Kisalföld logö

2017. 05. 28. vasárnap - Emil, Csanád 12°C | 24°C Még több cikk.

Szepesi szexügye: a karrierembe került volna, ha továbbviszem az ügyet

Szepesi Nikolett és a szülei is többször jelezték az edzőnek, annak idején mégsem indult vizsgálat amiatt, hogy a korábbi úszónőt 13 éves korában masszőrje szexuálisan molesztálta a gyúrószobában.
Az Európa-bajnoki bronzérmes sportoló a Digi Sport szerdai Reggeli Start című műsorában azt mondta, hogy ha annak idején továbbviszi az ügyet, akár a pályafutásának is vége lehetett volna. Hozzátette: volt olyan versenyzőtársa, aki éppen emiatt hagyta abba a versenyszerű úszást.

"Nem nyithattuk ki a szánkat. Szóltunk az edzőnek, a szülők is mentek hozzá, megbeszélték, és aztán abbamaradt a dolog. Egy párszor még visszamentem, aztán újraindult a dolog, a többit a könyvemben lehet elolvasni" - fogalmazott Szepesi, aki hangsúlyozta: nem ő találta ki a történetet, 26 évesen nem ír le olyat, ami nem igaz.

Az exsportoló további részleteket csak a hivatalos vizsgálaton kíván elárulni, de annyit közölt, hogy mások is meg tudják erősíteni, amiket a közelmúltban megjelent Én, a szexmániás című könyvében leírt.

"Természetesen állok rendelkezésre, és megvannak a megfelelő eszközeim és az embereim, akik alá tudják támasztani, amit mondok. Tehát nem hazudok" - jelentette ki Szepesi, aki hozzáfűzte, hogy folyamatosan jelentkeznek nála olyanok, akik megerősítik az állításait, de hogy kik ők és hányan vannak, azt nem árulta el.

"Ez legyen az én titkom, ez nem a sajtóra és a médiára tartozik" - szögezte le.

Arra a műsorvezetői kérdésre: nem tart-e attól, hogy a könyvében leírtak - amelyek szerint az uszodában gyerekeket molesztáltak és ütöttek - rossz fényt vetnek a magyar úszósportra, Szepesi nemmel felelt.

"Ez tíz éve volt, és bízom benne, hogy most már ilyen nincsen. Annak viszont örülök, hogy ez odafigyelő érzéseket vált ki az emberekből. A célom is az, hogy figyeljenek oda jobban az emberek a gyermekeikre, minden rezdülésükre, bármire, ha a gyerekeknek a lelkivilága nem olyan, mint ami a megszokott" - fogalmazott a volt úszó, aki szerint ismerőseitől rossz személyes üzenetet még nem kapott a könyve kapcsán.

"Az bántott, hogy volt egy személy, aki azt mondta, mostantól már nem tud rám úszóként nézni" - tette hozzá Szepesi.

Olvasóink írták

 • 14. machers 2013. június 11. 12:27
  „13.Valaki 2013.06.08. 09:48
  Gyárfás Tamás”
 • 13. Valaki 2013. június 08. 09:48
  „Ki volt akkoriban az úszószöveccség elnöke?”
 • 12. Hyppolit 2013. június 06. 21:38
  „Ja, azóta megnéztem fotón a hölgyet..Még jobban nem értek semmit, ugyanis egy jó csajt vártam. Hááát..?”
 • 11. öröksoproni 2013. június 06. 17:28
  „10-hez lalalala

  Igazad van, ugyanakkor nem tudok elképzelni egy ilyen beszélgetést: "Légyszi, ne molesztáld a lányom vagy csúnyán megjárod." - vagy hogy?”
 • 10. lalalala 2013. június 06. 11:42
  „5. öröksoproni
  ez sem magyarázat; az általad leírtak alapján /tegyük fel/ félig-meddig érthető ha nem mentek hivatalos szervhez. no de ´házon belül´ sem történt semmi, az a minimum, hogy a szülő-edző-masszőr leüljön ezt megbeszélni!!!!”
 • 9. józanparaszt 2013. június 06. 07:58
  „6: ott az igazság!”
 • 8. dacista 2013. június 05. 20:42
  „Már bocs, de milyen szülő az, aki ezt eltűri a gyerekével szemben. Ha tényleg tudtak róla és eltűrték, megtorlatlanul hagyták, szememben épp olyanok, mint aki elkövette! Akkor ők is bűnösök és vajon SZ.N. velük szemben nem érzi ezt?”
 • 7. Lendvai_Ildi_néni 2013. június 05. 16:58
  „5. öröksoproni

  ebben valószínűleg igazad van (rendőrség, stb), lehet hogy tényleg ettől akarták megóvni a gyerekeket, de vaojon jól tették-e? mert ezzel a logikával akkor is hagyhatnák tovább menni a dolgokat amikor már nem nem csak "molesztálásról" van szó, hanem konkrét erőszakról.

