Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 14°C | 23°C Még több cikk.

Szeminárium: milyen a hatékony hirdetés?

A szeminárium résztvevői a tanúk rá, a Lapcom Kiadó Kft., ígéretéhez híven, valóban megkönnyítette a választást. Győrött, a Hotel Konferenciában csütörtökön megrendezett eseményen a Kisalföld c. napilap partnerei, hirdetői a médiatervezés elismert szakembereivel találkozhattak.

Karácsony László
– Hogyan költsük el hatékonyan a médiára fordítható összegeket? Milyen a hatékony reklám? – Karácsony László, a BMB Fókusz marketing- és értékesítési igazgatója a Kisalföld csütörtöki hirdetői szemináriumán a hatékony médiaválasztáshoz öt plusz egy fontos szempontot emelt ki hallgatóságának. Először is azt kell mérlegelnünk, hangzott el előadásában, hogy tulajdonképpen kihez is kívánunk szólni. Ezután meg kell vizsgálnunk, hogy az adott médium kihez szól, célközönsége mennyire fedi a miénket.
Minél jobban egybeesik a kettő, annál jobb, hatékonyabb hirdetési lehetőségeket biztosít számunkra. Azt se felejtsük azonban el, hogy képes-e az adott médium üzenetünk továbbítására. Természetesen nem téveszthető szem elől az sem, hogy mennyi pénzünk van. Meg tudjuk-e fizetni a célkö zönségünkhöz eljuttatandó üzenetet? Innentől kezdve az a dolgunk, hogy vizsgáljuk a fajlagos költségeket: hol mennyibe kerül nekünk az egy emberhez eljuttatandó üzenet?

Már on-line-on is
Debreczeni László, a Kisalföld Online menedzsere a regionális piac eddig jobbára kihasználatlan hirdetési lehetőségéről, a Kisalföld internetes portáljáról szólt a közönségnek. Sorra vette azokat az ismertetőjegyeket, amelyek alkalmassá teszik a médiumot is a hirdetésre. A Kisalföld ismert on-line kiadásának vannak már tapasztalatai, mérhető adatai, több alkalommal is futtattak már ilyen céllal kampányokat. A Kisalföldnél mind emellett rendelkezésre áll egy olyan komoly háttéripar, amely az on-line kiadást versenyképessé teszi. A szerkesztőség szert tett egy stabil és szokásaiban jól azonosítható közönségre, amelyhez az internet segítségével is hatékonyan juttathatók el az üzenetek – hangzott el.

 

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Írja meg!

Körzérdekű híre, vagy jó ötlete, szabadidős programajánlata van? Netán olyan rendkívüli esemény… Tovább olvasom