Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Szegedi Playboynyuszi-ikrek

Egy szegedi ikerpár pózol a Playboy júniusi címlapján. A Csányi testvérek több szempontból is úttörőnek számítanak a magyar nyuszis magazin történetében: ők az első ikrek, akikről fotósorozat készült, ráadásul az eddigi legpikánsabb, amit a szép testeket kedvelő férfiközönség valaha láthatott.
A két Csányi lány elsősorban légikiszasszony, a fotózkodás csak a hobbijuk. Fotó: Schmidt Andrea
Sok Csongrád megyei férfinak lehettek ismerősek a legnépszerűbb férfimagazin júniusi címlapján domborító lányok. Csányi Andrea és Csányi Erika ugyanis – bár évek óta a fővárosban él – szegedi. Ők a legelső ikerpár, akik lehetőséget kaptak arra, hogy felfedjék bájaikat a magyarországi nyuszis magazinban, tíz oldalt kitevő fotósorozatuk ráadásul vetekedik a legismertebb modellekről készült képek jelentőségével. Pedig igazából nem is volt nagy vágyuk, hogy levetkőzzenek az újságnak, néhány évvel ezelőtt visszautasították a felkérést.

– Már vagy tíz fotósorozat készült rólunk korábban, azokon viszont csak fehérneműre vetkőztünk – kezdte mesélni felfedezésük történetét Andrea. – Ezek egyike sem volt látható Magyarországon: Angliában, Németországban és Olaszországban jelentek meg. A fotósunk már akkoriban felvetette, hogy elküldené a képeket a Playboynak, de nemet mondtunk.

– Nem akartunk teljesen levetkőzni. Akkoriban még kicsit szemérmesebbek voltunk – vette át a szót Erika. – Amikor viszont most ismét szóba került a dolog, már úgy gondoltuk, végül is sok minden belefér az életünkbe, miért ne próbálnánk ki ezt is.

A fotós tehát elküldte a képeket, másnap pedig már csengett is a lányok telefonja. A nyuszis magazin azonnal lecsapott rájuk. Rögtön meg is kezdődtek a tárgyalások, de amikor kiderült: a magazin történetének legpikánsabb fotósorozata készülne velük, néhány nap gondolkodási időt kértek.

– A Playboyra eddig nem volt jellemző, hogy a női nemi szervet premier plánban mutogassák, a címlapon pedig még a mellbimbó sem látszódhatott. Nálunk mindkét szabályt felrúgták – magyarázták. – Végül azonban úgy döntöttünk: művészi képekről van szó, úgyhogy belevágtunk.

Egy hullámhosszon

A Playboyban pózoló Csányi ikrek 28 évesek. Mindketten három idegen nyelvet beszélnek és stewardessként dolgoznak. Nem érzik jól magukat egymás nélkül: együtt laknak, és mindent együtt csinálnak. Még mellüket is egyszerre operáltatták meg. Ha egyikük elmegy vásárolni, minden ruhából kettőt vesz, de az is előfordult már, hogy egymástól függetlenül választották ki ugyanazt a darabot. Olyannyira egy hullámhosszon vannak, hogy ha egyikük belekeni a festéket a szemébe, a másik is könnyezni kezd, ha egyikük éjszaka repül, a másik nem tud aludni. Az ikerlétről még ismertté válásuk előtt írtak egy könyvet – most úgy tűnik, kiadót is találtak hozzá.

A fotózás egy nyilvános autómosóban volt. – Bár a környéket lezárták, a mosó azért működött – mesélte Erika. – Volt is egy férfi, aki gyakorlatilag egész napos programot csinált a kocsija porszívózásából. Néhány óra elteltével mondtuk is neki, hogy most már tutira teljesen tiszta az autó.
A munka mindkét lány számára élmény volt, bár nem tagadják: időre volt szükségük, hogy feloldódjanak a fényképezőgép előtt. Reggel 8 órakor kezdtek, délután 2-ig viszont a fotós szerint még nem készült használható kép.

A lányok elégedettek a végeredménnyel, és a képekért kapott pénzzel is, bár tudják: külföldön a többszörösét fizették volna ezért a sorozatért. Büszkék testükre, ezért nem bánják, hogy mások is láthatták őket ruha nélkül – köztük családtagok, ismerősök is.

– Az viszont furcsa, hogy olyan emberek kezdtek el most hirtelen barátkozni velünk, akik korábban köszönni sem voltak hajlandók – tették hozzá. De az idegeneket is vonzzák: szórakozóhelyre például nem tudnak úgy elmenni, hogy azonnal ne zsonganák őket körül a fiúk. Amikor pedig mi fotóztuk őket a Kárász utcán, szó szerint megakasztották a forgalmas sétálóutca életét.

A nyuszis magazinban az ikrek kendőzetlenül meséltek pasiügyeikről is, bár elárulták: volt a történetekben finomítás és túlzás egyaránt. Fiúik – ahogy ők fogalmaztak – vannak folyamatosan. Most éppen mindkettőjüknek alakul egy kapcsolata. És bár ezen a téren eltérő az ízlésük, annyit elárultak: egyiküknél sem jöhetnek szóba a kigyúrt, izomagyú macsók.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Mit vár George Bush látogatásától?

Tovább olvasom