Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Szekeres hosszabbítana

Szekeres Imre védelmi miniszter azt javasolja a kormánynak, hogy az észak-afganisztáni magyar vidéki újjáépítQ csoport (PRT) mandátumát hosszabbítsák meg a civil programok befejezéséig, azaz ez utóbbiakat „kísérjék végig” a katonai jelenléttel.

Zavargások Koppenhágában

Mintegy 75 fiatalt vett Qrizetbe tegnap a rendQrség Koppenhágában, miután a rohamrendQrök összecsaptak egy ház kilakoltatása ellen tiltakozó több száz tüntetQvel. A peremhelyzetq fiatalok által negyedszázada jogellenesen használt négyemeletes egykori színházépületet egy keresztény kongregáció vásárolta meg hat évvel ezelQtt.

USA: nincs párbeszéd

A Fehér Ház kizárta annak lehetQségét, hogy a március 10-i nemzetközi Irak-konferencián kétoldalú párbeszédet folytasson Iránnal és Szíriával. Tony Snow fehér házi szóvivQ leszögezte, hogy amíg két ország nem tesz eleget az Egyesült Államok által támasztott követelményeknek, szóba sem jöhet a kétoldalú tárgyalás.

Olmert: újabb botrány

Újabb botrány tépázta meg csütörtökön Ehud Olmert izraeli kormányfQ amúgy is gyorsan apadó népszerqségét: a politikust korábbi kétes ügyei után most azzal vádolják, hogy még miniszter korában közeli munkatársait köztisztviselQi állásokra neveztette ki.

Európai Alapjogi Ügynökség

Bécsben tegnap nyitották meg az Európai Alapjogi Ügynökséget, amely felváltja azt a megfigyelQi központot (EUMC), amely eddig a rasszizmus és az idegengyqlölet európai megfigyelésének a kérdéskörével foglalkozott az osztrák fQvárosban. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

a legjobb soproni atléták távoztak

Jelentősen meggyengült, legsikeresebb atlétáit veszítette el a Soproni Atlétikai Club. A két… Tovább olvasom