Kisalföld logö

2017. 01. 18. szerda - Piroska -7°C | 0°C

SMS 09.22.

Lesl és Taki. A Fidesz gyűlésein soha nem volt rendbontás! A kiküldött provokátorokat nem kell összemosni a békés tüntetőkkel, akik nem akarják tovább Gyurcsány Ferencet és barátait szolgaként szolgálni. Végignézni, ahogy kiárusítják az országunk,  gazdasági és erkölcsi csődbe viszik a nemzetet! Aki randalírozik, az kapja meg a büntetését, aki hazugsággal nyer választást, és még büszke is erre, az se akarjon kibújni a következmények alól. Gyurcsány Ferencnek van miért szégyenkeznie, és felelősséggel tartozik mindenért, ami a kormányzása alatt történik, számoljon el, és be mindenről, miután lemondott!
J. M. S. Győr 

Az a sok ezer ember nem dolgozik, nem tanul? Törni, zúzni azt tudnak! Velük és az uszító beszédeket mondókkal kellene megfizettetni, helyreállítására kötelezni!
Egy munkanélküli, aki inkább dolgozna 
 
Kismamák kontra nagymamák, Győzikét imádok és gyűlölők. Most pedig MSZP-sek vagy fideszesek! Csak az a fontos, hogy két részre szakadjunk? Gyűlölködni, mert a másik nem azt kedveli amit ti? Nincs senki és semmi, amiben örömötöket lelitek? Két fiam van, lakáshitel, gyárban dolgozunk a párommal, örülök, hogy egészségesek és hogy együtt vagyunk. Én nem az MSZP-re szavaztam. Édesanyám rájuk. És képzeljétek, szeretem. Tegyétek ti is ezt. Összefogva elérhetnénk valamit.
 
 Ajánlom mindenki figyelmébe a sajtóvisszhangokról szóló összeállítást! Különösen az Új Szó megállapítását! Veszélyeket rejtő, de bátor, sőt Nyugat-Európában is követendő példának tartják Gyurcsány viselkedését. Ez figyelemre méltó.
K. Győr 

Tudom javasolni, hogy aki az utcára készül, az olvassa el előbb a teljes Gyurcsány szöveget, ne csak azt, amit a szájába adtak. Talán rájön, hogy ki van az országért.
 H.-né
 
  Gerilla! A hazudozás és az ígérgetés két különböző dolog. Tudjuk, minden kormány csak ígérgetett. De akik letagadják a gazdaság valós állapotát, azok hazudnak. Pedig a FIDESZ már figyelmeztette a népet a választások előtt. Üdv
F
 
  Gyurcsány hazudott! Egyik lop, másik csal, harmadik hazudik – ilyen alapon a politikai elit 99 százalékát le lehetne úszatni a Dunán a Fekete-tengerig! Természetesen élve gondolom, legalább egyszer életükben keményen küzdenének!
Kópé
 
 Fiatalok! Diákok! Magyarok! Olvassátok és értelmezzétek a Kisalföld szeptember 21. csütörtöki 14. oldalát. Ha mindezzel választói elé lép... című írást. Értelmezzétek. Azután menjetek Budapestre segíteni rendbe tenni, amit a vandálok megrongáltak. Építsétek hazátokat, hogy büszke lehessen rátok Magyarország! Európa és a világ rátok figyel! Igaz magyarnak lenni, becsülettel szólni! Ezt várja tőletek mindenki!
 Anya
 
 Barátaim! Van egy ember, bevallotta: vétkeztem (gyónás, megbocsátás). Van egy másik: még mindig „füllent" (népszavazás, satöbbi) Válasszatok!
 Gondolkodó 
 
  Értsétek már meg, Gyurcsány Ferenc nem bevallotta, hanem lebukott. Ha nem kerül elő a felvétel, sosem vallja be. Szörnyű, hogy ezek után még hisznek neki.
BP
 
