Kisalföld logö

2018. 02. 20. kedd - Aladár, Álmos -1°C | 1°C Még több cikk.

Szamurájkarddal esett volt barátnőjének és annak új barátjának

Szamurájkarddal támadt egy férfi két emberre Salgótarján belvárosában hétfő este. Az MTI információja szerint a támadó volt barátnőjét és annak társát sebesítette meg, a rendőrség egyelőre nem ad tájékoztatást az ügyről.
Súlyos bűncselekmény történt, jelenleg tart az adatgyűjtés és a tanúkutatás a tényállás tisztázására, a rendőrség kedden ad tájékoztatást - ennyit mondott az MTI-nek Dankóné Nagy Éva, a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Az MTI úgy tudja, hogy volt barátnőjét és annak új barátját támadta meg egy férfi szamurájkarddal egy belvárosi, Pécskő úti élelmiszerbolt előtt. Egy szemtanú azt mondta: mindkét sérültet rohammentő szállította el, vértócsa van a bolt előtt és levágott hajtincseket is lehetett látni.
A nőt a csuklóján, társát pedig a csuklóján, a kezén, vállán és koponyáján vágta meg a karddal a férfi.

A szemtanú elmondása alapján a megvágott nő a bolt előtti járdán összeesett, társa a boltba menekült, ahol segítségért kiabált, de a bent lévők semmit nem mertek csinálni. A férfit a boltban érte a támadás, ahová a szamurájkardos utána szaladt.

Az MTI úgy tudja, hogy a támadó elmenekült a helyszínről.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. Truder 2009. december 16. 10:44
  „19. hozzászólás Szilágyi_Zsolt 2009.12.15. 12:34
  Hasonló jókívánságaim miatt engem is moderáltak.... Ettől még én (és sokan mások!!) így gondolom!!”
 • 21. sila 2009. december 15. 21:09
  „Jó a csapat Karancsalján......
  Gondolom nem Katsumoto lesz a neve szegény elkeseredett roninnak.... Aki ezt tette
  Mocskok.
  Jogvédők hajrá!”
 • 20. Szilágyi_Zsolt 2009. december 15. 12:50
  „Tisztelt szocdem!

  Nincs igazad. Régen ilyesmi egyszerűen nem létezett, azon egyszerű oknál fogva, hogy a nők nem voltak abban a helyzetben, hogy úgy váltogassák a barátjukat, mint az alsóneműjüket! Ki is közösítette volna az olyat a társadalom. Falun egy lányhoz 16-17 éves korában elkezdtek járni a legények, ő egyet kiválasztott (amibe persze többnyire a szülők is beleszóltak ott, főleg, ahol vagyoni kérdés is szerepet játszott), akihez rövid mátkaság után feleségül ment, aztán jónapot. A többi legény meg tudomásul vette, hogy így járt, és keresett másik lányt, mert volt elég. Amelyik legény meg hevesebb természetű volt, az legföljebb jól berúgott a kocsmában, esetleg összetörte a cimbalmot vagy valakit megszurkált, hogy a dühét levezesse, de az ilyen kezelhetetlen egyéneket is nagyon gyorsan kivetette magából a közösség, úgyhogy nem nagyon mertek kekeckedni. Az úri népek pedig többnyire már a gyerekek születésekor "lezsírozták" a partikat, ami ellen nem nagyon volt apelláta, ha meg szabadok voltak a fiatalok, akkor ismerkedésre ott voltak a farsangi bálok, ahol mindenki megtalálta magának a megfelelő párt. A nők akkoriban nem tanulhattak, egyetlen céljuk az volt, hogy biztos (anyagi) támaszt nyújtó férfihoz menjenek feleségül, eszük ágában sem lett volna partnert cserélgetni. Ez már csak a legújabb, modern kor hozadéka, amikor a "dolgozó nők" elég önállóak lettek ahhoz, a maguk lábán is meg tudjanak állni, és ki tudtak lépni a férfiuralomból. Sok férfi ezt nehezen tudta megemészteni, és sokan még mindig erőszakkal próbálják megmutatni, hogy ki az úr a háznál, de azért EZ, hogy az engem elhagyott barátnőm fejét szétcsapjam egy szamurájkarddal, ez soha a büdös életben nem volt jellemző a magyarokra! Ez egyetlen, jól körülhatárolható népcsoportra jellemző ebben az országban, amelynek egyszerűen lételeme az erőszak, és amely nem is fog megjavulni addig, amíg válaszként úgy istenigazából meg nem tapasztalják az egyébként békés magyarok részéről a most már igen-igen kiérdemelt erőszakot!”
 • 19. Szilágyi_Zsolt 2009. december 15. 12:34
  „Tisztelt Szerkesztő! Még az én hozzászólásom volt a durva? Akkor amit ez a féreg művelt, az vajon micsoda?! Közben pedig meghalt az összekaszabolt férfi is, úgyhogy most már csak azért is megismétlem, sőt bővítem a jókívánságomat: élve megnyúzva, nyársra húzva, lassú tűzön kellene megpörkölni ezt a tetűt, miközben kénsavval öntözik a testét!

