Kisalföld logö

2018. 07. 16. hétfő - Valter 17°C | 28°C Még több cikk.

Széchényi Ferenc-vetélkedő

Megyénk neves szülötte, gróf Széchényi Ferenc – az Országos Széchényi Könyvtár és a Nemzeti Múzeum megalapítója – emlékére öt fordulóból álló szellemi vetélkedő indul lapunk hasábjain, a Győr-Moson-Sopron Megyei Önkormányzat és a Kisalföld közös szervezésében.
Széchényi Ferenc életéről és munkásságáról naponta öt kérdés jelenik meg a Kisalföld napilapban április 20. és 24. között. A kérdésekre elektronikus úton – mindennap 12 órától – lehet válaszolni a http://www.gymsmo.hu.  (Széchényi Ferenc) weboldalon található feladatlap kitöltésével. Az utolsó feladatlap elküldésének határideje: április 26., hétfő, 12 óra. További tudnivalókat szintén ezen a honlapon lehet majd olvasni április 20-tól.

A vetélkedőre iskolai osztályok nevezhetnek. Az első helyezett egynapos osztálykiránduláson vehet részt Budapesten, ahol az Országos Széchényi Könyvtárat és a Parlamentet látogatják meg. A második és a harmadik helyezett 30, illetve 20 ezer forintos támogatásban részesül az osztálykirándulása megszervezéséhez.

Az eredmény kihirdetésére április 29-én 16 órakor kerül sor, a Széchenyi István Emlékmúzeumban (Nagycenk, Kiscenki u. 3.).

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csak az a szex

Jerry, a fiatal író és Amanda első látásra egymásba szerettek. Mintha így lett volna elrendelve:… Tovább olvasom