 Ne felejtsük, a mi pénzünkből, a mi pénzünkért hazudott a szoc. lib. kormány. Gyurcsány egy jellemtelen alak, aki még azt is beveteti velünk, hogy reform fedőnév alatt szükséges egyes ágazatokat tönkreverni, majd kiszervezni. Például gyógyszerellátás. Négy évig hazudtak, négy évig loptak, a folytatás rajtunk múlik!
Terra
 
 Emberek! Vegyétek észre, hogy Gyurcsány csak egy báb! Nem csinál, vagy mond semmit a pártja beleegyezése nélkül! Ez is csak kampányfogás, amivel minket akarnak manipulálni! Úgy látom, nem sikertelenül. Eddig hazudtak, most bevallották, de csak érdekből! Ezután is hazudni fognak!
Paloma
 
 
  Gyurcsány beismerte, hogy hazudtak és nem csináltak semmit. És ezt nem minimálbérért. De az SZDSZ ezt nem vette észre, és nem tett ez ügyben, az még felháborítóbb.
Zoro

  Tisztelt Mindenki! Olvasva az SMS-eket mindenkiében van igazság. Én is csatlakozom azokhoz, akik azt mondják, hogy el kell olvasni az egész beszédet, mert szerintem a tüntetők nagy része hallotta a két kivágott részt, amit leadtak és kész. Egyből le kellett volna adni az egész beszédet, nem csak azt a pár részletet!
 sRácz
 
 Kedves B! Aki vállalja a hibáit, az nyíltan teszi, de Gyurcsány úgy bukott le! Különben is, honnan tudjuk, hogy most már igazat mond?
Á
 Akkor most Gyurcsány szerint, ha a börtönben lévő csalók megbánják bűnüket, kiengedik őket és ők az ország hősei. Hol élünk?
KGY 

Eddig is folyamatosan romlott a forint, nem csak a tüntetés alatt. A beismerés volt az utolsó csepp a pohárban, ne csodálkozzunk. Ígérni én is tudok, bizonyítani kellett volna, volt rá négy év. A tényeknek kell hinni, nem az ígéreteknek.
Figyelő  
 
Gyurcsányt akkor értenem meg, ha a választások után önként bevallja, hogy hazudott a hatalomért, majd bizalmatlansági szavazást kér maga ellen. Már késő.
K.

Szólj igazat, betörik a fejed! Valaki be merte vallani az igazságot, de nem a 1,5 év hanem a 15 évét. Orbán Viktor tudta, hogy üres a kassza, mégis a lehetetlent ígérte! Ki ígért forradalmat, ha nem nyernek? Gyurcsány Ferenc nem vette fel a fizetését, de aki be sem járt a Parlamenti ülésekre, Orbán felvette! Ezt egy melós nem teheti meg. Beteg sem lehet, mert kirúgják... Lehetne egy kicsit gondolkodni.
–1 anya –

Ha a Bokros csomagot a Fidesz is tovább folytatja a 90-es években, akkor már túl lennénk a nehezén! Vegyük már észre, hogy sz...-ból nem lehet várat építeni!
Ditti 
 
Hol vannak az euró milliárdok, amiket felvett a kormány, mert semmi nem készült belőle az országban. Új munkahelyek, ipar, mezőgazdaság, egészségügy satöbbi. Koldusbotra jutott az ország.  
 
Mondom az új programot: minimálbér 80 ezer, támogatások megszüntetése, felülvizsgálata, korlátozása, politikusok fizetésének csökkentése, magyar termék, vállalkozás védelme, adóreform, egészségügy reform, nyugdíjak egységesítése, fizikai munkások megbecsülése, védelme, gázár-szabályozás, csak 10 százalékos áfa, orvosok, rendőrök megfizetése, korrupció megszüntetése, ügyintézések egyszerűsítése, szabályozása, KRESZ-szigorítás, satöbbi. Szavazz rám!
VT 
 
Kérdem én Gyurcsány Ferenc miért mondjon le? Az utána jövő mit fog mondani, ígérni? Ezeket a dolgokat annak köszönhetjük, hogy az ellenzék nem, vagy rosszul teszi a dolgát. A Fidesz ahelyett, hogy mindenre nemet mond, az állítólagos szakértőivel, tanácsadóival kínálhatna más alternatívát. Az ország azon a szinten van , hogy a két nagy pártnak nem egymásra kellene licitálnia, hanem össze kellene fognia. Vonja vissza a programját.
V. 
 
