Kisalföld logö

2018. 11. 15. csütörtök - Albert, Lipót 2°C | 11°C Még több cikk.

Struktúraváltás a Fideszben

Hat igazgatóság és egy iroda kezdi meg működését a Fideszben közvetlenül Orbán Viktor pártelnök és Deutsch-Für Tamás kabinetfőnök irányítása alatt - közölte a keddi Magyar Nemzet. A lap információi szerint a szeptember 1-jén létrejövő testületek a Fidesz felső vezetési struktúrájához illeszkednek, munkájuk független lesz a frakciótól, valamint a párt kabinetjeitől és tagozataitól. Az igazgatóságok létrehozását a pártstruktúra átszervezése indokolta a hatékonyabb munka érdekében - mondta Deutsch-Für Tamás, egyetlen céljának pedig azt nevezte, hogy a Fidesz "szolgáltató pártként közelebb kerüljön a hétköznapokban is az emberekhez".

Az elnökség már jóváhagyta a tervet, így ősztől megkezdheti működését az önkormányzati és koordinációs iroda, a külügyi igazgatóság, amely Orbán Viktor uniós és transzatlanti kapcsolatait koordinálná. Lesz továbbá civil igazgatóság, amely "a polgári-nemzeti irányultságú civil szférával tartja majd a kapcsolatot". Egy másik, egyelőre név nélküli igazgatóság a programalkotás és a kulcsfontosságúnak számító szakmai és társadalmi szervezetekkel folytat majd rendszeres konzultációt.

A lap úgy tudja, hogy a legnagyobb a társadalmi kapcsolatok igazgatósága lesz, tizenhat munkacsoport tartozna alá, mint például a panelben élők, a legszegényebb társadalmi helyzetben lévők vagy az autóstársadalom gondjaival foglalkozó csoportok. Létrejön egy személyzeti és egy stratégiai igazgatóság is.

Forrás: MTI

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Városközpontot álmodott Révfalunak

Imre Krisztián építészmérnök (29) éppen egy éve kapta meg diplomáját, s annak a tervező-teamnek a tagja lehetett, amelyik nemrég megosztott első helyezést ért el a Dunakapu tér fejlesztésére kiírt pályázaton. Tovább olvasom