Kisalföld logö

2018. 01. 20. szombat - Fábián, Sebestyén -4°C | 6°C Még több cikk.

˝Szijjártó olyan, mint a legöregebb bányaló˝

Az MSZP szerint Szijjártó Péter olyan, mint a legöregebb bányaló: nem képes hasznot hajtani a gazdájának, már teljesen megvakult, és ezért ostobaságokat beszél.
Az MSZP szerint Szijjártó Péter "olyan, mint a legöregebb bányaló", vagyis nem elég, hogy már nem képes hasznot hajtani a gazdájának, a nemzetnek, de "már teljesen megvakult, és ezért ostobaságokat beszél".

A szocialista párt egyik frakcióvezető-helyettese az MTI-hez eljuttatott közleményében a miniszterelnök szóvivőjének kedd reggeli, az m1 Ma reggel című műsorában elhangzott nyilatkozatára reagált.

Lukács Zoltán szerint az az állítás, hogy 5-8 ezer ember tüntetett hétfőn az Operánál, ahol az alaptörvény és a sarkalatos törvények visszavonását követelték, "már csak azért sem lehet igaz, mivel a miniszterelnök hangja pont annyira van jó viszonyban a számokkal, mint a miniszterelnök jobbkeze".

Az MSZP több embert vitt ki a tüntetésre, mint amennyit Szijjártó Péter emleget, a szóvivő "persze honnan is tudhatná a pontos számot, amikor szmokingban majszolta a kaviárt a rendőrsorfal védelmében, majd rettegve sunnyogott ki az alagúton a rendezvény végén" - írta az ellenzéki politikus.

Lukács Zoltán szerint nem az MSZP az, amelyik a "minél rosszabb, annál jobb" elvét követi, hanem pont a Fidesz, amely a 8 éves szocialista kormányzás alatt "a legszélsőségesebb, legordasabb, Európában szalonképtelen eszmék hordozóit is felhasználta azért, hogy megakadályozza az akkori kormány működését". Megjegyzendő: ma is ezekkel a megélhetési huligánokkal, a Fidesz dísznáciaival akarta megakadályozni a január 2-i civil tüntetést - fogalmaz közleményében.

Kitér arra is: nem az MSZP akarja, hogy minél rosszabb kép alakuljon ki Magyarországról, hanem a demokráciát féltő civilek, szakpolitikusok és a nemzetközi érdekérvényesítésben kiemelkedő pártok vezetői alkotnak lesújtó véleményt az Orbán-kormány "szégyenletes" tevékenységéről.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. rommel 2012. január 05. 21:51
  „ERRŐL CSAK EGY DOLOG JUT ESZEMBE :
  AMIKOR AZ ÖREG VAK KOMUNISTA HAZATÉR A SZIBÉRIAI GULÁGRÓL AZ ÖTVENES ÉVEKBEN :
  - GYEREKEK , DE GYÖNYÖRŰ VOLT , KÁR HOGY TI SEM LÁTHATTÁTOK !!!”
 • 25. kisokoska 2012. január 04. 12:11
  „Bárki is legyen kormányon, csak a Jobbik nem, mert abba már belepusztulunk, és teljesen elszigetelődünk.”
 • 24. Joebacsi70 2012. január 04. 08:56
  „Az a minimum, hogy az MSZP most elhallgat ! Az viszont szintén alap kellene hogy legyen, hogy a FIDESZ befejezze az ámokfutást. A valóság ? Szépen kihúzza a hátralevő bő 2 évet, közben persze tönkreteszi az országot jó időre. Miután már nem lesz mit ellopni ebből a k...vaországból, talán olyanok jönnek a közéletbe, akiket végre tényleg a haza sorsa érdekel.
  Ó, és persze Budai olyan jól belejött az elszámoltatásba, ezt kicsit jobban kiterjesztve, mondjuk 1989-2014 időszakot felölelve lehetne folytatni. Akire egyetlen forint ellopását vagy abban közreműködést meg lehet állapítani, közügyektől eltiltás élete végéig, teljes vagyonelkobzás és a büntetőjogi eljárás megindítása.
  Ne csak a nyugdíjak terén vegyük át a svéd modellt. Meg lehetne tenni a politikus fizetések és juttatások terén is.”
 • 23. embertelen 2012. január 04. 08:37
  „Szíjjártót nem kell bántani, személyesen ő okozza a legtöbb kárt Orbánnak, ugyanis lejáratja őt. Már senki, még a lefanatikusabb fideszes szavazók sem veszik őt komolyan. Minél tovább tartják meg őt, annál jobb az ellenzéknek. Éljen SzíjÁrtó!”
 • 22. anics10 2012. január 04. 07:27
  „Szerintem pedig tökmindegy minek hívják, (MSZP, FIDESZ stb) ennyire nyomorúságos életünk nem volt eddig, mint most. Egyik folytatja a másik hülyeségét. De ez már túl durva. A legnagyobb hibájuk az volt, hogy eltörölték a 32%-os SZJA-t és azt most a kisembereken próbálják pótolni...”
 • 21. mir 2012. január 04. 07:19
  „20

