Kisalföld logö

2018. 05. 23. szerda - Dezső 15°C | 25°C Még több cikk.

Sopronba került

a Divat Grand Prix

A horvátországi Varasd (Varazdin) adott otthont idén márciusban az Euro Top Fashion 2002 versenynek, amelyen európai országok tizennégy neves divattervezője vett részt.
A kiírás szerint ez alkalommal a szervezők által megadott hat témában – „ tavasz a fiataloknak ” ; „ ősz, üzletasszonyoknak ” ; „ forró nyári éjszaka ” ; „ egy lépés az őrületig, estélyi ruha ” ; „ diszkó a strandon ” és a „ divat a sportban ” – lehetett megálmodni ruhakölteményeket. A textíliákat a rendezők bocsátották a tervezők rendelkezésére.
A divatvilág e rangos európai megmérettetésén hazánkat a soproni Teigesser Magdolna divattervező és az ugyancsak soproni Kupi Szimonetta modell képviselte, míg a magyar delegáció vezetője, Szabó Ferenc a nemzetközi zsűri tagja volt.
A közönség megkülönböztetett lelkesedéssel fogadta a magyar divatholmik bemutatását, s ez már előrevetítette a sikert: a nemzetközi szaktekintélyekből álló zsűri a „ forró nyári éjszaka ” és a „ divat a sportban ” kategóriákban első díjat adományozott Teigesser Magdolnának, aki elnyerte az Euro Top Fashion 2002 Grand Prix-díját is.
Az eredményhez jelentősen hozzájárult a mögöttes csapatmunka: Kupi Szimonetta magabiztos mozgással, természetes bájjal vitte diadalra a bemutatott kreációkat, míg Főző Gábor mesterfodrász a modell egyéniségét hangsúlyozó hajkorona megalkotásával segítette a soproniak sikerét.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Késik a Széchenyi hitelkártya

A kormány közlésével ellentétben várhatóan nem májusban, hanem csupán június végén jelenik meg a Tovább olvasom