Kisalföld logö

2017. 09. 25. hétfő - Eufrozina, Kende 10°C | 17°C Még több cikk.

Szigorúbb büntetés a gárdaegyenruha viselése miatt

Csütörtöktől ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, aki a feloszlatott szervezet formaruháját nyilvános rendezvényen viseli.

A Magyar Közlönyben múlt szerdán jelent meg a szabálysértésről szóló kormányrendelet módosítása, amely a jelenleginél egyértelműbben tiltja és szigorúbban szankcionálja a feloszlatott társadalmi szervezet tevékenységében való részvételt.

A rendelet a kihirdetését követő nyolcadik napon, ma lép hatályba. Szollár Domokos kormányszóvivő az MTI-nek korábban azt mondta: a szabálysértési rendelet értelmében eddig is szankcionálható volt - százezer forintig terjedő pénzbírsággal - a feloszlatott társadalmi szervezet tevékenységében való részvétel, az utóbbi időben azonban a jogalkalmazó szervek által folytatott eljárások során egyértelművé vált, hogy a hatályos szabályok pontosításra, kiegészítésre szorulnak.

A Jobbik múlt pénteken jelentette be, hogy alkotmánybírósági felülvizsgálatot kér a módosított jogszabály miatt. Álláspontjuk szerint a jogerős bírósági döntések értelmében a szabad véleménynyilvánítás körébe tartozik a nemzeti jelképek, formaruha viselése, ezért az általa "fércmunkának" nevezett rendelkezést jogellenesnek tartják.

Olvasóink írták

80 hozzászólás
 • 80. lótusz 2009. december 17. 05:04
  „nem a ruha teszi a magyar szíveket!!! hát tessék próbáljátok kitépni. hiába a ruhatiltás, a betiltás minden ugyan az.”
 • 79. f.varga 2009. november 29. 14:33
  „Egyik lakótársam minden nap steppelt pufajkában és a munkásőr / simléderes / sapkájában sétáltatja kutyáját. Mivel kb. 10 évig volt munkásőr/ kitüntetéseinek hosszú sora van/, bátran vallja, hogy a vöröscsillag nélküli sapkája és pufajkája intő jel annak aki nem fél tőle. Állítja, hogy a munkásőrruha, ill. darabjai nem betiltottak, még a vörös csillag sem! Tényleg így van ez ???”
 • 78. Phobos 2009. november 27. 17:23
  „77
  Legalább utána néznél, hogy honnan származik a cikk. :)
  Szánalmas, és elszomorító, de remélem a cikket leolvastad, mert ezek tények.”
 • 77. pancser 2009. november 27. 17:04
  „75! Kérdésem a "kuruc" munkatársa vagy propagandistája vagy, hogy bemásoltad a gyűlölködő cikkükeket? F.stok talán? Lehet hogy még a választásokig sem juttok el.
  76? Neked meg mi a bajod a zsidókkal, bántottak talán? Dehogy is bántottak, olvastál valamit ami Kukori szemétdombjáról feléd fújt a szél. Lenin gáváril: ucsítsza, ucsítsza, ucsítsza. Csak arra kell vigyázni honnét valók a fecnik!”
 • 76. Túrabakancs 2009. november 27. 13:00
  „meir!
  Ha Magyarország fajgyűlölő lenne, akkor nem engedte volna sohasem, hogy ennyi kisebbség itt ténykedjen
  a földjén. A romák közel 1-millióan, a zsidók pedig 500-600-ezren mozgolódnak hazánkban. Mivel ez
  a két kisebbség túlzásba vitte "áldásos" tevékenységét az utóbbi években, emiatt szakadt e la cérna a
  magyar embereknél.”
 • 75. Phobos 2009. november 27. 12:08
  „A Szent Korona Rádió cikksorozatának első része a Fidesz egyik legundorítóbb és a "rendszerváltás" utáni Magyarország egyik leghírhedtebb politikusáról szól. A cikk szigorúan a tények feltárásán alapul és a nyilvánosságra hozott adatok alapján vonja le a következtetéseket a narancsos párt leendő belügy és titkosszolgálati miniszteréről.

