Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Szijjártó: nem Gyurcsány az, akinek a tanácsára figyelni kell

Szijjártó szerint Orbán Viktor Magyarország hitelességének és versenyképességének újjáépítésén dolgozik, uniós ügyekben pedig Gyurcsány Ferenc az utolsó ember, akinek a tanácsára figyelni kellene.

Szijjártó Péter a volt miniszterelnök legfrissebb blogbejegyzésére reagálva juttatott el közleményt csütörtökön az MTI-hez. Gyurcsány Ferenc annak kapcsán, hogy Magyarország nem csatlakozik a versenyképességi paktumhoz, egyebek között azt írta: "a miniszterelnök ezzel a döntéssel az EU szélére sodorja Magyarországot".

"Gyurcsány Ferenc neve Európában a hazugság szinonimájává vált, ezért ő az utolsó ember, akinek a tanácsára uniós ügyekben figyelni kellene" - kommentált Szijjártó Péter.

Azt közölte: Gyurcsány Ferenc "hazugságaival hazánk hitelességét, megszorításokra épülő, elhibázott gazdaságpolitikájával pedig versenyképességünket rombolta a földig".

"Orbán Viktor ezért soros uniós elnökként hónapok óta Magyarország hitelességének és versenyképességének újjáépítésén dolgozik. Gyurcsány Ferenc bírálatai pedig azt bizonyítják, hogy jó úton haladunk" - zárul a miniszterelnök szóvivőjének közleménye.

Olvasóink írták

48 hozzászólás
 • 48. load 2011. március 27. 09:12
  „47. miracle
  Az számukra rossz döntés lenne.
  A kétharmad biztosan nem jönne össze, így a három év kétharmados kormányzás helyett kapnának négy év egyszerű többséget.
  Szerintem nem egy nagy üzlet.”
 • 47. miracle 2011. március 25. 18:09
  „Madarász
  A fidesz sajnos arra spekulál, hogy még mielőtt vészesen elfogy a tábor, tartanak egy előre hozottat, így 4 helyett 6 évig lehetnek hatalmon.”
 • 46. fortuna54 2011. március 25. 17:47
  „45.inelka.Nem kellene egy uj szemüveg? Szerintem valahogy mást látsz,mind a valóságot.”
 • 45. inalka 2011. március 25. 11:21
  „Nem tudom, de ha ilyen blogbejegyzéssel foglalkozik MTI szinten a FIDESZ, akkor megint valami nagy diszn...got akarnak eltussolni. Már megint csak azt látom, hogy valamilyen nagy botrány közeleg, amiről a kormánypárt már tud és ő is a főszereplő.
  Azt látom, hogy az elmúlt 11 hónap alatt Kormányunk jóval többet ártott az országnak, mint az előtte levő 8 év. Jó lenne, ha a jó öreg magyar szokást elhagynánk, "ha megdöglött lovam, akkor a szomszéd lova is dögöljön meg". A kormánynak az országért kellene dolgozni, és nem a saját zsebét tömnie.
  Egyébként a politikusoknak minimálbért!
  Addig nem lesz rend, amíg a fejekben sincs rend. Hiába akar a kisember a válságból kikecmeregni, ha a nagyjainktól azt látjuk, hogy munkanélkül több állásba több 10 milliót lehet keresni.
  Miért ő dolgozzon az országért, amikor amiért megdolgozik, azt elveszik tőle.”
 • 44. Madarász 2011. március 25. 10:38
  „621. Ezért kéne őket még a bebetonozás előtt kifüstölni.”
 • 43. oPTiKa 2011. március 25. 10:00
  „Ilyenkor mindig megkérdezem: Az szavahihetöbb, aki beismerte, hogy hazudott az összes politikus (beleértve saját magát is) a rendszerváltás óta, vagy az, aki sohe nem ismeri be, hogy hazudik amikor mozog a szája és megpróbálja a saját hibáit is másra kenni?

