Kisalföld logö

2018. 03. 19. hétfő - József, Bánk -8°C | 2°C Még több cikk.

Százmilliókat követel Bokrostól Lajostól és Dávid Ibolyától egykori pártja

Bokros Lajos MDF-es európai parlamenti képviselőtől 280 millió, Dávid Ibolyától a párt egykori elnökétől 78 millió forintot követel a párt jogutódja, a Jólét és Szabadság Demokrata Közösség (JESZ) az ATV televízió információi szerint.
Makay Zsolt, a szervezet elnöke a kereskedelmi tévé híradójában szombaton jelentette be, hogy bírósághoz fordulnak. A JESZ átvilágította a jogelőd MDF gazdálkodását, és arra jutott, hogy Dávid Ibolya volt elnökként több, a párt számára előnytelen szerződést kötött, Bokros Lajos pedig - aki az MDF színeiben indult és jutott mandátumhoz a 2009-es európai parlamenti (EP) választáson - idén januárban felszólítás ellenére sem adta vissza mandátumát a pártnak. Az EP-képviselő azt közölte: megtartja mandátumát, mert az MDF vezetői a választás előtt arra kérték fel, hogy párton kívüliként vállalja az EP-választásokon az MDF-lista vezetését, képviselői mandátumát pedig programja alapján a választók bizalmából kapta - olvasható az atv.hu internetes oldalon.

Az MDF április 8-tól folytatja Jólét és Szabadság Demokrata Közösség néven tevékenységét. Makay Zsolt akkoriban arról beszélt: a jogutódlás helyett könnyebb lett volna új szervezetet alapítaniuk és "elsomfordálni" az MDF adósságállománya elől, ehelyett azonban életerejüket bizonyítva az újjászerveződést választották, és úgy döntöttek, kinyitják kapuikat az új nemzedékek előtt.

Olvasóink írták

 • 9. rommel 2011. szeptember 05. 23:08
  „EMBERTELEN
  SZABADSÁG , TESTVÉRISÉG , EGYENLŐSÉG !
  ÉN EZT KÉPVISELEM A NAGY BETŰKKEL !
  ÉS TE ???”
 • 8. embertelen 2011. szeptember 05. 15:40
  „Rommel, tudod te egyáltalán, hogy a nagybetűvel írt hozzászólás kiabálást jelent? Itt rajtad kívül a Kisalföld hozzászólásokban senki sem kiabál! Persze azt is feltételezhetném, hogy nem tudod, hogy hogyan kell a billentyűzeten a kisbetűket írni! Szép napot és kevesebb kiabálást kívánok.”
 • 7. Csetneky 2011. szeptember 05. 14:23
  „Ibolya, Ibolya, kellet ez neked? Lajos barátunk pedig az újabb csomagját saját magán hajthatja végre! Nagy szerencséjük ezeknek, hogy nincsen adósok börtöne.”
 • 6. fl 2011. szeptember 05. 09:00
  „Érdekes, hogy pont akkor állnak elő ilyen hírrel, amikor Bokros az Élet és Irodalomban a kormány gazadaságpolitikáját kritizáló, tényeken alapuló írása megjelenik!”
 • 5. balintos66 2011. szeptember 05. 08:25
  „Vicc!?”
 • 4. torokmi 2011. szeptember 05. 06:47
  „Igen,vissza minden pénzt és ingatlant,amit el csórtak! A többiek is!”
 • 3. rommel 2011. szeptember 04. 20:15
  „ILYEN HIREN MÁR NEM IS LEPŐDÜNK MEG !!!
  MSZP II.-2-ES VERZIÓ !!!”
 • 2. Csiripiszli 2011. szeptember 04. 17:59
  „Már megint! A szomorú, hogy észre sem veszik?! :))”
 • 1. zoli78 2011. szeptember 04. 15:00
  „Bokrostól Lajostól? :)”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Schmitt itthonmaradásra biztatta az elsőéves egészségügyi hallgatókat

Schmitt Pál a várható nehézségek ellenére is kérte a SOTE hallgatóit, hogy boldogságukat ne a "könnyebb élettel kecsegtető külföldön, hanem a szülőföld rögösebb útján" próbálják elérni. Tovább olvasom