Kisalföld logö

2018. 04. 23. hétfő - Béla 12°C | 26°C Még több cikk.

Szilveszteri bulihoroszkóp

Szilveszterkor sokan elmegyünk bulizni, hol társasággal, hol a párunkkal, de az is lehet, hogy semmi kedvünk sincs kimozdulni otthonról.

A horoszkóp megmondja nekünk, vajon hogyan viselkedünk ezen a napon.


Kos

A Kos szülött ötletszerűen megy oda, ahol éppen jól érzi magát: legyen érdekes program, tánc, tombolás jókedv, mint egy utcabálon. Ösztönösen jól tudja érezni magát.

Bika

A Bika szülött a megszokott környezetben érzi jól magát: barátoknál, ismert vendéglőben. Itt táncol, viccelődik, no és jókat eszik-iszik. Ikr ek Az Ikrek szülött inkább megszervezi a bulikat, még akkor is, ha ezért utaznia kell. A jó humorú, beszélgetős bulikat szereti, nincs a középpontban, de minden hír eljut hozzá.

Rák

A Rák szülött inkább otthon maradna ilyenkor. Ha mégis kimozdul, alkalmazkodik párjához, a lehetőségekhez. A buliban mindenkiről gondoskodik, ne maradjon senki étlen-szomjan. Oroszlán Az Oroszlán szülött szeret házigazda lenni. A középpontban van mindig, nagy színész. Nagyvonalúan mindenkit meghív, ötletes programokat talál ki, amin sokat lehet nevetni.

Szűz

A Szűz szülött utál elkésni, mindennek tervszerűen kell történnie. Nehezen engedi el magát, visszafogott, csak lassan oldódik fel. Ő az, aki a buli után levonja a következtetést, jövőre veled, ugyanitt?

Mérleg

A Mérleg szülött imádja a társaságot. Minden buliban elemében van, ő a „legcsinosabb", csábító, bókolni kell neki, vagy ő udvarol mindenkinek. Játékos, a bájával mindenkit levesz a lábáról.

Skorpió

 A Skorpió szülött a különleges bulikat szereti. Szenvedélyesen táncol, eszik, iszik. Nem veti meg a bódító szereket sem. Ha ez bekövetkezik, nem ismeri a tabukat. Az ő társaságában emlékezetes minden buli.

Nyilas

A Nyilas szülött szereti az elegáns helyeket, szereti, ha a közélet szereplői is jelen vannak. Vannak vágyai, amiért mindent megtesz, hogy elérje. De a spontán elhatározásoknak is teret enged néha.

Bak

A Bak szülött nem kedveli a hangos bulikat. Inkább a baráti összejöveteleket szereti, gátlásos, szerény marad. Ha párja esetleg illuminált állapotba kerülne, rá lehet számítani. Ő maga nem kerül kompromittáló helyzetbe.

Vízöntő

A Vízöntő szülött felhőtlenül, felszabadultan tudja érezni magát. Minden bolondos ötletet élvez, mindent kipróbál. Kiszámíthatatlan javaslatai vannak, a társaság humorfelelőse.

Halak

A Halak szülött már előre tervezget, álmodozik, milyen lesz az év végi buli. Titokzatosan viselkedik, ezért mindenki meg akarja hódítani. Vigyáznia kell, nehogy az álmodozás után csalódás érje. A csendes bulikat szereti.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kitöltötte a gáztámogatási kérelmet?

Tovább olvasom