Kisalföld logö

2018. 04. 22. vasárnap - Csilla, Noémi 12°C | 23°C Még több cikk.

Szijjártó: semmilyen valódi ok nincs Magyarország leminősítésére

A magyar gazdaság teljesítménye, a kormány gazdaságpolitikája és a költségvetési számok világosan mutatják, hogy semmilyen valódi ok nincs Magyarország leminősítésére - közölte Szijjártó Péter.
A magyar gazdaság teljesítménye, a kormány gazdaságpolitikája és a költségvetési számok világosan mutatják, hogy semmilyen valódi ok nincs Magyarország leminősítésére - közölte az MTI-vel Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szombaton.

Közleményében kiemelte: az Európai Bizottság éppen két nappal ezelőtt jelentette be, hogy 2012-ben a magyar költségvetés hiánya három százalék alatt lesz, amelyre jövőre mindössze hét uniós tagországban lesz példa. Magyarország hét éve nem volt képes arra, hogy teljesítse a három százalék alatti költségvetési hiányt, azonban a magyar emberek összefogása és a gazdaság teljesítménye nyomán ez most sikerül - tette hozzá.

Magyarország jövőre tovább csökkenti a Gyurcsány-korszakban felhalmozott államadósságát, újabb több százezer embernek ad munkát, így lesz 2012 Magyarország számára az elrugaszkodás éve - írta a szóvivő. Pénteken kora este az eddigi stabilról a leminősítés lehetőségére utaló negatívra rontotta Magyarország államadósi besorolásainak kilátását a Fitch Ratings hitelminősítő.

Olvasóink írták

 • 17. rommel 2011. november 14. 21:06
  „AZ MSZP-T MIKOR MINŐSITIK LEJJEBB ???
  MONDJUK PÁRTBÓL EGYLETNEK !!!
  EGYBŐL MINDJÁRT KETTŐ LETT !
  OSZTÓDIK MINT A POLITIKAI HULLA !!!”
 • 16. bbalint 2011. november 12. 21:52
  „na igen, ezekhez meg nem kell nagy ész.ezek le vannak minősítve, az emberek révén.”
 • 15. pancser 2011. november 12. 21:32
  „Megint kapunk egy maflást, ezúttal a Standard & Poor´s részéről ahogy kinéz! Az új életbe lépő tákolmány szerint ezért felelni kell valakinek!”
 • 14. embertelen 2011. november 12. 20:13
  „Szijjártó hazudik, én három valódi okot is tudok. Ezek pedig: Orbán, Kósa és SzijjÁRTÓ saját maga!”
 • 13. miracle 2011. november 12. 20:01
  „CapsLock
  Te nem Szíjjártó vagy véletlenül ?”
 • 12. tomiwudu 2011. november 12. 19:04
  „5-ösnek! Tudod honnan rugaszkodunk el? A stokirol a nyakunkon egy vastag kötéllel!!!!!!!!!!!4”
 • 11. dorombolok 2011. november 12. 18:38
  „Csak azért , hogy mindenki el tudjon igazodni a dolgok között . Ha valaki úgy érzi, hogy Szijjártó Péter mondataiban nem érti a logikát, annak ajánljuk szeretettel a következő interneten terjedő Fidesz-magyar szótárat.

