Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Szita Bence mentős nagybátyját kollégái megóvták a megkínzott kisfiú látványától

Kegyetlenül megkínozták a 11 éves kisfiút, mielőtt megölték - írja a blikk.hu.

- Ne kérdezz semmit! – ezekkel a szavakkal fogadták kollégái Szita Jánost (39) a kaposvári mentőállomáson. Szita Bence mentősként dolgozó nagybácsija ugyanis éppen szolgálatban volt azon a tragikus szombat reggelen, amikor unokaöccse sártól borított, elgyötört kis testét a nyomozók kiemelték a földből a Toponárhoz közeli elhagyatott erdős részen. A gyászoló nagybácsi pusztán a kegyes sorsnak köszönheti, hogy a helyszínre nem az ő mentőautóját riasztották.

– Szótlanul, ledermedve vártak rám a bajtársaim. Amikor a riasztás beérkezett, nem is sejtették, hová mennek, és milyen borzalmas kép fogadja majd őket, amikor visszaértek – mesélte János a blikk.hu-nak, akit a tehetetlenségtől és a dühtől még most is elfog a sírás. – Kímélni akartak, megóvni attól a mérhetetlen sokktól, amit pár perccel korábban Bencus látványától átéltek.

Bence kis testét és arcát olyan sebek és vágások borították, amelyek arra utalhatnak, hogy a brutális tettesek megkínozták halála előtt a fiút.

A két feltételezett tettest, akiket a gyanú szerint Bence nevelőapjának barátnője bérelt fel, jól ismerték a rendőrök.

A Kaposváron csak Kojakként elhíresült B. József a gyilkosság előtt alig három héttel, október 9-én léphetett ki a rácsok mögül. A férfi fiatalkorától rettegésben tartotta a környéket: bűnlajstromán szexuális erőszak, okirat-hamisítás és garázdaság is szerepelt.

K. József pedig többször is szerettei életére tört. A férfi pár hete azzal került be a hírekbe, hogy egy szál pizsamában éhségsztrájkba kezdett a kaposvári törvényszék előtt, mondván, felesége csak azért tette ki a szűrét otthonról, mert a nő őrült hazudozó. 

Olvasóink írták

 • 5. Lekvároskotlóbőr 2012. november 06. 14:28
  „http://hu.gloria.tv/?media=250541
  Az első 15 perc”
 • 4. Pretorianus 2012. november 06. 13:25
  „A halál csak megváltás lenne az ilyen véglényeknek! "Kölcsönadni" őket a fukushimai atomreaktor fűtőelemeinek kézzel való kiszedéséhez,természetesen minden védőfelszerelés nélkül! Tehetnének egy utolsó jó dolgot az életükben...”
 • 3. bozoeszter 2012. november 06. 13:10
  „A tőrvény alkotókat kellene megfircangólni !Adnak ennek az embernek nem nevezhető élőlénynek egy pár évet.És a mi adónkból jól el lesz ,étel ital tv fűtés stb. Miközben a tisztességes emberek nyomorognak.!!!!!!!!!!!!”
 • 2. kerteszb 2012. november 06. 10:29
  „Mondom KÖTÉL!!!”
 • 1. Madarász 2012. november 06. 10:03
  „Többször is mások életére tört, képes megkínozni egy kisgyermeket, miért tartjuk el ezt az embert sok-sok évig? Ma a kórházi beteg fejadagja 550 Ft/nap, míg egy bűnözőé a börtönben 1300 Ft/nap. Meddig tűrjük még az ilyen élősködőket?!
  A gyilkosokat igenis végezzék ki!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyarországon is találtak hamisított húst

Nem csak Svédországba adott el a Filetto Kft. színezett sertéshúst, a Nébih egy magyarországi nagykereskedőnél is talált hasonló hamisítványt. Tovább olvasom