Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

SVSE-GySEV

1 (1) Elmax-pápa 1 (0)

Sopron, 100 néző. V.: Nagy A.


Fentős – Geeb, Reineck, Horváth T. (Szabó A.), Pinezits, Török, Párkányi, Bácskai (Somogyi), Varga A. (Varga D.), Horváth B., Varga B. Edző: Halász Ernő.
Simon – Szilágyi, Szabó A., Györkös G., Mesterházy, Bognár, Babics, Kocsis G. (Gödri), Nagy N., Stall (Győri), Bényi. Edző: Lantai Balázs.
Gsz.: Bácskai, ill. Stall.
A kétnapos havazás ellenére remekül előkészített pálya várta a csapatokat, mely Mozsolits Jenő pályagondnok és segítői lelkiismeretes munkáját dicséri. A 7. percben egy nagyszerű hazai támadás végén megszerezte a vezetést az SVSE. Török–Varga B.–Horváth B.–Bácskai volt a labda útja, végül Bácskai a kiszolgáltatott hazai védelem között vágta a hálóba a labdát. 1–0. Ezt követően változatos mezőnyjáték alakult ki, itt is, ott is adódtak helyzetek, a pápaiak részéről Stall és Bényi veszélyeztetett, míg a soproniaknál Horváth Barna–Varga A. volt veszélyes kapura az első játékrészben. A szünetet követően az első negyedóra a pápaiaké volt, jobbára ők támadtak és sokáig úgy tűnt, hogy a mérkőzés – soproni részről – minden bonyodalom nélkül fog véget érni, ám az 58. percben a pápaiak egyenlítettek, amikor is Bényi adott be jobbszélről és a jó ütemben érkező Stall védhetetlenül lőtt a hálóba. 1–1. A játékidő hátralévő részében Halász Ernő legénysége mindent egy lapra téve támadott a győztes gól elérése reményében. A 65. percben tűzijáték alakult ki a vendégkapunál, Horváth G.–Varga A. és Bácskai lövését is védte azonban a pápaiak kapusa. Sajnos az utolsó 15–20 percben a játékvezető kezéből kicsúszott a mérkőzés és téves ítéleteivel heves reakciókat váltott ki a játékosokból és a nézőkből. Bár a vendégek is lőttek a 70. percben egy lesgólt, de a mérkőzés hosszabbításában esett hazai találat, amelyet Párkányi szabadrúgása előzött meg és Varga Donát meg nem adott találata zárt, volt az utolsó csepp a pohárban. Ezek után elszabadultak az indulatok, de szerencsére nagyobb incidens a mérkőzés lefújását követően nem alakult ki.
Jók: Fentős, Török, Reineck, Geeb, ill. Stall, Szabó A., Bényi, Mesterházy.
Halász Ernő: – A csapat egész éves teljesítményéhez gratulálok. Hogy miért csak egy pontot szereztünk, azt a meccsen jelen lévők úgyis láthatták.
Lantai Balázs: – A végjátéktól eltekintve igazságos pontosztozkodás született.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szőkített olaj – elfolyt milliárdok

Magyarország kétéves költségvetését „elvitte" az olajmaffia – állítja szakértői adatokra… Tovább olvasom