  Közben Magyarország első számú gerillaportálján megjelent, amit úgyis mindenki sejtett: a támadó és a megtámadott férfi bőrszíne között erőteljes a kontraszt - nem szorul magyarázatra, melyik fél milyen színű volt. Na persze, nálunk dúl a rasszizmus, mi?”
 • 18. szocdem 2009. december 15. 11:18
  „Nagyon sajnálom az áldozatokat. Oylan világban élünk, ahol egyre gyakrabban erőszakkal zárnak le oylan ügyeket az emberek amire régebben a vállukat vonogatták volna..
  ÉS még nem jött el az új szocialista kánaán - amikor az eddigi visszaigénylők nettó adóbefizetők lesznek a bevallásuk beadása után.. Az emberélet egyre értéktelenebbé fog válni.
  Iylen fajta szörnyű szerelmi tragédiák egyébként mindíg is voltak, csak a hírközlés nem volt ilyen fejlett, és szenzációhajhászó. Sok unatkozó embernek megerről is a faji konfliktus, meg a fóbiái jutnak eszébe.. És ez még ennél a tragédiánál is szörnyübb!”
 • 17. jánosi 2009. december 15. 10:15
  „10 órás hírekben közölték, hogy meghalt a másik áldozat is !
  Állati ösztönök " emberekben " ! Kolompár hol vagy ? magyarázd el, hogy ez népi szokás nálatok .........”
 • 16. okostojas007 2009. december 15. 09:34
  „szamuráj karddal sétálni lehet ,
  de fekete ingben ( egyenruhában ) nem...
  mert ennél talán csak egy jegesmedve veszélyesebb...
  persze ahhoz is engedély kell..
  Tisztelt tőrvényhozóük
  BE KELLENE TÍLTANI A SZAMURÁJOKAT MAGYARORSZÁGON.....”
 • 15. Baradlay 2009. december 15. 09:31
  „#9! Sajnos Kapuvaron van eleg!:(((((((”
 • 14. Csetneky 2009. december 15. 09:02
  „Fene se gondolta volna, hogy a középkori japánok ide mászkálnak balhézni. Vagy nem ők voltak?”
 • 13. Szilágyi_Zsolt 2009. december 15. 08:18
  „Mellékesen közben kiderült, hogy azok a "megvágások" egy kissé súlyosabbak: a nő fejét kettéhasította a támadója (a szerencsétlen természetesen a helyszínen meghalt), a férfinak pedig egyik kezén az ujjait, a másik karjáról csuklóból az egész kézfejet levágta ez a mocsadék, akit aztán kommandósok fogtak el. <moderálva durva>
  És ezek után mindenkit, aki a nyílt utcán szamurájkarddal mászkál, felajánlanék az állatkerti oroszlánok, tigrisek és egyéb nagyragadozók ellátmányozására.”
 • 12. Szebb_jovot 2009. december 15. 07:54
  „Még nem annyira fertőzött, majd lesz.. :S
  Jönnek a jobb megélhetés reményében, ill. egy ismerősöm szerint szándékosan is telepítik őket a szavazatok miatt..
  Egyébként már várom az okos hozzászólásokat, hogy rasszisták vagyunk :D”
 • 11. LuciusCorneliusSullaFelix 2009. december 15. 07:15
  „#9fióka:Nem kapunk, pedig igazán kaphatnánk.....

