Kisalföld logö

2018. 02. 23. péntek - Alfréd -1°C | 1°C Még több cikk.

Swingerklub: a párkapcsolatok próbája

A vacsorát, beszélgetéseket általában a szeretkezés követi. Mindenkinek szabad (de nem kötelező!) mindenkivel. Kevesen tudják, de a megyeszékhelyen is működik egy ilyen szolgáltatást kínáló swingerklub.

Semmi sem kötelező


Talán ez az első számú szabály a swingerklubokban. Így van ez Győrött is. Az egyelőre névtelenségüket kérő szervezők, akik minap szerkesztőségünkben jártak, két éve kezdték el beindítani az első klubfoglalkozást. Azóta számos ilyen eseményen túl vannak. Mivel a klubnak még nincs állandó helyszíne, ezért hol itt, hol ott voltak az összejövetelek. Akadt, amikor egy panziót béreltek ki, s volt, hogy egy luxuslakást. A lényeg azonban mit sem változott. Olyan embereket hívtak találkozóra, akik képesek levetni a mindennapi szexuális megszokások nyűgeit, és egymás örömének örülni. Persze nem minden klublátogató jut el az orgazmusig, bár kétségtelen tény, mondják a szervezők, a többség ezt keresi.

Nézzük sorban, hogyan is lehetett bekerülni egy-egy ilyen baráti találkozóra. Eleinte, míg a szervezők, az orvosi pályát folytató férfi és csinos kedvese, a lányokat talán pont a swingerklubok nyitottságában megkedvelő hölgy járatlanabb volt, akadtak nehéz esetek. Például egy győri találkozóra Pécsről érkezett a házaspár. Amint beléptek az ajtón, szinte azonnal szeretkezni akartak a számukra ismeretlen csapattal. Nem vették figyelembe, hogy a társaság még nem jutott el odáig... A pécsiek aztán gyorsan kerestek egy félreeső helyet, ott egymásnak estek, majd elmentek.

Önbizalom és bizalom is kell a jelenléthez. Ahogy a doktor mondja, ilyenekre nincs szükség. Ezért is beszélgetnek el minden egyes jelentkezővel. Fontos az intelligencia, fontos a jólápoltság és az, hogy az illetőnek, ha magányos férfiként akar belépni, legyen százhatvan eurója. A nagy partikra ugyanis ennyi a beugró. Egy magányosnak. Ezért persze semmit sem garantálnak, csupán azt, hogy lehetősége lesz ismerkedni, enni, inni, fürödni, nézegetni. Győrben egyébként az országos szokásoktól eltérően fiatal lányok is látogatják a klubot (szigorúan 18 év felett!). Nekik nincs belépő. Pk azok, akik teljesen szabadok. Bár ahogy megtudtuk, a hölgyek többsége – kb. nyolcvan százaléka – a homoerotikus kapcsolat kialakítása miatt megy el egy-egy swingerklubba. A pároknak, akik kedvéért igazából megalakult az első ilyen klub, nyolcvan euró a belépő a nagy partikra. És érdekes, hogy a női vendégek közül a legtöbb, még előzetes ellenkezése mellett is, nagyon sokszor kerül egy másik nőneművel közelebbi kapcsolatba. Leginkább hármasban a férjükkel.

A szervezők természetesen már átéltek jó néhány swingeres élményt. Az ifjú hölgy szerint nagy bizalom és önbizalom kell ahhoz, hogy valaki stabil partnere előtt mással szeretkezzen. De ez erőt is adhat. Egy idő után egyébként ő úgy érezte, kedvesénél jobbat férfiban nem találhat, ezért ma már leginkább csak lányokat hív harmadiknak, negyediknek szexuális játékaikhoz.
A klubfoglalkozás általában azzal kezdődik, hogy a résztvevők levetkőznek alsóneműre. Férfiaknak a bokszer a megszokott viselet, hölgyeknél pedig a fehérneműk teljes szín- és formaorgiája. S hogy ez nem okoz-e már rögtön az elején problémát, nem merevednek-e meg az álláspontok?
A férfi, aki csak erre vágyott. A szervező páros férfi tagja szerint szinte soha. Éppen olyan a helyzet, mintha valaki a nudista strandon lenne. Pár pillanat után már természetes ez a viselet, s ettől nem jönnek izgalomba a férfiak. Egyébként is, számukra az ilyen klubfoglalkozásokon, főleg az elsőkön, sokkal inkább más a gond. A kiváló teljesítőképesség, férfias keménység ilyenkor bizony csődöt mond. A reflektorfény, az ismeretlen helyzet okozhat teljesítmény-potencia zavart. Ilyenkor a kis kék tabletta segíthet, és segít is. Volt egy pár, akinek férfi tagja, nézegetve a szexfilmeket, pornócsatornákat, már tíz éve vágyott egy swingeres találkozóra. A feleség kevésbé, ám mégis beadta a derekát. A parti végére a kedves hölgy teljesen belejött és szó szerint volt fiúval-lánnyal, a férj pedig jó pár órán át visszafogottan, lehorgasztott fejjel, a sarokba húzódva szemlélte az eseményeket. Következő alkalomkor bekapott egy fél tablettát, és a teljesítményére senkine k nem lehetett panasza.
Idő kell ahhoz, hogy átérezzék a résztvevők, a swingerklubok valójában a párkapcsolatok próbakövei. Akik ide járnak, nem gátlástalan élvhajhászok. Csupán olyanok, akik tudomásul veszik, hogy a monoton ingerek sivársághoz vezetnek. A szexben is. És ha egy házasságban, egy párkapcsolatban meghal a szex, akkor az esetek többségében gondok jelentkeznek más téren is.

Jobb, mint a nyitott házasság
A swingerklub jobb megoldás, mint a nyitott házasság, hiszen ezen utóbbiban a felek nem tudják, ki kivel és hol. Míg egy ilyen klubban minden csak közös akarat alapján tör- ténik. Minden embernek vannak vágyai, még ha azokat el is titkolja, vagy elnyomja a tudatalattijába – állítják a klubfoglalkozásokat szervezők. Ezeket az érzéseket egy darabig kordában lehet tartani, de egyszer csak a felszínre törnek. Ha ezért hazudni kell, máris sérülhet a párkapcsolatot összetartó kötelék. De ha őszintén beszélnek róla, ráadásul a szexualitás területén is megengedik az alapvetően poligám férfiaknak és az alapvetően hasonlóan poligám nőknek, hogy kipróbáljanak ezt-azt, sokkal tartósabb lehet a házasság is – állítják a szervezők. Bár hozzáteszik, hogy ez az egyik teória. Amit nem kell feltétlenül követni, elhinni. Mindenkinek saját magából kell kiindulnia, és annyit tenni, ami még belefér az általa elfogadott erkölcsi normákba. Ám azzal, ha egy swingerklubba elmegy egyedül vagy a kedvesével, nem kockáztat semmit. Lehet, hogy csak nézeget és otthon tetőződik be kettesben a szerelmük.

 A témával kapcsolatban mondja el Ön is a véleményét!

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Alig 8mm a világ legkisebb Bluetooth eszköze

A Murata Electronics bemutatta a világ legkisebb Bluetooth eszközét, melyet… Tovább olvasom