Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Szilvásy György: semmi közöm az őszödi beszéd kiszivárogtatásához

Szilvásy György szerint a néhai Rózsa-Flores Eduardo feltételezéseivel szemben nem tőle került ki a balatonőszödi Gyurcsány-beszéd 2006-ban - erről a volt titokminiszter a Magyar Hírlapnak adott, kedden megjelent interjújában beszélt.
Szilvásy György arról is beszélt, hogy hitelesnek tartja azonban azt a Rózsa-Flores által elmondott folyamatot, amely szerint az általa megkapott beszédet a Fidesz vezetőin keresztül juttatták el a médiának.

Az interjúban a Gyurcsány-kormány titokminisztere arra is kitért, hogy az UD Zrt. ügyében szerinte Fidesz-politikusoknak is a vádlottak padján kellene ülni, a Portik-Laborc-beszélgetések jegyzőkönyveit ugyanakkor nem lett volna szabad nyilvánosságra hozni, hiszen azokat most politikai dimenzióban értelmezik, miközben csak szakmailag lehetne.

Szilvásy György az újságnak arra a kérdésére, hogy minisztersége alatt nem történtek-e politikai megfigyelések, azt mondta: "Természetesen nem, nem is történhettek. Ilyen, az elődöket érintő gyanú egyébként minden kormány alatt felmerült. Én ilyenből azonban soha nem kreáltam vádat a politikai ellenfeleimmel szemben. Bizonyítékok gyártásával sem foglalkoztam."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szolgálaton kívüli rendőr mentett ki egy sofőrt az égő autójából

Egy szolgálaton kívüli rendőr mentett ki egy sofőrt az égő autójából Budapesten hétfő éjjel a IX. kerületben. Tovább olvasom