Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Sziszi: karban tartom a testem!

A Való Világ 2 szexis táncosnôje maga mögé utasította Südi Iringót és Bódi Sylvit is egy internetes szavazáson.
Míg a hölgyek többsége örül, ha alakja tetszést arat, Südi Iringó felháborodottan vette tudomásul, hogy jó a feneke.

Lezárult lapunk szavazása (Színes Bulvár Lap), ahol olvasóink tíz magyar nehézbombázó közül voksolhattak arra, akinek szerintük a legformásabb, legszebb a feneke. A mezôny igencsak színes volt, így nem csoda, hogy az olvasók véleménye is megoszlott a "formákat" illetôen. Az alábbi sztárokra voksolhattak a szinesbulvarlap.hu látogatói: Balogh Edina, Bódi Sylvi, Dobó Kata, Dundika, Gryllus Dorka, Madár Veronika, Miló Viktória, Rubint Réka, Südi Iringó, Sziszi.

A z élen a ValóVilág 2 dögös-vörös táncosnôje, Sziszi végzett, rá a szavazók 26%-a voksolt.

- Nagyon jól esik az elismerés, köszönöm szépen - mondta Sziszi, akinek formás alakja mit sem változott a Való Világ2 óta. - Fontos, hogy egy fiatal nô tartsa karban a testét, hiszen a mondás is azt tanítja: a szépségért meg kell szenvedni.

Sziszit szorosan Südi Iringó követi a fenékpárbajban. Míg a legtöbb nô örül, ha a feneke tetszést arat, Iringót mélyen lesújtotta, hogy szépnek tartják a popsiját. Felháborodása azért is érthetetlen, hiszen táncosnôként hozzászokhatott már ahhoz, hogy mustrálják a testét és fenekének mozgását.

- A leghatározottabban tiltakozom az ellen, hogy ilyen hír jelenjen meg rólam - jutatta el sms-formájában igencsak szokatlan reakcióját Südi Iringó, aki jelenleg Nápolyban tartózkodik. Késôbb Iringó menedzsere, Sárdi Mariann próbálta megmagyarázni a táncosnô kirohanását.

- Iringó nem örül, ha a feneke kerül reflektorfénybe. Hiszen gyerekeket tanít! – mondta el a menedzser, akivel ellentétben a bronzérmes Bódi Sylvi nem talált kivetnivalót a szavazásban, még a harmadik helynek is örült.

- Nekem még nincs olyan szép, kidolgozott fenekem, de azért már dolgozom rajta egy személyi edzô segítségével - nyilatkozta szerényen a szexis playmate.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétmilliós kár az autóban

Vasárnap a 84-es számú főúton közlekedési baleset történt. Egy 38 éves soproni lakos a… Tovább olvasom