  A hirhedt...A hirhedt...Ahhoz, hogy megismerjük Pintér elvtársat (nem véletlen az elvtárs megnevezés) nem keveset kell kutakodnunk, ugyanis elég szűkszavúak az ő pályáját bemutató írások - talán nem véletlenül. A Wikipédián, vagy más forrásokból fellelhető adatok tudatában természetesen nem leszünk okosabbak. Mi rejlik az adatok mögött és ki valójában a leendő "csúcsminisztérium" vezetője?

  Pintér elvtárs a módszerváltás előtti időkben

  Pintér mindig is a hatalom és azon belül is a karhatalom közelében mozgott. Az 1989-es úgynevezett rendszerváltás előtt az MSZMP hűséges kutyájaként a rendőrségnél futott be egy igen sikeres pályát. 1978 és 1985 között az akkor még törtető "Sándorunk" az Országos Rendőr-főkapitányság vizsgálati osztályának előadója volt, majd főelőadója lett. 1985-ben átkerült a Budai Rendőrkapitányságra bűnügyi osztályvezetőnek, majd megbízott kapitányságvezetővé léptették elő. 1988-ban átirányították a Pest Megyei Főkapitánysághoz, ahol a vizsgálati osztály vezetőjévé nevezték ki. Ez a pályafutás természetesen nem mindenkinek adatik meg, de ha valaki abban az időben a párt hűsége katonája, akkor bizony könnyebben juthat előre. A "jobboldali" kormány belügyminisztereként az MSZMP-s múltról inkább nem is beszélt Pintér, aki természetesen nem az első és nem is az utolsó a Fidesz tagok közül, akik ilyen "szép" múlttal rendelkeznek.

  Az 1989-es szörnyű "katasztrófa" sem akasztotta meg Pintér pályafutását, amely nemhogy leszálló ágba került, hanem még jobban felívelt, mint azelőtt. 1990 és 1991 között a Pest megyei főkapitány közbiztonsági helyettesévé léptették elő, majd 1991 márciusában Budapest rendőrfőkapitánya lett. Pár hónappal később, 1991 szeptemberében Boross Péter akkori belügyminiszter kinevezte országos főkapitánnyá, mely tisztséget öt éven keresztül viselt, amikor nyugállományba vonult. 1991-ben vezérőrnaggyá, majd 1993-ban altábornaggyá nevezték ki.

  Vajon egyéni tehetsége és teljesítménye juttatta előre, vagy kapcsolatai révén kerülhetett egyre feljebb és feljebb a ranglétrán? Miként érhette el Pintér Sándor ilyen gyorsan a rendőr-főkapitányi posztot az 1990-es években? Az az egy biztos, hogy már akkor is kiterjedt kapcsolatrendszere volt mind a politikában, mint pedig az alvilágban, azonban erre belügyminisztersége idején is számtalan példát fogunk látni.

  Közéleti és gazdasági pályafutása

  Nyugdíjazása után őrző-védő céget alapított Civil Biztonsági Szolgálat Zrt néven, majd 1997-ben az OTP Bank Rt. biztonsági tanácsadója, illetve igazgatóságának tagja lett, és Csányi Sándor közelébe került, aki jelentős részvénytulajdonnal is rendelkezik a bankban.

  Számos vállalkozása alapján az Index információi szerint már többször felkerülhetett volna a leggazdagabb hazai vállalkozók listájára, de ő inkább - talán nem véletlenül - kimaradt a top 100-ból.

  Az 1998 és 2002 között működő Orbán-kabinetbe az MSZMP-s Pintér Sándor, azzal a feladattal került a BM-be, hogy szedje ráncba a rendőrséget, és javítson a közbiztonsági statisztikákon. A rendőrség helyzete egy mostani hatalomváltás után ismét központi eleme lehet a kormányprogramnak, a Fidesz vezetésében pedig tudják, kevés ember alkalmas egy gyors, látványos beavatkozás végrehajtására a rendvédelmi szerveknél, ezért is szeretnék őt belügyminiszternek. Azonban ne ugorjunk ennyire előre.