  az önbíráskodásról meg annyit: csúf dolog, büntetik is, de én akkor is irgalmatlanul megvagdosnám azt aki ilyeneket csinálna a gyermekemmel. legfeljebb előtte zsákot húznék a fejére, hogy ne lássa ki volt az.”
 • 6. ATX 2013. június 05. 16:24
  „Ha egy feledésbe merült élsportolónak, színésznek, zenésznek, stb. elfogy a pénze, akkor ír egy könyvet - lehetőleg szaftosat - és máris a reflektorfénybe kerül. Ennyi.”
 • 5. öröksoproni 2013. június 05. 16:14
  „3-hoz
  Nem tudom, én mit tennék - az önbíráskodást most nem taglalom -, de ha belegondolok, hogy mennyire megterhelő tud lenni egy - egy rendőrségi kihallgatás, ügyészi vizsgálat, pszichológia vizsgálat, stb. egy molesztálási, szexuális jellegű bűncselekmény esetén még ma is, amikor már a köztudatban szerepel ez a kategória, akkor gondoljunk bele 10 évvel ezelőtt hogyan lehetett volna ez ellen fellépni? A legtöbb esetben a nőkre, lányokra szokás kenni az egészet, mert kelleti magát, flörtölget, a végén még ő a hibás, pedig ő az áldozat, mindenki a szájára veszi - hát nem tudom, tényleg. Talán ettől akarták a szülők megvédeni a lányokat.”
 • 4. Hyppolit 2013. június 05. 14:44
  „Magam részéről nehezen hiszem ilyen formában a történetet. Másrészt, hogy miként történtek a dolgok, rejtély marad, már akit érdekel..Láttam már "éjjeliőrt nappal meghalni", az furcsa, hogy 10 év múltával kerül elő a történet, és elég kesze-kuszán. Magam részéről azt sem tudtam, ki a Szepesi? (Most már tudom, hogy eu-bronz, a többi meg nem érdekes)Az elmondás alapján a karrier érdekében "nem szóltak" senki érdemlegesnek. Úgy elgondolom, hogy én egy sport-pályafutás érdekében pl. mégtöbbet edzenék, és kétes "közeledésnél" azonnal megtenném a szükséges lépéseket.”
 • 3. Lendvai_Ildi_néni 2013. június 05. 13:30
  „"Szóltunk az edzőnek, a szülők is mentek hozzá, megbeszélték, és aztán abbamaradt a dolog"

  azért az érdekes, hogy ezek szerint az edző és a szülők is tudtak a dologról. az edzőt hagyjuk...na, de a szülők????? ha az én lányommal csinálna valaki ilyen (tized ilyet!) <moderálva>! de nem, ezeknek a szülőknek fontosabb volt a gyerek sportkarrierje. legalább is úgy néz ki a dolog. őket is meg lehetne ám húzkodni ez ügyben, mert kussoltak.”
 • 2. Goldmund 2013. június 05. 13:12
  „A molesztálások valóban felháborítóak - és egyre inkább úgy tűnik, ezek a vádak igazak (azóta újabb nők szólaltak meg).
  Viszont a többi nyilvánosságra került részlet maitt (Szepesi kivel hányszor izélt), nem csodálom, hogy van, aki nem tud rá úszóként tekinteni. Én sem. Hanem kb. egy valóságshowból szalajtott celebbel tartom egyenértékű személynek, aki a szexuális életének kiteregétésén kívül az égvilágon semmivel nem tudja már a közvélemény figyelmét felkelteni.”
 • 1. btl 2013. június 05. 13:00
  „a szülőknek még akkor melegében a rendőrségre kellett volna menniük,feljelenteni az elkövetőt!”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hoffmann Rózsa: átlátható, kiszámítható és biztonságos pedagógus-életpálya modell

Átlátható, kiszámítható és biztonságos pedagógus-életpályamodellt kell kialakítani, amelynek… Tovább olvasom