő kht. tulajdonát képező alumínium információs táblát a három darab tartóoszloppal együtt elvitte. A tábla szétdarabolása közben a járőrök észrevették, s tevékenységében megakadályozták. A rongálási kár meghaladja a 15 ezer forintot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az alkotás gyönyörűségére

Kocsis Ilona egy franciaországi kirándulása után érzett késztetést arra, hogy ecsetet vegyen a… Tovább olvasom