  Annyival jobb GY-M-S megye, hogy nem annyira eszkimófertőzőtt,mint mondjuk Borsod.....”
 • 10. LuciusCorneliusSullaFelix 2009. december 15. 07:02
  „#7Diák::))))))):PPP:DDD.Hát igen. Addig amíg a kisnyugdíjasokat a sündőrség megmotozza tojás után kutatva,
  addig az állig felfegyvezett <moderálva> nyugodtan flangálhatnak szamurájkarddal.....”
 • 9. fióka 2009. december 15. 06:20
  „LuciusCorneliusSullaFelix 2009.12.14. 22:10--->Még jó ,hogy lassan mi csináljuk a cikkeket nem kapunk ezért valami lóvét a kisalföldtől?”
 • 8. Diák 2009. december 15. 05:31
  „Még az is jó, hogy a kormány álláspontja szerint nincsen C bünözés. Most megnyugodtam.”
 • 7. Diák 2009. december 15. 05:12
  „Még jó, hogy legalább a mini fényképezögép harci eszköznek számit. Legalább is a vámhatóság szerint. Rémes elképzelni, azzal milyen sérülést lehetett volna okozni!”
 • 6. Spitfire 2009. december 14. 22:44
  „holnap majd jön a kisebbségi ombuccmann, hogy csak a legyet akarta a fejéről elhessegetni... és egyébként is milyen szamurájkard, különben is otthon aludt, van rá 20 tanu...”
 • 5. LuciusCorneliusSullaFelix 2009. december 14. 22:36
  „#4Szilágyi Zsolt:Ki mások lehetnek, mint az általunk nagyon "szeretett becsületes és és dolgos"... <moderálva>”
 • 4. Szilágyi_Zsolt 2009. december 14. 22:29
  „Az elfogadandó kultúra képviselőinek egyik kedvenc fegyvere a szamurájkard. Ők maguk ugyan korántsem japán eredetűek, de szintúgy ázsiai gyökerekkel rendelkeznek. Megfejtés?”
 • 3. LuciusCorneliusSullaFelix 2009. december 14. 22:10
  „Szamurájkardos támadás Salgótarjánban: egy férfi fejét ketté, egy nő karját pedig levágta a támadó

  Véres leszámolás történt hétfőn este Salgótarján belvárosában. Ismeretlen tettes egy szamurájkarddal hasította szét egy férfi fejét, aki állítólag biztonsági őr, egy nő kezét pedig levágta. A cionista média hallgat és manipulál, így egyelőre nem tudunk semmit az eset hátteréről, és nagy valószínűséggel nem tőlük fogjuk megtudni az elkövető származását. Azt viszont tudjuk, hogy kik szoktak szamurájkardot maguknál hordani. Igen, jóra gondol a kedves olvasó, mondja csak ki.
  A hazánkba messzi földről bevándorolt és itt sokasodó eszkimókról van szó, íme egy kép, a cikk pedig alatta folytatódik.

  A belvárosban súlyos bűncselekmény történt - mindössze ennyit nyilatkozott az este fél nyolc körül történt esetről a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek. Dankóné Nagy Éva nem cáfolta azt az értesülést, miszerint szamurájkarddal sebesített meg valaki egy férfit és egy nőt. Az áldozatok állapotáról egyelőre nincs információja - tette hozzá.
  Más forrásból megerősítették, a férfit - akiről úgy hírlik, hogy biztonsági őr - nyílt koponyával szállították kórházba. A tettesről egyelőre nincs információ, a tanúk kihallgatása még tart. Az ügyben egyelőre hírzárlatot rendeltek el, a rendőrség keddre ígér tájékoztatást. A belvárosi élelmiszerbolt előtt - ahol az eset történt - hatalmas vértócsa és hajcsomó található, jelenleg is tart a helyszínelés.
  Az MTI úgy tudja, hogy volt barátnőjét és annak új barátját támadta meg egy férfi szamurájkarddal egy belvárosi, Pécskő úti élelmiszerbolt előtt. Egy szemtanú azt mondta: mindkét sérültet rohammentő szállította el, vértócsa van a bolt előtt és levágott hajtincseket is lehetett látni.
  A nőt a csuklóján, társát pedig a csuklóján, a kezén, vállán és koponyáján vágta meg a karddal a férfi. Az Index információi szerint súlyos, életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a sérülteket.
  A szemtanú elmondása alapján a megvágott nő a bolt előtti járdán összeesett, társa a boltba menekült, ahol segítségért kiabált, de a bent lévők semmit nem mertek csinálni. A férfit a boltban érte a támadás, ahová a szamurájkardos utána szaladt.
  Az MTI úgy tudja, hogy a támadó elmenekült a helyszínről.
  (Index nyomán Kuruc.info)
  Ajánljuk még EZT és EZT a cikkünket. És ez csak kettő a tényleges, maradandó, csonkolásos sérülést okozó cigánytámadások közül - érdemes a "szamurájkarddal" szóra kerestetni, számtalan egyéb, hasonló hírt olvashatunk majd.”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Halálra fagyott a piacon

Kihűlt állapotban találtak rá egy férfira a hétvégén a törökszentmiklósi piac területén, a mentők már nem tudtak rajta segíteni . Tovább olvasom