  -Amikor mi kordont bontunk, akkor az népnemzeti ellenállás, ha ti nyitjátok meg a tűzcsapot, szimpla dezertálás.
  -Amikor kivonulunk az ülésteremből, akkor az a hazugság elleni tiltakozás, ha a többiek nincsenek bent, akkor lógnak a munkahelyükről.
  -Amikor helyi lakosként lakhatási támogatást számolunk el, akkor az nekünk jár, ti pedig a piacon kérjetek számlát minden csomag retekről.
  -Amikor mi vásárolunk - hitelből - tőzsdén jegyzett részvényt, akkor az jól átgondolt befektetés, amikor a magánpénztárak tették, akkor eltapsolták a nyugdíjatokat.
  -Amikor módosítunk a nagy elosztó rendszereken, akkor az a ,,nem szokványos magyar út", ha mások próbálták, akkor ez népnyúzó megszorítás, ami nem vezet sehova.
  -Amikor a rend fő őre 48 évesen nyugállományba vonult, csak élt a szabályok adta lehetőséggel, ha a korábbi kollégái is így tennének, akkor élősködnek a nemzet nyakán.
  -Amikor a mi kutyánk kölykét érint hátrányosan egy szabályozás, akkor azt úgy módosítjuk, hogy rá ne vonatkozzon (lex Szász, lex Járai), ti pedig tetszettetek volna többen lenni.
  -Amikor nálunk az értékmérő az, hogy kinek mije van, akkor mindenki szánalmas, aki kevesebbet szerzett.
  -Amikor a Médiatanácsban kizárólag a mi embereink ülnek, akkor az egyensúly biztosított, mert "ők nem olyanok", ha ugyanezen szabályok alapján egyszer majd mások felügyelik a sajtószabadságot, akkor az mindjárt kommunista diktatúra.
  -Amikor népszavazást kezdeményeztünk, akkor a haza nem lehetett ellenzékben, ha mások is élnének ezzel az eszközzel, akkor a nép nem elég érett sorsának eldöntésére.
  -Amikor konzultációra hívjuk az embereket, akkor ,,hallgassuk meg egymást", ha nektek van véleményetek, keressétek a bohócügyi államtitkárt."
  -Amikor a szocik adókat és járulékokat emeltek az a kormány népnyúzó tehetetlensége ,most ez az európai gazdasági válság logikus nemzet és gazdaságmentő követekezménye.
  - A hitelminősítő intézetek a szoci kormány idejében teljesen jogosan jártak el , ma pedig nincs joguk hozzá.”
 • 10. rommel 2011. november 12. 18:33
  „AZ EURÓPAI BIZOTTSÁG PONT AZ ELLENKEZŐJÉT MONDJA MINT EZEK A LIBERÁLIS ELEMZŐK !!!
  A LEMINŐSITÉS INKÁBB BOSSZÚ !!!
  A FIDESZ LEZÁRTA A LIBERÁLIS LENYULÁSI CSAPOKAT !!!
  MOST NAGYON DÜHÖSEK !!!”
 • 9. machers 2011. november 12. 15:34
  „Valóban nincs szükség a külső leminősítésre. Magyarország 2/3-a saját magát minősítette.
  http://egyenlito.blog.hu/2011/11/08/orban_megis_rajta_van_a_masfelmillios_kerenyi_festmenyen”
 • 8. dorombolok 2011. november 12. 15:04
  „Csak amikor az Orbán magyar hangja ellenzékben volt , akkor igen , akkor volt rá ok.Tiszta nem?”
 • 7. pancser 2011. november 12. 14:51
  „Most majd jönnek az összeesküvés elméletek. Viselkedjetek Péter ahogy illik, nem hinném a világ kocsmájában bölcs dolog volna gombostűvel böködni a hangadók, meg az erősek hátsóját. Pedig ezt teszik Orbánék! Azoknak egy apró kellemetlenség, de amit kapunk ért pofont, attól hanyatt eshetünk és még a fejünket is beverjük. Ez csak egy apró figyelmeztetés, hagyjátok abba amit tesztek, mert nagyot kaptok érte.”
 • 6. thermál 2011. november 12. 14:44
  „Kár a szóért kedves SZ.P. ! Én már értem, mert a min. elnök megmagyarázta : "még ezt a sört betolom, újabb laszti a zsákban, a második" , ráadásul ötöt hintettünk a "világverő" Liechtenstein válogatottnak, a minősítők pedig nem értenek a magyar számokhoz, melyek két fejjel lettek kitalálva. Akkor miért kell magyarázkodni? Ha mindenáron megakarja szolgálni a jövedelmét, inkább hallgasson. Mindenkinek jobb lesz!”
 • 5. ad_flexum 2011. november 12. 14:43
  „".....így lesz 2012 Magyarország számára az elrugaszkodás éve." - Vajon honnan rugaszkodunk el? A valósától...... Ekkora ködösítést meg keverés-kavarást! A pirosról is megmagyarázzák, hogy zöld.
  "Magyarország jövőre tovább csökkenti a Gyurcsány-korszakban felhalmozott államadósságát..." - mert a többi ciklusban a többi kormánypárt csak jót tett, ők smafuk az előző kormányhoz képest.
  Undorító a magyar politika, még olvasni is felesleges róluk. Hányinger és megengedhetetlen, ami ebben az országban megy!
  "...a magyar emberek összefogása és a gazdaság teljesítménye nyomán...." - Mi kértük, hogy emeljék meg az árakat, a jövedéki adót, sőt alig várjuk az ingatlanadót is, csak hogy segíthessünk ezen a nyomorult országon?
  Magyarország - Én így útállak.....”
 • 4. Madarász 2011. november 12. 13:52
  „Dehogy nincs! Az egyik éppen Szíjjártó és a beszólásai.”
 • 3. kisem 2011. november 12. 13:30
  „Menjen már a háromegésztizennégy-ba!
  Az indoklással, meg a az újabb több százezer munkahely ígéretével együtt.
  Ez utóbbihoz: ha valaki a munkanélküli ellátás mellett vállalt valamilyen alkalmi munkát (a formáját, az alkalmaztatás jellegét most ne firtassuk), akkor jelentősen nagyobb jövedelemhez juthatott, mint a mostanában bevezetett közmunkák keretén belül. Azaz azok, akik akartak, de nem tudtak elhelyezkedni, itt is vesztettek. Csak azok nyertek némi többletet, akik korábban nem is szándékoztak elhelyezkedni, a segélyen tengették a saját és családjuk életét. Illetve a foglalkoztatás ideje alatt nagyjából kivették őket a rosszban sántikálás potenciális elkövetői közül.”
 • 2. Jandex 2011. november 12. 13:20
  „Hát igen, ez van ha mindenféle kontár minősítget!:)))
  "újabb több százezer embernek ad munkát" ajha, miről maradtam le? :)))”
 • 1. miracle 2011. november 12. 13:11
  „Igaz mondatok egy hiteles ember szájából.”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Legalább 20 autót rongált meg: alkoholos filctollal rajzolt a kocsikra

Legalább húsz személyautót rongált meg egy 30 éves miskolci férfi a borsodi megyeszékhelyen,… Tovább olvasom