  Azért hornék nem művelték ezt amit most a fidesz csinál a 2/3-dal. Nem mondom, hogy jól csinálták de nem éltek vissza a hatalmukkal.”
 • 20. Tabornok 2012. január 04. 06:32
  „"Az MSZP szerint Szijjártó Péter olyan, mint a legöregebb bányaló:"
  Az MSZP sem dicsekedhet azzal, amit a 12 év kormázásuk alatt elkövettek, Magyarország ellen. Lehetőségük lett volna a FIDESZ-es bandát lesöpörni, de fontosabb volt nekik, hogy együtt lopjanak velük. Ugye emlékeztek, hogy a Horn kórmány titkosította az olajmaffiás ügyeket!
  A Horn kórmány sem akadályozta meg az ország értékeinek elkótyavetyélését, miért is?! 2/3-os kórmány volt az SZDSZ-el.
  Szerintem a közös bűn tartja össze az elmúlt 23 év kórmányait. Ezért hiteltelen mind, aki eddig hatalmon volt.
  Persze a Viktor imádókat, a gyurcsány imádókat a tények sosem érdeklik. Nekik egy a fontos, ÉLJEN a VEZÉR!
  Szerintem is, MINIMÁLNYUGDÍJBÓL.”
 • 19. nasi12 2012. január 03. 23:35
  „Ekkora pofátlanságot,még a világ nem látott, amit az MSZP-s Gyurcsányos, bagázs most elkovet!
  Nyolc év alatt szépen megásták a nemzet sírját, majd beletaszigáltak (belekorrumpáltak) bennünket, most pedig a gödör partjáról vigyorogva mutogatnak le a gödör aljára, hogy ti vagytok a hibásak mindenért!”
 • 18. Hyppolit 2012. január 03. 22:45
  „A Kokó-Chacon boxmeccs menetei kezdenek előttem kibontakozni. Kokó még az ötödik menetben is félvárról vette a "problémákat", aztán az első komolyabb "megmérettetés" után azt sem tudta, a ring melyik feléből jött...azt azóta sem tudja.”
 • 17. Madarász 2012. január 03. 22:22
  „"Az MSZP szerint Szijjártó Péter "olyan, mint a legöregebb bányaló", vagyis nem elég, hogy már nem képes hasznot hajtani a gazdájának, a nemzetnek, de "már teljesen megvakult, és ezért ostobaságokat beszél"."

  Ez a bányaló már néhányszor beütötte a fejét, úgyhogy nem csak van, hanem hibbant is. :)))”
 • 16. Cloeon_dipterum 2012. január 03. 21:37
  „Hazudnak reggel, délben és este. Most este van...”
 • 15. mstummer 2012. január 03. 21:35
  „Azért a szociknak is van egyfajta pofájuk. Méghogy az MSZP vitte ki az embereket az utcára. Vicc!!! Az emberek azért mentek ki mert elegük van a további lopásból és abból hogy az egész ország rossz irányba halad ( ami nem mellesnek részben a szociknak is köszönhető). Tovább megyek... még több ember ment volna ki ha a kedves bukott politikusok nem akarták volna a saját céljaikra felhasználni a rendezvényt.
  Egyébként meg remélem a kedves Petike minél előbb rácsok mögé kerül.”
 • 14. Jerry 2012. január 03. 20:42
  „Hát petike már legenda lett.A minap halottma:apuka számonkéri a fiát, aki valami csinyt követett el,de elötte figyelmezteti.-Ne haudj nekem, nem vagy te szijjártó! A peti különben közismerten jó számtanból,Amikor a benzin ár 300 Ft felé kúszott, hogy háborgott, hogy avatkozzon be a kormány.most, hogy 400 Ft, nem találja magasnak az árát.Hát petinek a 300 sok volt,a 400 már nem.amikor a Kossuth téren fidess gyülés volt, petike megszámolt ott 1,5 millió embert, amikor ugyanott fidess ellenes gyülésnél telt meg a tér,akkor az pár ezer fő volt.”
 • 13. egono 2012. január 03. 20:32
  „A fidesz 2/3-os ámokfutása sajnos az mszp 8 éves ténykedésének következménye. Ebből következően az mszp ilyen és hasonló megnyilvánulásai nagyon hiteltelenek.”
 • 12. Csetneky 2012. január 03. 20:30
  „Ha a szocikban lenne emberi érzés, szégyenükben elbújdosnának és soha nem jönnének elő. Mondom, ha lenne.”
 • 11. oPTiKa 2012. január 03. 19:32
  „Petike vicces fiú. Csak egy baj van vele, duracell elemet tettek bele. Sajnos nem akar lemerülni, újra és újra szajkózza a sületlenségeit.”
 • 10. mekkmester 2012. január 03. 19:30
  „na az mszp... kiszólt a hang megint a gödörből...”
 • 9. pubigyereide 2012. január 03. 18:46
  „˝Szijjártó olyan, mint a legöregebb bányaló˝

  Ez így van.

