Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 18°C Még több cikk.

Szijjártó Péter nyolc gazdasági vegyes bizottság élén

Nyolc gazdasági vegyes bizottság élére nevezte ki Orbán Viktor kormányfő Szijjártó Pétert, a Miniszterelnökség külügyi és külgazdasági államtitkárát - közölte a kormányszóvivői iroda szerdán az MTI-vel.
Az államtitkárt július 2-i hatállyal nevezte ki a miniszterelnök - Matolcsy György nemzetgazdasági és Martonyi János külügyminiszter együttes előterjesztése alapján - nyolc kétoldalú gazdasági együttműködési kormányközi testület élére, így a jövőben Szijjártó Péter tölti be a magyar-török, a magyar–kuvaiti, a magyar-azeri, a magyar-szerb, a magyar-vietnámi, a magyar-szlovák, a magyar-macedón és a magyar-montenegrói gazdasági vegyes bizottság magyar tagozatának elnöki posztját.

Az új elnök célja, hogy a gazdasági vegyes bizottságok működése az eddigieknél jobban szolgálja a keleti nyitás politikájának sikerét, hogy megerősítse a regionális együttműködést a szomszédos országokkal, valamint az, hogy megszilárdítsa Magyarország vezető pozícióját a nyugat-balkáni integráció támogatásában - írta közleményében a kormányszóvivői iroda.

Olvasóink írták

37 hozzászólás
12
 • 37. értelem 2012. július 05. 17:55
  „Kérek mindenkit, ne irigykedjetek! Szegény Szíjártó Péter mindent megtesz értetek, értünk, helyettünk, sok millió helyett és csak legfeljebb, izé hány helyről is kaphatja a havi apanázsát? Számoljunk: országgyűlési képviselő, miniszterelnöki akármi,tag itt-ott,bizottsági elnök nyolc helyen. Biztosan van még valami sportos állása is, csakhogy ki a fene tudja számontartani ezeket? Talán még Ő sem és a seregnyi titkára, titkárnője sem. Szóval szegénykém dolgozik több millió ember helyett és csak ilyen kevés helyről kapja az általuk kitalált maximum 2-milliós havi jövedelmet. Ne irigykedjünk kérem! Na de mi is van? Most veszem észre, hogy a 2-milliós határ rá nem vonatkozik! Ezt még kiharcolta a törvénymódosításoknál neki a vezíre. Komolyra fordítva a szóz: Szíjártó életében még soha hasznosat nem cselekedett, dolgozni meg soha nem dolgozott. Időben beállt a seggnyalók táborába és bebizonyította, hogy ahhoz nagyon ért.A győri választópolgárok mégis megválasztották. Tehát legitim. Sajnos.”
 • 36. ISU 2012. július 05. 13:45
  „Naplopó hazug, zsivány banda az egész fityeszes talpnyaló a viktátorral egyetemben.
  Már itt lenne az idejük, hogy elhúzzanak.”
 • 35. Jandex 2012. július 05. 11:43
  „Így megokosodott a petike vagy csak orkán erejű a hátszele?!”
 • 34. Ambar 2012. július 05. 09:38
  „Igazából szerintem nem érdemes vele foglalkozni.Szerintem sehol sem csinál semmit .Ő csak egy papagáj! de hát aki semmit csinál az jól keres és a vagyona szépen gyarapszik.Lényeg imádja a főnökét és nagy alázattal szolgálja! j_Jól figyeljen arra hogy szolgai módon végezzék tevékenységüket a fidesznyikek ,mert aki nem azt kiebrudalják.Azt hiszem ő valódi besúgó és azt jól és lelkesen csinálja.Na hát mégis csak csinál valamit!”
 • 33. goldboy 2012. július 05. 09:20
  „Ez jó! Egy szerbet, vagy vietnámit csak egyszer versz át. Ezek nem a bíróságra mennek. Kis szerencsével petike napjai meg vannak számlálva.... Lehet, hogy zorbán tisztogat?”
 • 32. Batistuta 2012. július 05. 08:53
  „Keveslem:-)”
 • 31. paci13 2012. július 05. 08:25
  „28. egyharmad 2012.07.05. 00:21
  Re 24.
  "azért nem olyan rossz itt az élet"
  Tényleg nem! Nézőpont kérdése""

  Kérdése, kérdése. Ezzel nem lenne nagy gond, de tudományosssssan igazoják is!”
 • 30. @Gabben 2012. július 05. 07:22
  „De amúgy én nem értek egyet ezzel most döntse el mit csinál Polgármester vagy bizottsági tag én nem engedném ezt meg sőt tiltanám is!!”
 • 29. @Gabben 2012. július 05. 07:21
  „24, így van gondolj bele ha nem 1,5 millió ember tartana el 10et hanem mondjuk 5milla :D micsoda sz*ar élet lenne itt és akkor is lenne aki sír :)”
 • 28. egyharmad 2012. július 05. 00:21
  „Re 24.

  "azért nem olyan rossz itt az élet"

  Tényleg nem! Nézőpont kérdése.

  --Azt (például) tudtad ?--Ha a MAMA szó betüiből 1-et elveszel,és hármat megváloztatsz

  az jőn ki,hogy SÖR?

