Kisalföld logö

2017. 08. 24. csütörtök - Bertalan 13°C | 27°C Még több cikk.

Széplaki Tamás (MSZP)

Tisztelt Hölgyem/Uram!

Széplaki Tamás 1974. november 28-án született Sopronban. Az általános iskolát és a középiskolát is Sopronban végezte. A Széchenyi István Gimnáziumban érettségizett 1993-ban. Még ebben az évben felvételt nyert a Pannon Agrártudományi Egyetem Mezőgazdaság-tudományi Karára, ahol 1998-ban okleveles agrármérnökként diplomázott, majd ugyanott – másoddiploma gyanánt – 2000-ben növényvédő szakmérnök szakképesítést szerzett. Az egyetemi évek alatt megszerezte a mérlegképes könyvelői képesítést is.

Folyékonyan beszél németül, melyből középfokú C típusú nyelvvizsgája van. Angolul alapfokon beszél. 1994 óta ügyvezetője és társtulajdonosa egy mezőgazdasági termeléssel és kereskedelemmel foglalkozó cégnek, az Ethofer kft.-nek.

1990-ben került kapcsolatba az MSZP ifjúsági szervezetével, az Ifjú Szocialisták Mozgalommal. A szervezet soproni, Győr-Moson-Sopron megyei és országos elnökségének is tagja volt. 1991-ben lépett be az MSZP-be. 1996-tól az MSZP Soproni Területi Szövetség elnökségének tagja. 1998 óta a Győr-Moson-Sopron Megyei Közgyűlés tagja.
Jelenleg Nagycenken él feleségével és két kisfiával.
Az ön képviselője.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A Mol eladta gázüzletágát

Lezárult március 31-én a Mol Földgázellátó Rt. és a Mol Földgáztároló Rt. társaságok százszázalékos… Tovább olvasom