Kisalföld logö

2018. 02. 19. hétfő - Zsuzsanna -5°C | 4°C Még több cikk.

Stoller Imréné Márta

Kategória: általános iskolai tanár

Név: Stoller Imréné Márta
Szabadhegyi Közoktatási  Központ, Győr

Jelölő: Dr. Karner Zsanett
Indoklás
 Szeretném nevezni kedvenc tanáromat, akinek rengeteget köszönhettem életem során: Stoller Imréné (Márta néni), iskola: Szabadhegyi Közoktatási Központ. Ő az a klasszikus tanár, aki nemcsak megismertette velem az irodalom szépségeit, rejtelmeit, hanem ezáltal saját lelkivilágomat is nagymértékben gazdagította, az élet sokszínűségére, érzelemvilágára felhívta figyelmemet. A versek elemzése, a költők, írók életútjának megismertetése során mindig törekedett arra, hogy színesebbé tegye, saját életünk apró mozzanataival esetleg párhuzamba állítsa.

A szavalóversenyekre való felkészítések alkalmával időt, energiát nem kímélve dolgoztunk egy-egy vers minél tökéletesebb elsajátítása érdekében. A magyar nyelv-és irodalomversenyeken az ő szaktudása, foglalkozás iránti alázata nélkül biztosan nem tudtam volna kiemelkedő eredményeket elérni. A magas követelményrendszernek köszönhetően a gimnáziumban is sokkal könnyebben vettem az akadályokat, hiszen egy részletes verselemzés, egy riportkészítés, egy fogalmazás megírása már nem okozhatott gondot. Az élet szépségeire, a világ gazdagságára az ő órái nyitották fel szememet, s ezekre a tanórákra azóta is, már gyakorló ügyvédjelöltként is nagy örömmel gondolok vissza.

Kedves Olvasónk!
Ha Ön is úgy gondolja, hogy bármelyik jelöltet szívesen támogatná  szavazatával illetve jelölné valamelyik kategóriába, akkor nem kell mást tennie mint a tanar@kisalfold.hu e-mail címre elküldenie annak a tanárnak a nevét, akire szavazni szeretne (vagy jelölni), és természetesen az Ön nevét és telefonszámát, hogy éresíteni tudjuk ha Önre mosolyog a szerencse. Örömmel vennénk ha szavazatát ill. jelölését röviden néhány sorban megindokolná.

További részletek a kampányról itt >>

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vörös Gabriella: Aranykoporsó

Vörös Gabriella múzeumigazgató Móra Ferenc Aranykoporsó című regényéről beszél. Tovább olvasom