  Aludj el szépen kisbalázs!”
 • 27. Jerry 2012. július 04. 22:29
  „Ugyan itt csak annyi történt, hogy a vezér megkérdezte:Na Péter fiam melyik bizottságban akarsz elnök lenni? Péter,meg mivel közismerten sem számolni,sem elnökösködni,sem ellent mondani nem tud,csak annyit szólt:Hát nekem nyolc.Na erre mondta a vezér, hát legyen meg,ahogy kívántad,legyen meg neked a nyolc. Mivel péterünk közismerten jól beszél orbánul, ami minden bizottsági ülés alapnyelve lesz, megfelelő ember lesz a posztra.aztán ha némelyik ülésről elkésik, távollétében a többiek értelmes dolgokkal is tudnak majd foglalkozni.Az persze más kérés, hogyan fogj elszámolni a jelenlegi 6 millás fizetés mellé még ezt a "nyócat" Azt ár meg sem kérdezem, hogy egy ember hogyan tud ennyi beosztást maradéktalanul ellátni? Lehet, hogy péterünket klónozták és már több példányban él? Pedig az egy is sok volt .”
 • 26. RickCartman 2012. július 04. 22:06
  „És szakmailag melyik bizottság vezetéséhez ért?
  Egyáltalán mihez ért?
  A pályafutásából eddig még nem derült ki. (A szervilitás és a pofátlan hazudozás nem szakma. Ma még. Bár elképzelhető, hogy őrá való tekintettel felveszik az OKJ-s tanfolyamok listájára.)
  Egyébként az azeri, török, szerb, szlovák és vietnami nyelvekből mikor és hol tette le a nyelvvizsgát? Nehogy már egy bizottság elnöke ne tudjon megszólalni azon a nyelven, amelyik bizottságban éppen elnököl.
  Örülünk, ugye?”
 • 25. Komissar 2012. július 04. 22:01
  „Hát nem is tudom.
  Országunkban ilyen "szakértő" vezetés utoljára tán a mohácsi vész idején volt. Eredményükként 3 részre szakadt az ország.
  A mostani kontárok szakértelmét 20-22 év múlva mérhetjük majd le. Már aki a szegénységi küszöb fölött tud maradni.
  Dobzse peti és gazdija munkássága mindenkiben maradandó nyomot hagy.
  Dehát nektek ezek kellettek.”
 • 24. Mankapunka 2012. július 04. 21:59
  „Volt már mankapunka kis m kezdéssel,most Mankapanka. Tudod,akik nem tudnak olvasni,azok mind azt hiszik én írtam.

  Úgy tud,minden helyen ott lenni,hogy kötetlen a munkaideje,de fix havi bérért dolgozik.Így akkor megy,mikor hívják.

  Amúgy észrevehetted,hogy nem vagyok párthívő,csak szimplán jót tudok derülni,hogy még mindig hülyének tudják a magyar népet nézni. Van benne valami jó is. Jó látni,hogy sok hülye egy ilyen nagy területen milyen vígan elél.
  Holland cikkben volt,hogy harmad akkora területen élnek,mint itt,és ott 16 millióan vannak.
  Jó látni,hogy megy a sírás,hogy nincs pénzük az embereknek,de néha alig látni már az utakon a régi,nem EU-s magyar rendszámból autót,sírnak,nincs pénz kajára,de minden fesztivál pupig van.
  Legszebb,hogy majd 1,5 millió ember tart el 10 milliót. Azért nem olyan rossz itt az élet.”
 • 23. dara78 2012. július 04. 21:28
  „Péterről mindig tudtuk, hogy nagy tudású, mindenhez értő szakember. Emberek! Most mér vannak úgy oda?”
 • 22. oPTiKa 2012. július 04. 21:26
  „Nem véletlenül nevezték ki ilyen helyre. Nem tud számolni, nincs logikája és mindent pontosan betanul és továbbad. Pont ilyen kell Viki barátunknak fontos helyekre.”
 • 21. egyharmad 2012. július 04. 21:12
  „17. Mankapunka 2012.07.04. 20:16
  Mit nem értesz? Persze,ha nem a hasonmásaimtól kérdezed

  ---Sajnos nem tudom a "hasonmásaidtól" megkérdezni,,mert nem ismerem őket.( ahogy te sem)

  ---Hasonmás...( 1 bizonyos szemelyre megtévesztésig hasonlitó kép)???

  ---Amikor nem vagy otthon ,...gáz,viz,villany,csatorna, ------Hason MÁS.

  ??? Kit kerdezzek?????”
 • 20. Pano 2012. július 04. 20:59
  „Akárhogy is nézem, ha alul értékelem ez akkor is 4-5 milla pluszba havonta.
  Mennyit fog keresni havi szinten? 10-11 millákat? Bevallottan + az "apró".

  Folyik itt a lóvé....”
 • 19. steke 2012. július 04. 20:51
  „Remélem, hogy a bizottságok közötti közlekedés elveszi az idejét, és nem ér rá kártékonykodni.”
 • 18. embertelen 2012. július 04. 20:20
  „Uram Isten, 22 év alatt hová süllyedt ez az ország! Én erre az emberre még vécépucolást sem mernék bízni, mert azt is addig tisztítaná meg, ameddig a nyelve beér. Szijjártó Péter a fidesz leggusztustalanabb embere.”
37 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tisztújítást tartott a Jobbik-frakció - Vona marad a frakcióvezető

A frakcióvezetésben egyetlen személyi változás történt: Hegedűs Tamás helyett Z. Kárpát Dániel került be a frakcióvezető-helyettesek közé. Tovább olvasom