Csak azt szeretném tudni, hogy a nyugdíjasok és az egyetemisták órabért kapnak a tüntetésen való részvételért? A többieknek nincs munkájuk, vagy nem hiányoznak a munkahelyükről? Örvendetes, hogy ennyire ráérnek. Nekem „sajnos" családom van.
Egy lusta nagyi
 
 Megtéveszteni azokat lehetett, akik az MSZP-re szavaztak. Akkor most csalódott MSZP-sek vannak az utcán ?
Balos

Hepi! Tudtommal a Gyurcsány az egyedüli politikus, aki a fizetését jótékony célokra fordítja. De jó lenne, ha a szövegből már mást is idéznétek, mint a hazugságot.
 OK 

Az emberek zöme a nyugalomra, és nem az utcai csőcselékre szavaz!
Szmötyi 
 
Jó emberek! Azt hiszitek, ha lemondatjátok a kormányt, a következők nem ugyanezt csinálják? Vegyük már észre, soha nem lesz jobb! Mindig hazudni fognak nekünk!
BH
 
 Tisztelt Gyurcsányt, és MSZP-t védők! Hazudok önöknek, kicsalom a pénzüket, utána majd bevallom, hogy igen, ez van, de majd most aztán máshogy lesz ám! Adnának újra kölcsön? Én biztos nem!
Menyus 
 
Ha a hazugság ellen vannak a tüntetések, akkor az Orbánék ellen is ki kéne menni. Valakinek új, hogy mindkét fél hazudik?
1 harmadik utat kereső
 
 Kedves V.-né, Nyúl! A semmiből a Gyurcsány osztogatott. Ezt fizetjük – törlesztjük vissza. A Fidesz ugyanazt a taktikát szeretné bevezetni, mint a szlovákok! Az adórendszerüknek köszönhető, hogy már jobban élnek, mint mi!
Maszek 
 
Legyünk büszkék azokra a diákokra, akik nagyon bölcsen későbbre halasztották a tiltakozó demonstrációjukat!
Nétt, Sopron 

Azért lehetett ennyi hazugságot, pénzlenyúlást a 16 év alatt megtenni, mert sose volt felelősségre vonás politikusoknál! Ha most is meg lehet úszni egy bűnbánó beszéddel, akkor semmi nem változik! Anyagi és politikai felelősségre (soha ne kerülhessen még a parlament közelébe se) van szükség, akkor ezerszer is meggondolnák, mit tesznek! Egy független szakértő kormányra van szükség, ami e törvény elfogadásával kezdhetné a bizalom visszaállítását!
Jos
 
 Kedves Édesanya 3 gyermekkel! Jórészt egyetértek veled. Én is félek, és féltem három kisgyermekem. A randalírozóktól és a kormánytól is. Hazudtak régen, hazudnak ma is, ez változni nem fog. Ha Gyurcsány lemond, talán megszűnnek az agresszív tüntetések. De senki nem lesz képes varázsütésre helyreállítani az országot, ami lassan, de biztosan tönkrement. Még hosszabb, és nehezebb lesz a mostani helyzetet a visszájára fordítani. Úgyhogy egyenlőre semmiképp sem lesz jobb.
Rozi
 
 Tisztelt polgárok. Ki fogja kifizetni a több mint 100 millió forintos kárt? Ezek a vandálok? Kétlem. Hát mi! Csak így tovább, barbárok! Miért nem használhatnak fegyvert a rendőrök? Megvárjuk, míg emberek halnak meg? Gyújtogatnak, törnek, zúznak, fosztogatnak, rendőröket vernek és gyújtanak fel kocsistól. 
 
