Kisalföld logö

2018. 07. 17. kedd - Endre, Elek 19°C | 28°C Még több cikk.

SMS 11.23.

Szeretném megtudni, hogy miért kell napokig telefonálgatni ahhoz, hogy aki a győri Reptéri úton megy a munkahelyére, végre ne korom sötétben kelljen közlekednie!
R.-né.

Magatokat magyarnak valló nemmel szavazók! Eddigi történelmünk során milliókban mérhető azok száma, akik életüket adtak ezért az orszagért, ti meg egy kis

"T."nemmel szavazók! Egy katasztrófánál is két ember van, egy, aki önzetlenül masok életét menti, meg, egy, aki csak a saját életét félti. Majd ha egyszer rászorultok a társadalom segítségére remélem, hogy mindenki hátat fordít nektek. Egy büszke magyar!!!...
Balázs, Győr

Gyugyu, Móvár! Lehet, a külhoniak 80%-a is "visszafalazná" inkább 15 év múlva egy autonómiába, ha idecsatolnák őket, mert addigra megismerné az itteni "nem"-eseket!
Sal

Kedves Efné, Győr! A külhoni magyarok – mint az elnevezés is mutatja – magyarok, mely státusz nem tévesztendő össze az állampolgársággal!
Sal
 
T. Seneca! Figyelmedbe ajanlom, hogy a Kisalföld nov. 18-i, 15. oldalan lévő iromány egy lopott pénzből fizetett egyoldalú tajékoztató, ennél fogva hazugság!
Sal 
 
Hiszem, hogy van annyi jóérzésű ember, amennyi az igenhez kell! Csak 2 millió kell! Gyertek szavazni!
Blazsej, Mosonmagyaróvar
 
Reszeli "Mester"! Gratulálok a "bátor" támadójátékhoz! Én Pomper helyett Krasst hoztam volna be.
Zoli, Győr. 
 
Az sem érdekel senkit, hogy a rendőröknek nem a bruttó fizetése emelkedik, hanem csak a beosztási illetmény bruttó értéke, ami a tavalyi 4 százalék bruttó esetén: nettó 1423 ft-ot jelentett. Ez egy nap egy 5 tagú családnak tejre és kenyérre elég. De örüljünk, hogy emeltek és van jövedelmünk!
L. Győr 
 
"Egy sokat adózó"-nak üzenem! Gratulálok a cinikus megjegyzésedhez! Gondolom, azért adózol sokat, mert sokat is keresel. Az ilyen ember a leg anyagiassabb! Egyébként ne az igennel szavazókat akard kiküldeni Erdélybe, hanem menj ki magad és utána ítélkezz! 
 
A nyugdíjasigazolványt, az emeléseket megkapom az 53–54. heti nyugdíj az 50 százalékos szoc. járadékra mért nem jár, az árvaságira meg jár.
Üdv.: V-.né
 
T. Mari Sopron! Nem így kell a népességet növelni. Itt kell olyan körülményeket teremteni hogy a magyarok merjenek gyereket vállalni. Aki akart, úgy is itt van.
Zsu
 
UPC! Megkapták a felső utasítást, hogy ne sugarozzák a BP Tv adását? Bántotta a szemüket a jobbos műsorok ?
Tóthné, Sopron.
 
Tudtommal a 19 es út autóút, de megy rajta bicikli, traktor, kismotor. Rendőrt még nem láttam. Erre sincs pénz?

A megjelent átlagkeresetek siralmasak, különösen a fizikai dolgozóké. Az unióból úgy látszik a fizetéseket, meg a 38 órás heti munkaidőt nem vesszük át, csak az árakat. A magyar ember csak dolgozzon, hisz belőle élősködnek a felső szinteken.                      – Dolgozó –
 
A nemmel szavazó onnan tudja, hogy magyar, mert bele van írva az útlevélbe. Rágják a gumicsotot. Hová tűntek a gyárak, a munkahelyek? Azon gondolkozzanak! 
 
T. N-né! A kutyásokat nem kéne folyton piszkálni, inkább a Török István úti játszótér közelében italozó és dolgukat ott elvégző hajléktalanokat kellene rendre utasítani!
SZ-né. 
 
Ka! Az 51 állást már a hirdetés előtt betöltötték. Csak azért hirdetik, mert törvény írja elő.
Mari, Győr
 
Mindenki csak a kettős állampolgarsagtól fél, de két nemmel szabad utat ad a kórhazprivatizációnak is. Mi lesz, ha a jarulékainkból fenntartott kórhazból a befektető még évi 20 % hasznot is kivon? Mert annál kevesebbért bankban is tarthatná a pénzét!

Ne bántsátok Pe.-t! Neki "csak" pár 100 ft üti a markát vendégenként. És az orvos mennyi borravalót kap? Ő is váltson állást, mert keveselli a fizetést?
KismCS.

Öt hete írtunk menza-tesztet, 1000 ft-ba került. Még nincs eredmény. Email-re nem válaszolnak, más elérhetősegük nincs. E. L. 

Gyöngyi és többiek! Mi nem 8 órákat dolgozunk! 14–18-at! Ünnepnap hol van? Szilveszter és január 1.? Mi is szeretnénk a családunkal lenni! És nem 5 percet foglalkozunk a vendéggel! Fizetés után nem fizethetek ugy, mint máshol, hogy köszi, ügyesek voltatok! Mert valaki így intézi el! Az pedig költse gyógyszerre! Emberek vagyun
 
T. Mindenki! Szerintem mindenki annak az államnak a polgára, amelyiknek adót fizet. És csak ott illeti meg a szavazati jog, pardon kötelezettség... Az állam ugyanis szolgáltató intézmény több nemzetiség számára, a nemzeti öntudat pedig határok, hivatalok, adók felett álló érzelem! Ne keverjük a kettőt! 
 
Tisztelt Opeles autótulaj! Miért gondolja, hogy joga van az Opeljével 2 autó helyét napok óta elfoglalni a Török I. utcában? Így a 4 beállásos parkolóba csak 3 kocsi fér. Ha nem tud parkolni, szívesen segítek. Vagy csak alkalmazkodni képtelen? Egy autós szöke hölgy, aki tud parkolni 
 
T. FéLZöld! Ápolókból, orvosokból mérnökökböl azért van munkaerőhiány, mert nincsenek megfizetve, nem azért, mert nincs belőlük elég! Az állásféltésről meg annyit, hogy neked biztos nincs anyagi gondod! Talán elvárt a papa?
M. 
 
T. ViDaNet! Miért van az, hogy az alapcsomagban nincs az RTL Klub és a TV2? Drága a kábel Győrben!
K. A., Győr

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Jótékonysági gyűjtés

Tovább olvasom