Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

Szerszámgépeket loptak

Az év első napjaiban Nagylózs külterületén egy szerszámos tárolóból ismeretlen személy különféle szerszámgépeket tulajdonított el és ezzel mintegy 180.000 forintnyi anyagi kárt okozott. Az ügyben ismeretlen tettes ellen lopás miatt büntetőeljárás indult.

A bundát is elemelte

Nagycenken, a Kiscenki utcában egy gépkocsi ablakát ismeretlen személy betörte és a járműből irhabundát, 65.000 forintot és 200 eurót vitt el. Az ügyben ismeretlen tettes ellen lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult.

A pénztárgépet vitték el

Sopronban, a Bartók Béla úton lévő Pagoda pavilonsor egyik üzletébe ismeretlen személy betört és eltulajdonította az ott lévő Samsung típusú pénztárgépet, a benne lévő készpénzzel együtt és ezzel összesen mintegy 650.000 forint anyagi kárt okozott. Az ügyben ismeretlen tettes ellen lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult.

Éhes és szomjas volt a betörő

Sopronban, a Batsányi utcában lévő látványpékségbe ismeretlen személy betört és onnan üdítőitalt, valamint rágógumit tulajdonított el és ezzel összesen mintegy 48.000 forint anyagi kárt okozott. A Várkerületen lévő kenyérboltba ismeretlen személy betört és onnan különböző dohánytermékeket tulajdonított el, ezzel 340.000 forint anyagi kárt okozott. Mindkét ügyben ismeretlen tettes ellen lopás és rongálás miatt büntetőeljárás indult.

A Fertőről kötöttek el egy csónakot

Osztrák állampolgár feljelentést tett a rendőrkapitányságon, hogy a Fertő tavon lévő csónakkikötőből ismeretlen személy eltulajdonította a lánccal kikötött motoros csónakját és ezzel 125.000 forint anyagi kárt okozott. Az ügyben ismeretlen tettes ellen lopás miatt büntetőeljárás indult.

Lefeszítették a rézborítást

Bejelentés érkezett a rendőrkapitányságra, hogy ismeretlen személyek a Várgödörben bontják a pavilonok réz lemezborítását. A bejelentést követően elfogtak és előállítottak két soproni hajléktalant, akik a tettenérésükig mintegy három kilogramm sárgarezet feszegettek le. Az ügyben a hajléktalanok ellen lopás miatt büntetőeljárás indult.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Enyhe a tél, kevesebbet fűtünk

A meleg ősz jól jött a lakosságnak, de rosszat tett a tüzépeknek, mert a megszokott második roham nem indult meg decemberben. A kereskedők ebben a hónapban bíznak, jóllehet, ekkor a legtöbben kénytelenek legalább tíz százalékkal emelni az árakon. A cseh és lengyel kitermelők szerint az emelés mértéke így is elmarad nálunk a gáz áráétól. Tovább olvasom