  Belügyminisztersége, furcsa halálesetek és az olajos ügyek

  Pintér Sándor érdekes módon lett belügyminiszter. Méghozzá úgy, hogy a bíróság első fokon elítélte közokirat hamisításért. Honnan tudta Orbán Viktor, hogy ezt az ítéletet nem fogják helyben hagyni másodfokon? Egyáltalán, ki kér fel első fokon köztörvényes bűnért elítélt embert a belügyminisztérium vezetésére? Talán Orbán intézte el, hogy másodfokon felmentsék az emberét? Ismerjük be, Magyarország nem a bátor, igazságért szenvedélyesen küzdő bírák és ügyészek országa volt, és sajnos most sem az.

  Talán sokan emlékeznek hogy az 1997-1998-as évek a robbantásos merényletektől voltak hangosak az országban. A Fidesz és az FKGP háza táján történt robbantásoktól sokáig hangos volt a média és sokan emlékezhetnek a hálóköntösben sétáló Torgyán Józsefre az FKGP "fővezérre", akinek az ajtaja előtt is történt egy robbantásos merénylet. Mindez persze még a Horn korszak végén történt és a Fidesznek ez pont kapóra jött, hiszen a kampány egyik fő retorikája a közbiztonság megerősítéséről szólt. Még valakinek jól jött ez a sok robbantás, az pedig nem más mint a mi jó "Sándorunk" .

  Érdekes az is, hogy Pintér mindezen események előtt együtt vacsorázott a bombagyárossal, Dietmar Clodóval - akiről azt mondta nem ismeri, és ezt követően történtek ezek az érdekes robbantások a Fidesz és az FKGP háza táján, persze senki sem sérül meg, kicsit sem. Fura bombák voltak ezek... Pintér csodálkozik, beismeri, hogy valóban találkozott az illetővel, igen, tudta, hogy a neve Dietmar Clodo, ittak is egy pohárkával, de nem tudta, hogy Dietmar Clodo pontosan az a Dietmar Clodo. A bíróság felmenti, mert valóban: százezrével mászkálnak Magyarország utcáin e rendkívül fura nevet viselő egyének, nincs honnan azt tudnia - pláné nem egy szegény belügyminiszternek -, hogy melyikük az, aki épp bombagyárost játszik. Egy Zempléni nevű rejtélyes fickó a mi jó "Sándorunk" ellen vall, véletlenül meg is hal infarktusban. A rendőrség kapásból kizárja az idegenkezűséget.

  Miután a Fidesz szövetségeseivel legyőzte a pufajkást és bandáját, újabb robbantás rázta meg a fővárost és a közvéleményt is. Az Aranykéz utcában történt robbanásról a világ tv-i is beszámoltak. A körülbelül négy kiló TNT-nek megfelelő robbanóanyag szörnyű pusztítást végzett. Szemtanúk szerint az egész olyan volt, mint egy amerikai katasztrófafilm. Hatalmas robbanás, sűrű percekig hömpölygő koromfekete füst, káosz és jajveszékelő sérültek. Az utcát üvegtörmelék lepte el, a kigyulladt autók alkatrészei a házak tetejéig repültek. Sajnos ezúttal mindez valóság volt, Budapesten fényes nappal 1998 július 2-án történt. Boros Tamás volt a célpont, aki véletlenül az olajügyekben is szép részt vállalt, amiben sok nyom pont Pintérhez vezetett. Persze az ő halála is "véletlenül" pont ebben az időszakban történt.