  K. Győr! Figyelmesen elolvastam a beszédet! Sajnos tény, hogy hiába olvasom az ön javaslatára újra, a véleményem az, mint előtte! Azt tenném hozzá, hogy egy ilyen beosztásban lévő vezető nem beszélhet még tíz ember előtt sem úgy, mintha egy füstös kocsmában lenne, vagy, mint a legutolsó kocsis! Nem kellene egymást bántani az SMS oldalon, különbözőek vagyunk, a véleményünk is különbözhet! Ha egymást bántjuk, nem vagyunk különbek azoknál, akiket elítélünk! Üdv:
Barbi
 
 Emberek! A külföldi nyilatkozatokat figyelve látható, hogy keletnek, nyugatnak Gyurcsány kell. Tüntetni fölösleges, mert nem fog távozni. A „nagyok" mást akarnak.
Figyelő
 
 A rendőrök napok óta küzdenek a rendbontókkal, hogy megőrizzék a tüntetések tisztaságát. Ki köszöni ezt meg nekik? Mert Gyurcsánytól csak pénzelvonást és létszámleépítést kapnak.
 Tubi
 
 
 Minden este tüntetésre járok, nem vagyok párttag. Ha Orbán Viktor hazudott volna, arrogánsan semmibe véve a nemzetet, ugyanígy tüntetnék!
T.
 
 Az MSZP arról beszél, hogy Orbán tüzeli a „csőcseléket". Azokat is, akik a Hír TV-ben éppen Orbán beszédét szakítottak félbe egy – szerencsére vaklármának bizonyult – bombariadóval?
 

 Politikai megtisztulást! Hozzák nyilvánosságra az Orbán kormány által 80 évre titkosított Papa dossziét, kiderül belőle, ki hazudik.
Egy gondolkodó
 
 
 A zavargók fizessék meg az orvosi ellátást! A letartóztatottak dolgozzanak a károk helyreállításáért.
Tati 
 
 
 Eljutott mára Magyarország oda, hogy titkolni kell milyen párthoz is tartozunk! A radikálisok úgynevezett ördögűzést kezdenek folytatni az MSZP hívei ellen! Ezt tapasztalom a környezetemben és ez van ma országunkban! Barátok, szomszédok ökölre mennek egymással politikai hovatartozásuk miatt! Az esetek többségében a jobboldal tesz atrocitásokat a baloldaliak ellen! Köszönhetjük ezt a jobboldali politikusok nyilatkozatainak, és az úgynevezett szolidaritásuknak! Isten óvja a kormányt és a híveit! Szükség lesz Istenre.
Egy igaz baloldali 22

  Remélem marad a miniszterelnöki poszton továbbra is Gyurcsány Ferenc! Ti, akik az utcán tüntettek, törtök-zúztok, ti vagytok a nagy hazafiak, nagy magyarok? Jó hogy van egy ember, aki ébresztőt fújt a pártjának! Fikázzátok nyugodtan! Ő meg tegye a dolgát!
MZ/X
 
 Jobboldali tüntetés Pesten. Belépő: bármilyen útburkolat, vasoszlop, vagy Molotov-koktél. Mindegyik szervezet visszamondja a demonstrációt, csak a Fidesz buzdít. Nem gyanús, tisztelt jobbosok?
Ex-Fideszes 

Elítélem a vandalizmust (ami más országok tüntetésén is előfordul). De ennél sokkal nagyobb probléma, hogy Magyarország a hitelét vesztette (ez nem javítható betört nyílászáróként), amelynek hosszú távú következményei lehetnek.
Marko H. Győr
 
