Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Szijjártó: az MSZP továbbra is a milliárdos spekulánsok mellé áll

Szijjártó Péter, a miniszterelnök szóvivője szerint az MSZP még mindig nem szakított a hazugságokkal és továbbra is a milliárdos spekuláns üzletemberek pártját fogja.

Orbán Viktor kormányfő szóvivője a szocialisták pénteki közleményeire reagált, amelyekben az MSZP egyebek mellett arról adott tájékoztatást, hogy szerintük a kormány már összesen 33 milliárd forintot "lopott el" a nyugdíjcélú megtakarítások "lenyúlásával".

Szijjártó Péter úgy látja, a szocialistáknak az fáj, hogy az "MSZP-pénztárak" többé nem kockáztathatják az emberek pénzét, és a kormány adóreformja nyomán létrejön az arányos közteherviselés Magyarországon.

Hozzáteszi: az elmúlt nyolc év hibái, kudarcai és hazugságai után a szocialistáknak illene egy kicsit csendesebbnek lenniük.

Olvasóink írták

 • 13. Boli 2010. december 05. 20:02
  „áron pajti, majd ha ilyen szánalmas leszek, szólok! Kár a hasonló fideszdroidokra tényleg az időt és a karaktereket vesztegetni! Kommunista elvtársaid már várnak az akolban! Lehet együtt bééééégetni! Látszik, hogy sok év tapasztalata beszél belőled! :) Gondolom, Te is a ´89 előtti rendszerben jó elvtárs voltál! Vagy nem is éltél? Akkor már értem...”
 • 12. gjozsi88 2010. december 05. 17:47
  „áronka!
  Persze ott, ahol darabokra szedték a hülyeségedet ott elfelejtettél megjelenni...!
  Fogjunk össze ....mese gyerekeknek gyakorlatilag azt takarja, hogy imádott vezéred nyakába lévő kolomp után menjünk bégetve és nem számit, hogy fejjel megyünk a falnak, sőt szóltak, hogy a fal kemény, mégis neki megyünk....!”
 • 11. áron 2010. december 05. 16:48
  „<moderálva sértő> Sokan nem látják a fától az erdőt, időnként úgy érzem, nem is akarják. Tulajdonképpen kár is vesztegetnem az időmet az efféle hozzászólások olvasásával, hát még az ellenvéleményem megfogalmazásával. Teljességel kárbaveszett idő. Úgyhogy el is búcsúzom Tőletek egy időre kedves Honfitársaim. Tudom nem ér nagy veszteség Benneteket. Egy hülye fideszessel kevesebb hozzászóló piszkít legalább bele egybehangzó és kánonban dalolt kormány- és Orbán-ellenességetekbe. Hajrá Magyarország, hajrá magyarok! Ilyen értékrendű emberekkel nem lesz könnyű az egyről a kettőre jutás. Nincs más hátra, mint bízni a csodában, a "remény hal meg utoljára" közhely jegyében.
  A kormánynak pedig csak azt tudom üzenni, hogy kitartást kívánok a munkájához. Remélhetőleg nem csak ilyen tipusú Kisalföld fórumozók szintjén állók alkotják az országot, mint az itt szóra emelkedők többsége, mert ha igen, akkor nagyon szomorú jövő vár kishazánkra! Szervusztok! Kellemes Ádventet Mindannyiotoknak (politikai nézeteitektől függetlenül)!”
 • 10. janika 2010. december 04. 18:02
  „Naná , hogy megvédi a nyugdíjakat, nehogy a nyugdíjasok kezébe kerüljön, mert még képessek lesznek megélni belőle.”
 • 9. janika 2010. december 04. 18:00
  „Hát miért élik még mindig a világukat a" milliárdos spekulánsok"? Még mindig nem tudja a FIDESZ mi a dolga, miért kapta a hatalmat a néptől?”
 • 8. tudorka 2010. december 04. 16:26
  „Nekem van egy tömör igen/nem-es kérdésem:
  A választási kampányban azt mondta a FIDESZ, hogy megvédi a magánnyugdíjpénztárakat.
  Akkor hazudtak vagy nem? Szerintem egyértelmű a válasz igen, tehát most a hazugság kormánya irányítja az országot.
  Aki megtudja cáfolni kérem a választási kampányból a fentivel ellenkező bizonyítékot is szíveskedjen bemutatni, mert én csak a tényeknek hiszek.
  Köszönöm.”
 • 7. Boli 2010. december 04. 12:38
  „"MSZP-pénztárak"... Ez jó! Ez a szerencsétlen kis .... akkor most ezt Csányira, Viki gyerek országos cimborájára is értette? Mert mint tudjuk, az a legnagyobb és legveszteségesebb pénztár... Azok a "rohadt komcsik" mi? Azoknál már csak a kormányon lévő komcsik a durvábbak... Német ismerőssel beszélgetve, nem akarta elhinni, amit eddig innen hallott. Azt mondta, az nem lehet, mert Németországban az emberek már az utcákon lennének, pártszimpátiájuktól függetlenül és elkergetnének bárkit, ha ilyent megpróbálnának ott! Erre max.annyit tudtam mondani, nálunk nem, mert mi már csak ilyen birka nép vagyunk! :(”
 • 6. gjozsi88 2010. december 04. 11:50
  „Miközben Csányival Orbán néz meccset....!”
 • 5. pulci 2010. december 03. 20:20
  „Ja igen és erről se feledkezzünk meg hisz OV sosem hazudik...
  http://kepviselofunky.blog.hu/2010/11/25/2010_aprilis_fidesz_megvedjuk_a_nyugdijpenztarakat”
 • 4. bejáró 2010. december 03. 20:16
  „A zselézett haju megmondófiú megint csak a reklámszöveget mondja,mert a nyugdíjtémára az adóreformot emlegeti.”
 • 3. pulci 2010. december 03. 20:15
  „Várjunk csak, hogy is van az ez egykulcsos adóval ki jár jól ?
  Csak nem a leggazdagabbak meg a politikusok, tehát jó lenne ha szijjártó inkább kussolna és megszüntetné propaganda miniszteri tevékenységét mer ilyen sincs más országban hogy a min. elnököt nem lehet kérdezni mer neki saját szóvivője van...”
 • 2. görbebögre 2010. december 03. 19:30
  „Sajnos Péter cár ti is nézd meg kinek tettetek jót a16% adóval
  És ez a komoly minimálbér emelés szégyelhetnétek a pofátokat!!!!!”
 • 1. makaay777 2010. december 03. 18:38
  „Hát ez qrva hülye egy ember...
  A miniszter csicskása is jó lenne ha közbe befogná azt a tenyérbemászó, nyálas kis pofáját, mert én személy szerint már igen unom hogy mindíg van mit "megmondania"!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

140 napos fizetési csúszás: így teljesít szerződést a Fidesz-kormán

Az elmúlt öt hónapban számos alkalommal hallottuk a Fidesz-kormány különböző tisztségviselőitől,… Tovább olvasom