Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

SMS 09.24.

Munka, fizetés

- Túlfizetett nővérke. Te ugyan nem emelgeted a 80–100 kg-os beteget, mert nem tudod, és fütyülsz rá. Az anyám csak 60 kg volt, és már a 2. nap felfekvése lett a „gondos" ápolástól. Ne sírj, én nem sajnállak.
Fizikai

- Luiginak! Én betanított munkásként dolgozom havi hatvanezerért, de van egy szép szakmám: számítógép-rendszerprogramozó vagyok! Két évig pályakezdőként élveztem az életem, de amikor elárultam a szakmám, nem is álltak velem szóba! Nem a mások fizetését kellene emelni, hanem új munkahelyeket kellene teremteni!
Darky

-  Nina! Próbáld ki, milyen pár órát sok neveletlen, szemtelen gyereket tanítani. Majd otthon órákig dolgozatokat javítani, készülni a másnapi órákra. A nyári szünetük 1 hónap, kevesebb fizetéssel. Amíg te ugyanannyi pénzt kapsz, ha szabadságon vagy. Ha a gyerek nem jól teljesít, a szülők a tanárt hibáztatják. A tanár felel a gyerekek testi-lelki épségéért. Úgyhogy elég nagy a felelőssége. Máskor ne írj olyan dolgokról, amikhez nem értesz.
Anita, nem tanár, hanem fodrász!

-  Tisztelt J.! Köszönöm, neked is minden jót, pedig az egészségügyiseket kihagytam, utólag elnézésüket kérem. Egy bibi van! Nem mindenki gondolja így! Üdv!
Luigi

-  T. Nina! Teljesen igazad van! Van olyan tanár, aki tíz órát sem dolgozik egy héten! Mennyi is az órabér?
Egy heti ötvenórás

-  Nina, Győr! Sajnálom, hogy nem tudja, miről beszél. Nem nagy felelősség 25 gyerekre vigyázni? Ha hibázunk, legjobb esetben „csak" nem tanulnak meg valamit. És ha baleset történne, sem lennénk felelősek? Mi nem kapunk hálapénzt, mint az orvosok, a „magas" fizetésünkből élünk. Ha irigy, dolgozzon tanárként!
Cs.

SPORT
- Tisztelt Tarsoly úr. A saját háza táján kellene seperni, nem? Reszeli úr lassan kifogy a magyarázkodásból, vagy ez a kupakudarc is Matthäusnak a hibája?
Magyar drukker

- T. Reszeli! Miért a pálya talajára fogja ezt a szégyent? Miért csak a Makó küzdött? Milyen lelki görcsről beszél?

-  Ezt szépen kigondolták az okosok, akik azt akarták, hogy Matthäus távozzon. Szégyen gyalázat! Pénzéhség, tudatlanság!
Dovesz

-  Reszeli úr! Legyen önkritikus, adja át a helyét olyan szakembernek, aki képes a célokat megvalósítani. Üdv:
Conan’

-  Gratulálok a GYVSE fiatal vízilabdacsapatának. Ajánlom mindenkinek! Szép volt, lányok!
Tibor

-  Hihetetlen, Reszeli! Már megint a szurkolók a hibásak abban, hogy nem képes egy normális csapatot összerakni. Tarsoly úr, ébredjen már végre fel!
ETO (volt) fan, Győr

VÁLASZOK GABINAK
-  Igazad van, Gabi! Az ember még mindig nem hiszi el, hogy a természetet tisztelni kell, mert ő az erősebb, és a tisztelet meglehet épp a szúnyognál kezdődik!
3R019

-  Gabi, nem szoktam SMS-ezni, de most már hadd kérdezzem meg tőled. Ezek után, ha Magyarországot bombázná az USA koholmányok alapján, azt is megköszönnéd Bush úrnak?
T.

-  T. Gabi! Nem tudom, hol élsz az Amerikával kapcsolatos véleményeddel, csak annak örülök, hogy a szerkesztők leadtak sok ellenvéleményt, amiben sokan egyetértenek, többek között én is. Ébresztő, ideje lenne tájékozódni.
Kisleány

-  T. Gabi. Szeretettel várunk hozzánk egy délutáni beszélgetésre az udvaron. Mi is szeretnénk élni, különben te hol laksz, frigóban?
Nelli, Győrszentiván-Kertváros

-  Kedves Gabi. Napok óta olvasom az SMS-eket, amit írsz. Ha te ezt komolyan gondolod, akkor neked nagyon rossz lehet, mert még a szúnyogok sem szeretnek.
Apu

-  Gabinak! Egy szemmel mi sem találkoztunk, és egy orral sem. De hogy te szúnyogcsípés-számláló vagy, az már világos. Hogy te merre jártál szúnyog híján, rejtély!

