Kisalföld logö

2018. 03. 22. csütörtök - Beáta, Izolda -5°C | 5°C Még több cikk.

Szerényebb léptékű sportcsarnokot terveznek

A Fidesz–MDF mosonmagyaróvári csoportja alkotta szövetség városfejlesztési elképzeléseikről tartott sajtótájékoztatót a minap.

Sólyom Tibor, helyi MDF-elnök elmondta: a szocialista-szabad demokrata városvezetés 2002-ben teljesen mást ígért, mint amit aztán megvalósított, hiszen vállalásaiknak csupán alig harminc százalékát teljesítették. Az elnök szerint a lehetőségekhez kell igazítani az ígéreteket. Szabó Miklós, a Fidesz–MDF közös polgármesterjelöltje elmondta: választási programjuk irányelveket határoz meg, konkrétumokat akkor tudnak majd vállalni, ha feltárták a lehetőségeket és tisztában lesznek a város valós pénzügyi helyzetével. Fontos feladat a város felkészítése az uniós források fogadására, valamint a bevételek és munkalehetőségek növelése érdekében ipar telepítése Mosonmagyaróvárra. Az önkormányzati beruházásoknál lehetőség szerint minél nagyobb mértékben előnyben kell részesíteni a helyi vállalkozókat. Szabó Miklós kiemelte: a tervezett sportcsarnokot a város egyedül nem tudja megvalósítani. A Fidesz–MDF szövetség egy szerényebb, ám a nemzetközi szabványoknak megfelelő méretekkel rendelkező sportcsarnok megvalósítását javasolja a gimnáziumhoz kapcsolva.
Németh Sándor, a belváros képviselőjelöltje elmondta: a gyakori garázdaságok visszaszorítása érdekében a rendőrség és az önkormányzat együttműködésében „zéró tolerancia” szükséges az önkormányzati rendeletek és egyéb jogszabályok megsér-

tőivel szemben. Az utazó bűnözés elleni fellépés érdekében a régóta tervezett rendszámfelismerő kamerarendszer kiépítését szorgalmazzák.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szépítő fűszerek

Zsálya, kakukkfű, rozmaring, menta. Az illatos zöldfűszerek a konyhánkban már kivívták méltó… Tovább olvasom