  Azt, hogy az olajtanúként elhíresült Nógrádi nevű fiatalembert hogyan nyilvánították nem szavahihető tanúnak, már ne is emlegessük. Országos ismertsége miatt nehéz lett volna eltenni láb alól, ő olyanokat is mondott akkoriban, hogy Pintér több alkalommal is találkozott Flajsz Ferenccel, az olajmaffia egyik vezetőjével, akitől milliókat vett át. Az ügy vége: Nógrádi lassan megőrült az állandó rettegéstől, tanúként nem szavahihető. Pintér tehát ebből az ügyből is ártatlanul távozott.

  Az olajügyek utáni nyomozás idején regéltek egy történetet egy nyomozóról, akinek a megszerzett információi alapján fél évszázadra le lehetett volna csukni a fél Parlamentet akkoriban - Pintér keresztapával együtt. Érdekes módon halt meg. A balkezes nyomozó a jobb kezével a bal halántékába eresztett egy golyót, utána letette a pisztolyt a szélvédő kormány előtti részére, komótosan átült az anyósülésre, és meghalt. Helyszínelni az őt jól ismerő kollégák érkeztek, akik vélhetően nem voltak mind beavatva a történetbe, így aztán, ha a nyomozati anyagok el is tűntek, a szóbeszédet már nem lehetett megállítani.

  A Fidesznek tehát kellett egy erős ember, Pintérnek pedig kapóra jött a belügyminiszteri poszt, sok üzleti ügyet könnyebben is intézett ebből a pozícióból. Tehát 1998-ban megkezdhette a "rendrakást" és a fenti esetekből is jól látszik, hogy belügyminisztersége alatt rendet tett, és az üzleti ügyei is virágoztak ezalatt. Pintér Sándor ezekben az ügyekben "biztos hogy nem" a belügyminiszteri pozíciója miatt tisztázta magát. A köztársaság bírósága ártatlannak nyilvánította vagy egyáltalán el sem kezdte a nyomozást, vagy ha mégis, akkor a nyomozás vezetője véletlenül meghalt vagy az ügy koronatanúja halt meg, esetleg megörült. Hát ilyen könyörtelen az élet.

  Az 1999-es év elején megmutatta Pintér, hogy a rendőrség ráncba szedéséről szóló hírek igazak és a választási kampányban nem hazudtak. Ez lehetne jó hír, azonban nem az igazi bűnözők lettek áldozatai a karhatalomnak, hanem ahogy ez már szokás a hazafiak váltak Pintér ámokfutásának első célpontjaivá. 1999 február 13-án a Becsület Napja utáni koncertet - amelyet a Viking klubban tartottak - brutális módszerekkel verte szét a Pintér féle rendőrség. Rátámadtak a szórakozó fiatalokra, összesen két hullámban, amiből az első sikertelen volt és úgymond beáldozták a rendőröket. A több mint 500 fős hazafiakból álló csoport könnyedén megvédte magát az akkori sünöktől. A második hullámban viszont a 2006 októberében látott brutalitás volt tapasztalható. Nem hazudtolta meg tehát magát Pintér, aki Gergényi egyik jóbarátja, és módszereiben is hasonlítanak egymáshoz, ugyanis a pártállami időket idézte a volt kommunista eljárása. Kicsiben 2006 október 23-ához lehet hasonlítani ezt a történést, azonban akkoriban még sem nemzeti jogvédelem, se nemzeti média nem állt rendezésükre a harcos fiataloknak. Ők úgymond egyedül voltak, hiszen bár egy magát nemzetinek mutató párt a MIÉP bent volt a parlamentben, Csurkáék még sem tettek semmit ez ügyben.

  Ezen felül ott volt még a 2002-es móri mészárlás, ahol 8 embert öltek meg a rablók. A rendőrség munkája itt is csődöt mondott. Elfogtál Kaiser Edét és Hajdú Lászlót, azonban később kiderült, hogy nem ők követték el a bűncselekményt. Kaisert nemrég felmentették, azonban más bűncselekmények miatt továbbra is börtönben ül. Az ügy még mindig homályos és az elkövetők kiléte sem ismert. Bár 2007-ben megtalálták N. László lakásán a Móron használt fegyvereket, és őrizetbe is vették, de itt is látható hogy a Pintér belügyminisztériuma csődöt mondott. Az akkori főkapitány Orbán Péter pár héttel az eset után lemondott, de Pintér továbbra is a helyén maradt.

