Kisalföld logö

2018. 04. 24. kedd - György 15°C | 23°C Még több cikk.

Soroksári gyilkosság: 29 tipp jött az elkövetőre

A rendőrség hivatalosan is elismerte, hogy külföldi társszerveket is megkerestek a soroksári gyilkosság felderítése érdekében.
Kardosné Gyurik Krisztinát 2013. szeptember 25-én ölték meg támadói, a holttestet lemeztelenítve találták meg.

Az ORFK kommunikációs osztálya korábban nem kommentálta a Bors értesülését, most azonban már hivatalosan is megerősítették a nemzetközi együttműködést. Közleményükben azt írták: a magyar rendőrség megkereste a környező országok társszerveit.

Azt, hogy pontosan mely államokról van szó, nem nevesítik. Azt is közölték: a soroksári emberölés ügyével kapcsolatban szerda délutánig 29 bejelentés érkezett a rendőrségre.

Az országos rendőrfőkapitány által felajánlott nettó ötmillió forint nyomravezetői díj továbbra is érvényben van.

A helyszínelők két férfi DNS-ét azonosították, a rendőrségi nyilvántartásban ezek a genetikai nyomok nem szerepelnek. A két elkövető jelentősen eltérő szerepet játszott a bűntényben. Egyikük, a domináns fél vagy idősebb vagy fizikailag jóval erősebb, de az is lehet, hogy csak tapasztaltabb társánál. A gyilkosságot ő követte el. Társa az ölésben nem vett részt, az asszony sérelmére elkövetett nemi bűncselekményből és a kifosztásából azonban ő is kivette a részét.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nem látott ki a lefagyott szélvédőn, elütötte a 24 éves nőt - fotó

Az autós megállás nélkül továbbhajtott, majd pár száz méter után visszafordult. Tovább olvasom