-  T. Gabi! Szerintem te normális ember vagy, és szándékosan provokálsz minket az írásaiddal. Akár tenyészthetjük is a szúnyogokat.
Petya

- Hajrá, Gabi! Akkor már inkább Disney World legyen, mint Hamász-land.
’ 56

-  Gabi! Ha te vagy az „USA-s" is, és a „szúnyogos" is, akkor ügyesen provokálsz és bosszantod a többséget. Mondd, jólesik? Lehet, hogy nem is ez a véleményed?
Zsuzsanna, Győr

-  Kedves „Gabi", ha még nem találkoztál, szívesen bemutatok nem egy, de tízezer szúnyogot! Legjobb hajnal és délután 17 óra. Várunk: Rába-part.
Lisa és a vérszívók

Egyéb vélemények
-  Tisztelt illetékesek! A Győrtől Győrújfaluig tartó három kilométeres részt nyolc éve nem fejezték be. Mai napig kavicsos földút egy kétszáz méteres rész.
Aha

-  Egy kérdésem lenne: a Rába-parton miért fekszik minden padon egy hajléktalan? Ez EU-szabvány?
(so1o)

-  A nagy bankok (C) mindent megtehetnek a kisember ellen? Tíz hónapig használja az ember pénzét, mert nem tudják, kié felkiáltással, fenyegetőzik és mikor előkerül a pénz gazdája, se egy elnézés, se semmi, hanem én vagyok a hibás ráadásnak!
Mari

-  Kíváncsi leszek, mikor vallják már be, hogy hülye helyre építették a parkolóházat. A kutya nem fog ott megállni és visszagyalogolni vásárolni! Inkább lezárják a fél várost! Ezzel kinyírják a belvárost!
k

-  Parkolás: sajnálom, hogy a városvezetés „kitiltott" a belváros egyetlen minőséget nyújtó élelmiszer-áruházából és az Aradi úti húsboltból. Nem hiszem, hogy a döntéshozók és nejük 20 kg-os szatyrokkal cipekednek a parkolóházig. Emlékeztetve a városvezetést, hogy Révfalu, Ergényi, Bácsa és a fél Szigetköz átutazóban, komoly vásárlóerő. Talán nem kellene az érintetteket a Duna túloldalára utaztatni parkolni. A városfejlesztési koncepció nulla!
Sz.-né

-  Távhősnek! Amint beindul a fűtési szezon, nálatok meleg van ősztől tavaszig, a nap 24 órájában. Mamikának csak akkor van melege, ha mindennap begyújt és csak addig, amíg ég a tűz. A kényelmet is meg kell fizetni!
Gitta

-  Tisztelt GYSEV-vezetőség! A hegykői vasúti átjárónál a lámpákat nagyon rosszul lehet látni, körülbelül maximum 150 méterről. Nem lehetne erősebb égőket használni?!
Mexx01 

- Elismeréssel adózom a tegnapelőtti Szent Imre úti forgalomlezárás kitalálójának és engedélyezőjének, kár, hogy nem jött ki autójával a Tihanyira a művét megtekinteni.
Egy győri autós

-  Jó lenne Levél és M. óvár között is egy kerékpárutat építeni, mert a főúton veszélyes és nem is szabad biciklizni, de sokszor kénytelenek vagyunk! Üdv:
P. Zsolt

-  Medve, te csak kritizálni tudsz! Te mennyire vagy udvarias és becsületes az utasaiddal? (A taxival!)
Sándor

-  Kérem az illetékeseket, Ikrény vasútállomás rakodójánál és az erdei úton nézzenek körül. Mindent eltemet a sok szemét. A fákat már csak felétől felfelé látni.
Joana

-  Kedves J.! Nem kell ennyire lekezelőnek és arrogánsnak lenni csak azért, mert esetleg pár évvel idősebb, főleg, hogy nincs igaza. A diáknak időre oda kell érnie, önnek meg kitelik az idejéből tíz perccel később indulni.
Medve

- Tisztelt közútkezelő kht. Győrben a Zemplén utcában ismét lehet kátyúzni. Az átmenő forgalom, a furgonok és kamionok tönkretették a burkolatot, veszélyes közlekedni az utcában. Szükséges lenne a gyakoribb rendőri ellenőrzés is!
Nagy Tata

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Meglepetés a repülőtéren

A közelmúltban Spanyolországban rendezték meg a szenior atléták világbajnokságát. A viadalon a 77… Tovább olvasom