  Hogy Orbán valamin is dolgozna, azt erösen kétlem. Na jó, azon dolgozik, hogy bebetonozza magát, de máson nem igazán...”
 • 42. annobon 2011. március 25. 09:41
  „Alien vs. Predator ? :-)”
 • 41. morz 2011. március 25. 09:40
  „Van két hiteltelen ember, akik közül az egyiknek van közgazdász végzettsége, és van annyi közgáztudása, mint amennyi az egész jelenlegi kormányközelben nincs. A másiknak meg pusztán a nagy arca van.
  Na melyiknek is kellene megfogadni közgázügyekben a tanácsát?”
 • 40. Pikulics 2011. március 25. 09:18
  „A kecskétöl is lehetne tanácsot kérni káposztaörzésröl.
  De minek?”
 • 39. 621 2011. március 25. 09:17
  „Kedves Madarász! A baj csak az, hogy ez a banda, nem az országot teszi rendbe a megválasztása óta, hanem azt, hogy ne lehessen leváltani őket( moder rákosi rendszer - "Éljen rákosi "helyett más névvel....”
 • 38. futóbab 2011. március 25. 09:15
  „Ezek a vörös diplomások,a KISZ-en felnőtt és aktívan részt vett mocskok pofáznak?Mindenki tudja,hogy ki honnan származik,mit csinált az élete során,kinek nyalt,hogy feljelebb kerüljön.Hajtsák a maguk hülyeségeiket,hazugságokkal,vádaskodásokkal tömik a fejünket,és közben nem veszik észre,hogy lassan fogy a magyar türelme.VAGY? Tudják hogy fogy a türelem,és azt is akarják?Erre megy ki a játék?Egy biztos ezeknek a céljuk,az emberek eltiprása.Fityeszes fanok:remélem ti is érzitek a megszorításokat.Nemigen olvasok olyan véleményt, aki védené a mostani kormányt.Hol van a fityeszes szavazók tábora?Lehet hozzá szólni,vagy most kussoltok?”
 • 37. annobon 2011. március 25. 08:36
  „33-hoz: Na jah! Így kell(ene) ezt csinálni! :-)”
 • 36. Madarász 2011. március 25. 07:41
  „Dr Lang! Én arra vagyok kíváncsi, hogy a Fidesz mekkora vereséget fog szenvedni a következő választásokon, ha egyáltalán kihúzza a 4 évet.

  Egyébként is, aki elvesztette a hitelességét, nem hiszem, hogy joga van a másik hazugságáról beszélni, az már elment, de ők itt vannak, ezért őket kellene szembesíteni a töménytelen hazugsággal, ami eddig elhangzott tőlük!”
 • 35. xonder 2011. március 25. 07:00
  „Petike!
  Nagyon rossz,de nagyon rossz úton haladtok!!!”
 • 34. 621 2011. március 25. 06:59
  „Mert? Azoknak a tanácsára, akik vastag bőrrel szajkózták pl., hogy az egykulcsos (nem 16, hanem 20,4%) adóval mindenki jól jár???? Ki is hazudott?? Megmondom papagájpetike: a nagyobbat te és főnököd, csak a felto sohasem mondta magáról, hogy ...én vagyok azaz ember aki sohasem hazudott... Igaz ilyet te sem állítottál magadról....!!!”
 • 33. 2semleges34 2011. március 25. 06:26
  „Peti!Húzdd össze magad,életedben nem dolgoztál a bevallott jövedelmed közel 40 millió!Miből?”
 • 32. HarconaMarcos 2011. március 25. 01:08
  „Nem vagyok a Ferenc barátja előre leszögezném, de nem azok voltak vele a legfőbb gondok, hogy azt találta mondani nem lehet kiosztani azt, amit a kampányban megígértek, mert válság van, és megszorításokra van szükség?
  Van válság? Vannak megszorítások, akarom mondani reformok és Széll Kálmán?
  Öt évig bármit megpróbáltak változtatni, akkor ment a borogatás, csak azért nehogy ő csinálja. Amikor már a legvégén Bajnaiék meglépték ugyanazt, akkor meg mindjárt jó lett, és utólag még dícsérik is.
  Mégegyszer is, nem Ferencet sajnálom, hanem az elk*rt 5 évet és a böszmeséget.”
 • 31. rommel 2011. március 24. 22:56
  „EZ MÉG NINCS SITTEN ?
  EZ ÉRDEKES , PEDIG MÁR KÉSZITETTEM A CSOMAGOT !
  VAN BENNE ÓVSZER , BÖRTÖN ABC : HOGYAN ILLESZKEDJÜNK BE , TÁNC ÉS ILLEMTAN , KOMMUNIKÁCIÓS ÚTMUTATÓ A SMASSZEREKHEZ , ITT A KIGYÓ HOL A SZAPPAN TÁRSASJÁTÉK ÉS EGY IGAZMONDÓ SZÓTÁR KEZDŐKNEK .
  NA MINDEGY , AMI KÉSIK AZ NEM MÚLIK . PÁR HÓNAPOT TUDOK VÁRNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 30. hidas 2011. március 24. 22:26
  „Lehet,hogy azért félnek még mindíg Fecótól mert ugyan olyanok mint ő. Egyik kutya, másik eb!”
 • 29. miracle 2011. március 24. 22:25
  „drKotász
  Petike nyilatkozatától ?”
48 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Karácsony Gergely: Nem fogjuk tartani a gyertyát az eddigi alkotmány felszámolásához

Az LMP-s politikus állítja: a kormánypártok alkotmánykoncepciója biztosan megbukna egy esetleges… Tovább olvasom