  Sokan emlékezhetünk még Tánczos Gábor ügyére, amelyben őt egy 11 éves körmendi kislány 1998-ban történt megölése miatt ítéltek el. Ez az ügy sem tisztázott azóta sem, bár Tánczost már szabadon engedték. Az ügy igen bonyolult és a rendőrség, itt is csődöt mondott. Talán Tánczos csak egy bűnbak volt, ahogy később a móri mészárlás esetében Kaiser? Szerencsére az ügyet sok újságíró is érdeklődéssel fogadta és Toroczkai László is foglakozott az esettel, amelyről a Magyar Jelen című újságban olvashattak is.

  Összegezve az akkori belügy és a rendőrség munkája a folyamatos leromlás időszaka volt. Ezt a fenti események is jól mutatják. Az MSZP kormányra kerülése után ez a folyamat felgyorsult. Pintér tehát a 4 éves ciklus alatt látszattevékenységet folytatott és a feladatát - a rendőrség talpraállítását - nem teljesítette.

  2002 fordulatot hozott a magyar politikai életben. A választásokon sokak megdöbbenésére és felháborodására a D209-es Medgyessy Péter vezette MSZP diadalmaskodott.

  Pintér miatt bukott 2002-ben a Fidesz?

  Abban az időben mikor a Nemzeti Ellenállás hajnalán a hazafiak, élükön Budaházyval lezárták az Erzsébet hidat és követelték az elcsalt választások felülvizsgálatát a szavazócédulák újraszámlálásával Pintér belügyminiszterként megtehette volna, hogy utasításba adja a választási bizottságnak a szavazatok újraszámlálását. Azonban ezt Pintér nem tette meg. Ezzel hathatósan segített a szocialistáknak, hogy azok elcsalják a választást és megszerezzék a kormányrudat. Persze a 2002 utáni időkbe se ment rosszul az ex-belügyminiszternek.

  2002-ben a tábornok úr visszatért a gazdasági életbe, különböző más örző-védő cégekben rendelkezik most is jelentősebb tulajdoni hányaddal, valamint egy gazdasági tanácsadó Kft. és egy utazási iroda ügyvezető igazgatója, ill. tulajdonosa.

  Gergényi büszke üzlettársára

  A 2006 végén alapított Admiral Tours Hungary Utazásszervező Kft.-ben Gergényi - szemkilövető - Péternek 30 százalékos tulajdonrésze van, míg a többségi tulajdonos - 60 százalékkal - az a P&V Tanácsadó Kft., amely Pintér Sándor volt belügyminiszter és Valenta László, Pintér volt kabinetfőnökének tulajdonában van.

  Gergényi még 2007-ben a következőket nyilatkozta Pintérről és a közös cégükről: "Ez a közös vállalkozás egész pontosan egy utazási iroda, amelyben nekem 30 százalékos tulajdonrészem van. Ebben az utazási irodában tulajdonrésze van a P&V Kft-nek is, amelynek résztulajdonosa Pintér Sándor úr, aki 25 éve a barátom, és én nem aktuálpolitika alapján válogatom a barátaimat. Minden barátomra, így őrá is, büszke vagyok."

  Szép szavak egy több mint 25 éves barátság után. Pintérnek persze nem kényelmetlen sem az üzlettársi kapcsolat sem a barátság ezzel a mocskos hazaárulóval, hiszen az üzlet az üzlet és a pénznek nincs szaga.

  Pintér lesz a megalakuló új csúcsminisztérium vezetője?