 Én egy Nyugat-Európai állampolgár vagyok, de már 11 éve Magyarországon élek, átlag ember, pártfüggetlen és egyik párttal sem szimpatizálok. Meg kell mondjam, hogy a Gyurcsánynak „igaza van", és ha valaki végigolvasta volna az egész szövegét, majd belegondolna a helyzetébe, akkor megértőbb lenne. Az az igazság, hogy a magyarok is sokkal jobb életet várnak, és érdemelnének. Csak az a bökkenő, hogy a magyar ember nem akar áldozni a jobb élet elérése érdekében, tisztelet a kivételnek! Nagyon bajban van az ország gazdasága, és csak megszorításokkal érhető el a jobb élet. Aki meg nem akar áldozni, az disszidáljon, vagy várja meg a még szegényebb, lassú, fájdalmas elmúlást! Nekem mindegy, hogy ki van hatalmon, és ezért is könnyebb véleményt alkotnom erről. Ha nem valósulna meg az ígéret, akkor kellene törni, zúzni. Végre valaki mer lépni is, nem csak a száját jártatni a semmiről a havi jó fizetésért.
Inas 
 
 Ha a rendőrök kiemelik a tömegből a kopasz fiatalembereket, akkor ők ma áldozatok, politikai foglyok lennénk. Így viszont köztörvényes bűnözők. MSZP–Fidesz 1–0. Lehet, a BM nem is végezte olyan rosszul a dolgát?
Apafej 
 
 Nem hiszem, hogy le kéne váltani a miniszterelnököt. A konkurens párt is hazudott a maga idején, a választások alatt. Az miért nem háborított fel senkit? Akkor miért nem vonultak utcára? El kéne olvasni az egész beszédet  és komolyan gondolkodni rajta!
Lilo 
 
A vandálok gyógykezelését is mi fizetjük? Az orvosok vajon milyen érzelmekkel gyógyítják őket? Ezek ugyanolyan ellátást kapnak – és ingyen?
EM, Győr 
 
 Emberek! Mindenki úgy tesz, mintha maga lenne a becsületesség. Mi is csalunk, hazudunk! Nem akarok senkit sem védeni, de ez az igazság. Ami a rongálókat illeti, már én (12 éves fejjel) is felfogom azt, amit a rongáló huszonévesek nem. A TV székházért a dolgozó felnőttek fognak fizetni!
HGÁ 

Újra manipulálnak, és megint nem a lényegről van szó. A hazugsággal, tisztességtelen politizálással szemben az egyenes, becsületes szó nem használ, kevés.
 
 Eddig azt hittem, békés, európai országban élek, erre üvöltöző csőcselék randalírozik az éjszakában, amelyik nem fogja fel, hogy az országot teszik tönkre.
 gk 
 
Végre valaki, Gyurcsány beismerte, hogy hazudtak a választások idején. Örülnünk kellene, Ő legalább fel merte vállalni azontúl, hogy próbál a sz...ból várat építeni! Orbán is hazudott, de nem volt meggyőző! Azóta úgy viselkedik, mint egy öt éves, akinek elvették a játékát! Szánalmas! Az jobban, hogy vannak akik vele tartanak! Undorító, hogy a két ember egymást fikázza! Szégyen, hogy a két „vezető", mintha egészen más országról beszélne, nincs együttműködés, a cél ugyanaz kellene, hogy legyen! Tüntetések? Nem úgy nevezném, inkább ékes bizonyítéka annak, hogy eddig aludtak, de elállatiasodtak az emberek. Sírnak, miután felébresztették őket? Gratulálok.
Pártatlan
 
 Tisztelt Rab úr! Morális válság azért van, mert nem egy szimpla politikai hazugság történt, nem csupán a kampány hevében egy betarthatatlan túl-ígéret, hanem tudatosan, precízen megtervezett félrevezetés, amelyet zseniális pontossággal végre is hajtottak. Ez, ami felháborítóan erkölcstelen. Ha egy morális korlátokkal nem rendelkező zseni kezébe kerül a hatalom, számos választ ad a történelem, mire képes.
 