  Az más kérdés, hogy Szijjártó egy pici kis bábucska, egy kis légypiszok orbán asztalán. Nem őt kell megtalálni. Azt mondja, amit a fülébe mond 10 perccel a sajtótájékoztató előtt vmelyik főnöke. Ettől függetlenül az ő és a Zsiró-Gáz megnyilvánulásai is vérlázítóak.
  Saját maga egyedül, teljesen egyedül ássa meg a sírját a fidesz. Innen nem lehet majd felállni.”
 • 8. dorombolok 2012. január 03. 18:46
  „Csak azért , hogy mindenki el tudjon igazodni a dolgok között . Ha valaki úgy érzi, hogy Szijjártó Péter mondataiban nem érti a logikát, annak ajánljuk szeretettel a következő interneten terjedő Fidesz-magyar szótárat.

  -Amikor mi kordont bontunk, akkor az népnemzeti ellenállás, ha ti nyitjátok meg a tűzcsapot, szimpla dezertálás.
  -Amikor kivonulunk az ülésteremből, akkor az a hazugság elleni tiltakozás, ha a többiek nincsenek bent, akkor lógnak a munkahelyükről.
  -Amikor helyi lakosként lakhatási támogatást számolunk el, akkor az nekünk jár, ti pedig a piacon kérjetek számlát minden csomag retekről.
  -Amikor mi vásárolunk - hitelből - tőzsdén jegyzett részvényt, akkor az jól átgondolt befektetés, amikor a magánpénztárak tették, akkor eltapsolták a nyugdíjatokat.
  -Amikor módosítunk a nagy elosztó rendszereken, akkor az a ,,nem szokványos magyar út", ha mások próbálták, akkor ez népnyúzó megszorítás, ami nem vezet sehova.
  -Amikor a rend fő őre 48 évesen nyugállományba vonult, csak élt a szabályok adta lehetőséggel, ha a korábbi kollégái is így tennének, akkor élősködnek a nemzet nyakán.
  -Amikor a mi kutyánk kölykét érint hátrányosan egy szabályozás, akkor azt úgy módosítjuk, hogy rá ne vonatkozzon (lex Szász, lex Járai), ti pedig tetszettetek volna többen lenni.
  -Amikor nálunk az értékmérő az, hogy kinek mije van, akkor mindenki szánalmas, aki kevesebbet szerzett.
  -Amikor a Médiatanácsban kizárólag a mi embereink ülnek, akkor az egyensúly biztosított, mert "ők nem olyanok", ha ugyanezen szabályok alapján egyszer majd mások felügyelik a sajtószabadságot, akkor az mindjárt kommunista diktatúra.
  -Amikor népszavazást kezdeményeztünk, akkor a haza nem lehetett ellenzékben, ha mások is élnének ezzel az eszközzel, akkor a nép nem elég érett sorsának eldöntésére.
  -Amikor konzultációra hívjuk az embereket, akkor ,,hallgassuk meg egymást", ha nektek van véleményetek, keressétek a bohócügyi államtitkárt."
  -Amikor mi adókat vagy járulékokat emeltünk az a kormány népnyúzó tehetetlensége , most ez az európai gazdasági válság logikus nemzet és gazdaságmentő követekezménye.
  - A mi időnkben a hitelminősítő intézetekteljesen jogosan jártak el , ma pedig nincs joguk hozzá
  -Ami nálunk népnyúzó megszorítás volt az most max. érdeksérelem.
  -Amikor hitelt vettünk fel az IMF-től az a magyarország gazdaság tönkretétele volt,amikor ezt ti teszitek az biztosítás.
  -Amikor segítséget kérünk a rászorulóknak , az szociális demegógia.”
 • 7. eceteshal 2012. január 03. 18:39
  „1.2.az nem gyülőletkeltő??????????????????”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rendőrkézen: buszon és vonaton rabolta ki a fiatalokat

Buszon és vonaton rabolt ki egy-egy fiatalt egy esztergomi férfi, akit több hetes nyomozás során… Tovább olvasom