  2010 választási év ismét, azonban a mostani körülmények között a Fidesznek áll a zászló és ebből a remek új "üzletből" természetesen Pintér sem akar kimaradni. Persze most már az egyszerű belügyminiszteri poszttal nem elégszik meg a mi Sándorunk és a Fidesznek is más tervei vannak úgy látszik. A hatalom koncentrálásának jegyében a narancsosok összeolvasztanák a belügyminisztériumot és a titkosszolgálatokat, ez a központosítás pedig a legsötétebb Dél-Amerikai diktatúrákat idézi fel. Az így létrejövő ,,csúcsminisztérium" élére pedig nem mást tennének, mint - és valószínűleg nem fogják kitalálni kit - Pintér Sándort. A kérdés csupán az, hogy Magyarország újkori történelmének egyik legnagyobb rablóvezérétől mit várhat a radikális nemzeti oldal? Milyen eszközökkel fognak fellépni a hazafiak ellen ezek a bűnözők? Lehetséges, hogy amit az MSZP eddig csinált csupán kisded játék volt ahhoz képest amit majd Pintértől és csapatától várhatunk? Egyelőre nem tudni, hogy valóban ő lesz e az új minisztérium vezetője, azonban annyi bizonyos, hogy Pintér Sándor ismét a hatalom felé ácsingózik.

