Kisalföld logö

2018. 02. 21. szerda - Eleonóra 0°C | 3°C Még több cikk.

Stuart Little, kisegér 2 (Stuart Little 2.)

Stuart Little csodás körülmények között érkezett a Little-családba, és ő hamarosan annyira megszerette őket, ami egy kis egértől csak telik. Úgy tűnik azonban, hogy a világ első árva egere, akit emberek fogadtak örökbe, mégsem talál könnyen nyugalmat..
rendező
: Rob Minkoff
operatőr: Steven B. Poster
jelmeztervező: Mona May
zene: Alan Silvestri
producer: Douglas Wick
vágó: Priscilla Nedd-Friendly, Mark Solomon

szereplő(k):
Geena Davis (Eleanor Little)
Hugh Laurie (Fredrick Little)
Jonathan Lipnicki (George Little)
Nathan Lane (Snowbell)

A film sztorija

Stuart Little csodás körülmények között érkezett a Little-családba, és ő hamarosan annyira megszerette őket, ami egy kis egértől csak telik. Mára első ellensége, Hómancs is a cimborájává lett, ám úgy tűnik, hogy a világ első árva egere, akit emberek fogadtak örökbe, mégsem talál könnyen nyugalmat.

Pedig minden olyan jól kezdődik. Stuart megbarátkozott egy kismadárral! Ám a barátság kötelezettségekkel jár, és ő hamarosan arra ébred, hogy egy szörnyű expedíció parancsnoka. A cél: megmenteni Margalót, a dalosmadarat. A feladat: eljutni New York túlsó felébe, mielőtt a gonosz keselyű lecsap rájuk. A legénység: Hómancs, akinek semmi kedve az egészhez, csak nyafog és nyávog, és különben is: ha vad és veszélyes kalandokra kerül a sor, egy bátor egér százszor jobban helytáll, mint egy elkényeztetett macsek. (www.port.hu)

Kritikák


Bruce Feld (Film Journal International)

"Bill Brzeski produkciós terveinek és Steven Posternek köszöhetően New York City soha nem volt még olyan ragyogóan tiszta és napfényes mint a "Stuart Little, kisegér 2"-ben. Mind a hangok,, mind az élő produkciók pontosak, a filmnek kitűnő ritmusa van, ami a kisegér és a sólyom légi közdelmében csúcsosodik, és Stuart és Margalo kibékülésében nyugszik le. Az egér és a madár kapcsolata – ahogy minden igazi sorozatban – folytatásra vár..."

A teljes cikk

Mary Kalin-Casey (Reel.com)

"A Stuart Little 2 őszinte leckéket kínál az iskolaéretteknek barátságról, családról, önbizalmról és becsületről. A pozitív gondolkodás súlykolása egy kicsit elcsépeltnek tűnik ugyan, végül azonban ez a kanálnyi cukor nem tűnik annyira ragacsosnak. Az utazás élvezetes, a szereplők szeretni valóak, és még a csöpögős családi kiáltás is "Little hi, Little ho! Little hey, Little lo!" bájos. Talán nem hordoz túl nagy meglepetéseket a történet, de ezúttal a filmforgalmazók által odabiggyesztett reklámmondat igaz is lehet: "A kicsi messze jut".

A teljes cikk

Nemzetközi filmtár


IMDb.com
AllMovie.com

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Fővárosi premier után Rómába utazik a Juronics-társulat

A Tűzmadár, valamint a Bolero című produkciókkal lép fel a Szegedi Kortárs Balett Budapesten; a… Tovább olvasom