Kisalföld logö

2017. 07. 28. péntek - Szabolcs 16°C | 26°C Még több cikk.

Szexi sztárok 50 fölött

Ungár Anikó, Medveczky Ilona, Balázs Klári, Mary Zsuzsi. Hogy mi a közös ezekben a nőkben?

Sikeresek, tehetségesek, csinosak. És annak ellenére, hogy mindannyian túllépték már az ötödik X-et, jó pár évet letagadhatnának a korukból.

Az egyik internetes honlapon elindított szavazás arra keresi a választ, hogy ki a legszexisebb magyar híresség az ötven felettiek táborából. Az indulók között van Balázs Klári, Almási Éva, Esztergályos Cecília, Koncz Zsuzsa és számos neves közszereplő. Ők mindannyian esélyesek a győzelemre. De vajon mi lehet a titkuk? Hogyan maradhat szexis egy nő, ha már jócskán elmúlt húsz éves?

Ki másról is lehetne szó, mint Medveczky Ilonáról. A díva bikinibe bújtatott testén nem látszik a 65 év, a táncos múlt viszont annál inkább. Szerinte a szépség múlandó, a szexepil viszont örök. Teljesen mindegy, hány éves az ember. A művésznő azt mondja, alkohollal vagy cigarettával sosem élt, és korábban a tánc, ma pedig az úszás és a ház körüli teendők biztosítják irigylésre méltó vonalait.

Ungár Anikó után 57 évesen is megfordulnak a férfiak. A bűvésznő azt

mondja, nincs ebben semmi csoda, és még csak sebészkésre sincs szükség. Szerinte a szexepil tudattalan erotika, ami vagy megvan valakiben vagy nincs, legyen akár 15, akár 70 éves. Anikó azt mondja, a legfontosabb, hogy egy nő tudja kezelni évei számát, bármilyen jól is nézzen ki.

Mindenki Magdi anyusa, azaz Fodor Zsóka azt mondja a legszexibb érett nő jelölésen – bár jól esett neki, – igencsak meglepődött. Zsóka az általa megformált karakterrel ellentétben, a civil életben nagyon szép tud lenni, ha akar. Sőt, 64 éve olyannyira nem látszik rajta, hogy az egyik epizódban sikerrel alakította a 30 éves Magdi anyust. A színésznő azt mondja, egy nőnél nem a szépség, hanem a kisugárzás a legfontosabb, ezen pedig nem segíthet a plasztikai sebész.

Azok a hölgyek, akik 50 fölött is megdobogtatják a férfiszíveket, legyenek bármennyire is különbözőek, van, amiben egyetértenek. Egytől egyig azt mondják, hogy a valódi szépség kortalan, és belülről fakad. Mi pedig nem vitatkozunk velük.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az új súlyadó a vagyont csapolja meg

Januártól több gépjárműadót fizetnek majd az új autók tulajdonosai, mivel a súly helyett a… Tovább olvasom