Kisalföld logö

2018. 03. 17. szombat - Gertrúd, Patrik -1°C | 9°C Még több cikk.

Személyzeti változások a vám- és pénzügyőrségnél

A vám- és pénzügyőrség országos parancsnoka a szolgálat érdekében, családi okokból, illetve nyugállományba vonulás miatt személyzeti változásokról döntött – értesült az OBJEKTÍV Hírügynökség a Vám- és Pénzügyőrség Országos Parancsnokságától.

A Vám- és Pénzügyőrség Észak-alföldi Regionális Parancsnoksága élén Szabó Károly ezredest, regionális parancsnokot eddigi helyettese, Dr. Mező Gábor alezredes váltja.

A Vám- és Pénzügyőrség Közép-magyarországi Regionális Parancsnokságán Dr. Szendi Antal ezredes, regionális parancsnok helyett Szabó Károly ezredes, a Vám- és Pénzügyőrség Észak-alföldi Regionális Parancsnoksága eddigi parancsnoka látja el a parancsnoki feladatokat. A Vám- és Pénzügyőrség Észak-magyarországi Regionális Parancsnoksága vezetője, Rozsnyai Géza ezredes helyett Dr. Bodrogi Tibor alezredes, eddigi regionális parancsnok-helyettes kerül megbízásra a parancsnoki teendők ellátásával.

A VPOP Jogi és Igazgatási Főosztályának élére Dr. Miskei László ezredes, főosztályvezető közeli nyugállományba vonulása miatt Dr. Szendi Antal ezredes, a Vám- és Pénzügyőrség Közép-magyarországi Regionális Parancsnoksága eddigi parancsnoka kerül kinevezésre.

Hírforrás: OBJEKTÍV Hírügynökség 2007. augusztus 10.

Gy. Mészáros Ágnes

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kerékpár

Gratulálunk! Ön egy kiváló minőségű kerékpárhoz jutott, mi pedig 170 ezer forinthoz. Szívből… Tovább olvasom