Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

Szélkerék: felkarolják az ötletet

Folytatás az 1. oldalról.

– Az egyesület alakulásakor célként fogalmaztuk meg tehetséges csornai fiatalok támogatását – mondta Molnár Ferenc. – Krisztián jó példája annak, hogy valaki önerőből, különösebb szakmai előképzés nélkül kezd el valamit, amiben eredményeket tud elérni.
Kiss Gy. Imre kapuvári kereskedő-vállalkozó miután a Kisalföldben elolvasta a Soós Krisztiánról szóló cikket, úgy döntött, segíti is.
– Felvettem már a kapcsolatot a fiatalemberrel, de arról, hogy ez a segítség konkrétan miben nyilvánuljon meg, még nem beszéltünk. Úgy gondolom, a hétvégén ebben is megállapodhatunk. Krisztián kezdeményezése mindenképpen érdekes. Hallottam már egyébként hasonló próbálkozásról, de a környéken még nem akadt a csornai fiatalemberhez hasonló „újító”. Remélem, támogatásom is hozzásegíti a fiút, hogy valóra váltsa terveit.
Egy, a neve elhallgatását kérő, környékbeli magánszemély hétfőre beszélt meg találkozót Soós Krisztiánnal. Annyit elárult, hogy a Kisalföld pénteki számának elolvasása után rögtön tudta, hogy segíteni fog, mivel a téma őt is régóta foglalkoztatja. Mint fogalmazott, „szélkerékügyben hosszú távon gondolkodik”.
Soós Krisztiánt meglepte, hogy ennyien látnak fantáziát szerkezetében. Minden támogatást szívesen fogad az egyetemista.
– Az első támogató, Molnár Ferenc és az egyesület jelentkezésekor nem tudtam, sírjak vagy nevessek, annyira váratlanul jött az ajánlat – mondta a Kisalföldnek. – Nagyon örülök a többieknek is, nem számítottam ekkora segítségre. Eddig voltak bennem kételyek a jövőt illetően, de most már biztos vagyok benne, hogy befejezem a szélkereket. Amikor ennyien mellém állnak és segítenek, a sikernek is jönnie kell.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A létesítmény védi az ivóvizet és a levegőt is

Folytatás az 1. oldalról. Tovább olvasom