Kisalföld logö

2018. 05. 22. kedd - Júlia, Rita 14°C | 25°C Még több cikk.

Sporttábor

Helyszín:
A tábor Hatvan városában egy gyönyörű farmon található, amely 6 hektár területen, gyümölcsössel, szőlővel, hatalmas kerttel áll a gyerekek rendelkezésére.

Időpont:
Júniustól szeptemberig, heti 30 fős turnusokban

Korosztály:
5-től 15 éves korig

Program:
A gyerekeket szakképzet tanárok oktatják és felügyelik. Délelőtt vannak a sportfoglalkozások: akadályversenyek, foci, röplabda, tájfutás, tollaslabda, asztali tenisz, aerobic, tenisz, kirándulás.
Délutáni programok
Mind a négy tábor esetében azonos a program: „kreatívkodnak"  (gyöngyfűzés, szövés-fonás, terméskép készítés, agyagozás, stb.) vagy sportolnak (akadályversenyek, foci, röplabda, tollaslabda, asztali tenisz, kirándulás, úszás). A szabadidejüket sok mozgás, vidám játékok teszik változatossá. Minden program a szabadban, jó levegőn zajlik, kiegészítve kirándulással és mini-golf versennyel. Az 5 napból egy strandolás, a foglalkozásokat a helyi adottságokhoz igazítva itt is megtartjuk.

Ellátás:
A tábor díját, mely tartalmazza a foglalkozásokat, képzéseket, teljes ellátást, szállás és az utazást, két részletben is be lehet fizetni. (Testvérek részére, ill. akik több turnusra jelentkeznek kedvezményt biztosítunk).

Részvételi díj:
17.000 Ft

Információ, jelentkezés:        
Molnár Ágnes, alapítványi koordinátor Tel.: 06 1 422 0554,
Szilágyi-Halász Réka, táborvezető Tel.: 06 20 981 0066

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Öngyilkos merénylő Kabulban

Tovább olvasom