Kisalföld logö

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 32°C Még több cikk.

Szétlőtték a dunaremetei táblákat

Lipót felől érkezve meglepő látvány fogadja a Dunaremetére látogatókat. Az első kereszteződésben golyó ütötte nyomok vannak a közlekedési táblákon. Valaki legalább tíz golyót eresztett az elsőbbségadás kötelező háromszögbe. Alatta a „Dunaremete” helységnévtáblában öt lyukat találunk, sőt, az út másik oldalán lévő táblát is kilyukasztották. A golyók átfúródtak a lemezen, így valószínqleg a légpuskánál „erősebb” fegyverrel lövöldöztek.

Marovics Géza polgármester megkeresésünk után azonnal a helyszínre sietett. „Bejelentést teszek a rendőrségen, egyelőre mást nem tehetek” – mondta. A Kisalföldet értesítő – névtelenséget kérő – férfi szerint a rendkívül veszélyes szakaszon akár sérülést is okozhattak volna a lövések – főleg, ha esetleg gellert kapnak.
Babos Lászó, a Mosonmagyaróvári Rendőrkapitányság bqnügyi osztályvezetője elmondta: a polgármester bejelentése után a helyszínen adatgyqjtésbe kezdtek. – Ennek során megállapítottuk, hogy nem friss nyomokról van szó, a lövéseket valószínqleg korábban adták le a táblákra – kezdte. – Vizsgáljuk, hogy lőfegyverrel kapcsolatos szabálysértés megállapítható-e, eljárás indítható-e az ügyben, vagy az elévülés is szóba kerülhet. A megrongált táblák értékét is meghatározzuk: ebből kiderül, hogy rongálásról van szó vagy csak szabálysértésről – mondta.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vetkőzőshow

Ami ebből a témából kiaknázható volt, azt megtette a bulvársajtó. Előbányászták a… Tovább olvasom