  Reméljük sorozatunk első része segített önöknek abban, hogy jobban megértsék a Fidesz kormányra kerülése számunkra, a nemzeti oldal képviselőinek nem jelenti a tejjel-mézzel folyó Kánaán eljövetelét. Csupán annyit jelent, hogy az eddiginél keményebben és nagyobb kitartással kell harcolnunk az elnyomó köztársasági és a globális érdekeket kiszolgáló hatalom ellen. A Fidesz volt belügyminisztere pedig csak egy a számtalan olyan narancsos vagy a narancsosokhoz közel álló emberből, akit ma megismerhettek. További politikusokat ismertetünk majd meg önökkel, hogy lássák nem csak az MSZP-nél vannak mocskos ügyek.”
 • 74. PaPa 2009. november 27. 06:22
  „Amennyiben ez a szemét kormány nem ezt akarta volna (cigánybűnözés, polgárháború), hogy káosz legyen az országba és az állampolgárok biztonságát akarta volna megerősíteni, akkor nem oszlatja fel a határőrséget hanem (mint az osztrákok, vagy Francia ország és még sorolhatnám) csendőrségé alakították volna át őket nem pedig a korúpt sünökhöz csapják akik addig alázták őket míg kiléptek a testülettől. Itt egyelőre nem az a cél, hogy jól érezd magad mint magyar, hanem bennünket is megalázzanak annyira, hogy kénytelen legyél elhagyni a hazádat(akinek nem tetszik el lehet menni ebből a kurva országból)”
 • 73. AHA 2009. november 27. 05:41
  „meir
  Ennyi hülyeséget összeálmodni.”
 • 72. pancser 2009. november 26. 23:55
  „72-höz! Ez igaz! Ez a magyar csendőrség sötét fejezete. Vszleg ezért a "szorgalmas" munkájukért nem folytathatták 45 után, bár egy más megjelenéssel új jelentést is lehetett volna adni a testületnek. Amúgy a világ sok országban van ilyen testület, nem tudom miben különbözik a rendőrségtől.”
 • 71. meir 2009. november 26. 23:16
  „73-as!!
  Engem es csaladomat a MAGYAR CSENDOROK szedtek ossze,zartak a vagonba,es kisertek a Magyar hatarig!!
  Ott en EGYETLEN Nemetet sem lattam meg csak a kozelben sem!!!!
  ezt cafold <moderálva>!! arrol .... amit at is eltel!!!”
 • 70. kolombela 2009. november 26. 21:15
  „moderálva off”
 • 69. lacim6 2009. november 26. 20:26
  „http://www.magyarhirlap.hu/belfold/hunvald_gyorgynek_is_kellett_egy_jo_csapat.html”
 • 68. pancser 2009. november 26. 20:23
  „Perverz és beteges emberek gyűldéje volt az AVH is meg a nyilas bagázs is. Egy példa erre a Rákosi rendszerből, a szereplők halottak, az egyik mesélte a másikról vagy 20 éve. Nem voltak jóban ezek az emberek valamiért, aztán az egyik ÁVH-ás lett. Találkoztak az utcán, az egyenruhás eléje állt és kérdezett: Nem félsz? Ez a dolog lényege a személyiségzavaros embereknél. Egyébként élhetetlenek meg gyávák, de a lényeg, hogy perverz kielégülést éreznek ha erejükkel másokat rettegésben tarthatnak. <moderálva.....> A végén mindannyian elszaladtak, ki az oroszok, ki mások elől. ...... Csak keményen velük szemben, nem lesznek belőlük hősök, csak a gyengékkel szemben nagy legények. Az a Horthy akit ezek a .... ünnepeltek egy percig nem tűrte volna őket. Igaz majd más se fogja. Bár én nem engedném őket indulni a választásokon. A nagy arcuk az MSZP totojázása miatt akkora amekkora. Addig babusgatták nevelgették őket a Fidesz ellenében amíg ez lett belőlük. Viszont ez öngól, mert világos immár mindenki előtt, hogy a Fidesz nem tűri ezen alakulatot. H.Miklós kormányzó által, valószínű két irgalmatlan csendőrpofontól szédelegve kóvályognának haza.”
 • 67. nasi12 2009. november 26. 20:22
  „Több városban már szedik össze a gyászhuszárokat, (temetésen koporsóvivők) a fekete egyenruhájuk miatt, mert munka közben, megjelenésükkel bizonyos néprétegekben félelmet keltenek.”
 • 66. kolombela 2009. november 26. 17:27
  „A terézvárosi onkormányzati ülésen megjelent a jobbikos képviselő a gárda egyen mellényében, mire a pm kihívta a zsarukat.
  <moderálva>”
 • 65. piskóta 2009. november 26. 16:50
  „no problem. jövőre a törvényhozókat fogják felelőségre vonni. magyarok nem vehetünk fel egyenruhát a kancigányok meg kardnélkül ki sem mennek az utcára. ez nem probléma .”
 • 64. Miki2009 2009. november 26. 16:25
  „Én is ezt akartam írni meirnek, megelőztél:) Ne rajtunk Magyarokon kérd ezt számon, mert nem vagyunk se rasszisták se antiszemiták se nácik. Csak nyíltan kimondjuk a bajok okait, ennyi.”
 • 63. kolombela 2009. november 26. 16:23
  „60. meir 2009.11.26. 16:15
  ´44-ben magyarországot már megszállták a németek, velük hadakozzál és tőlük követeld a havi apanázsodat.”
 • 62. kolombela 2009. november 26. 16:18
  „53. pancser 2009.11.26. 14:00
  Hirtelen mekkora fajvédő (cigány, zsidó) lettél. A magyart miért nem gondolod, hogy meg kell védeni? Fizikai terror miatt a cigánytól, gazdasági és egzisztenciális terror miatt a zsidótól.
  Az is nagyon érdekes, hogy pár hónappal ezelőtt bármilyen cigánysággal foglalkozó cikkhez gyűlölettel teli hozzászólásokat eresztttél meg. Mitől változott meg ennyire a véleményed kb két hónap alatt? Mi az ami erre kényszerített? Csak arra kérlek, hogy ne tagadd az ellenkezőjét.”
 • 61. Miki2009 2009. november 26. 16:16
  „Pancser!
  Ha szerinted semmilyen csoportot nem lehet elítélni, holott szerintem lehetne a nagy részük számlájára írni ezt azt, akkor te milyen jogon ítélsz el minket?”
80 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tömegbaleset az M5-ösön

Egy súlyos, és két könnyebb sérültje van az M5-ösön történt balesetnek: egy iskolabusz szaladt bele egy álló kisteherautóba, aztán négy autó is egymásba rohant. Tovább olvasom