Kisalföld logö

2017. 09. 23. szombat - Tekla 9°C | 18°C Még több cikk.

Szocialisták a rendkívüli közgyűlésről

Eredics Imre, a győri közgyűlés szocialista frakciójának vezetője a következő közleményt juttatta el szerkesztőségünkbe.

„Az MSZP frakciója jóleső érzéssel vette tudomásul, hogy Győr polgármestere, Borkai Zsolt az országban elsőként nyilatkozott arról, elfogadja Gyurcsány Ferenc miniszterelnök meghívását a megyei jogú városok vezetőivel való találkozóra. Szokatlan és meglepetésszerű azonban, hogy az e témában összehívott rendkívüli közgyűlésről nem a polgármester, hanem Szijjártó Péter képviselő tájékoztatta a város közvéleményét. Tudomásunk szerint Szijjártó Péter nem a győri polgármester szóvivője, hanem Orbán Viktoré. Nem okozott viszont meglepetést a Fidesz–KDNP frakciószövetség vezetőjének azon bejelentése, miszerint Borkai Zsolt polgármester a találkozón a győri embereket fogja képviselni. Ugyan ki mást képviselne? Miért kellene ehhez külön közgyűlési felhatalmazás?
Az MSZP-frakció minden erővel támogatja a város és önkormányzata érdekeinek érvényesítését, a város eddig megteremtett pozícióinak megőrzését és további erősítését. A rendkívüli közgyűlés megtartásával egyetértünk, abban bízva, hogy érdemi párbeszédben alakul ki a várost képviselő polgármester álláspontja.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rózsává vált kötényében a kenyér

Hétszázhetvenöt éve, 1231. november 17-én halt meg Árpád-házi Szent Erzsébet (Türingiai Szent… Tovább olvasom