 Kíváncsi lennék, hogy a sok ezer tüntető mikor dolgozik, és milyen hatékonyan. Hazugság? Stadion beléptető-rendszer, chilei cseresznye, három év alatt többszörös fizetés satöbbi.
Öcsi
 
 Tisztelt Olvasók! Egyértelmű, hogy kell a csomag, illetve kell a fenének, de szükség van rá! De ne az a kormány akassza a nyakatokba, amelyik annyival ment túl az ország lehetőségein, hogy mi azt még most sem tudjuk elképzelni, hogy ilyen böszmeség után lemondás helyett csomagot fogalmazgasson! 
MaKi 

Tisztelt Választók! Ne hagyjátok becsapni magatokat! Most az önkormányzati választások következnek, nem a parlamentiek! Ez két külön intézmény, ne keverjük 
 
 B. Győr és DON egyetértek. Javasolom, otthon csendben döntsük el kit választunk. Zárjuk ki a politikát átmenetileg az életünkből. Mutassuk meg, hogy mi továbbra is jól, és becsülettel végezzük dolgunkat.
R. Győr
 
 Magyarok! Ki nem hazudott? Orbán Viktor. Már a választások előtt puskapor szagot érzett a levegőben! 
 Johanna 
 
Ki hagyja hogy valaki lek....zza az édesanyját? A magyarok pedig hagynák, hogy lek....zzak a hazájukat? Ha valaki még mindig Gyurcsányt támogatja, az elismeri, hogy igaza van.
D. 

Lenne egy kérdésem! A jobboldal, vagyis a Fidesz miben hazudott? Mert én nem vettem észre! Nem a Fidesz mondta a választási-kampányában, hogy milyen kaotikus a magyar költségvetés? Nem a Fidesz mondta, hogy az MSZP megszorításokat akar (vizitdíj, gázemelés, áramemelés, satöbbi...)? Nem kéne általánosítani! Ahogy emberek közt is van különbség, úgy a pártok között is! Lásd az elmúlt napok eseményeit, ami mögött nem a Fidesz áll! A rongáláshoz annyit, hogy az évtizedes MSZ(M)P-s kormányzás sokkal több kárt okozott! És a történelem folyamán is rengeteg kárt okoztak nekünk! Elítélem a vandalizmust, de mit várunk, ha ilyen példa volt az emberek előtt, mivel a kormány sem különb, sőt! A politikai vandalizmus ilyen reakciókat vált ki az emberekből! Üdv egy igaz magyartól! 
 
Ha jól tudom, a közszolgálati tévé így reklámozta magát egy-két éve: „ha tehetné, ön melyik tv-t foglalná el?" Rossz reklám volt, valóság lett.
Bob 
 
Tisztelt A! Európában vagyunk! Ilyen Eu.! Példák: világháborúk, spanyol polgárháború, európaiak gyarmati tettei, francia diáklázadás, idei tüntetések Párizsban, német fiatalok (60–70-es évek, Joschka Fischer miniszter), olasz maffia+ultrabal, belga, holland, brit faji zavargások, satöbbi.
 Komondor  
 
Az SMS-ek 99 százalékával egyetértve, szégyenlem, hogy magyar vagyok! Az meg hagyján, hogy  Gyurcsány Ferenc egy hazudozó szörnyeteg – az embereknek ez csak most tűnik fel? –, de ami a székháznál volt, az minősíthetetlen! Eddig is volt egy bizonyos vélemény a magyarokról, ezután nem is csodálkozom rajta! Emberek, hol élünk? Nagyon félreértelmezik a demokráciát! Tüntethetünk, a beszédben elhangzott mi Gyurcsány véleménye erről, ez már a választók arcul köpése! De az ellenzék is szégyellheti magát!
Lizi, Écs
 
MSZP képviselők! Vissza lehet fizetni a jogtalanul felvett pénzt. A főnök beismerte, hogy nem csináltatok semmit két évig.
 
  Emberek, kapjatok végre a fejetekhez! Nem hiszem el, hogy a fél ország szentté avatna a Gyurcsányt, csak mert egyszer igazat mondott! Ez semmissé teszi az összes hazugságot? Ébresztő Magyarország!
Egy győri diáklány
 
 Ébresztő emberek! Ha a TV székháznál tíz sorban álltak rohamsisakos, pajzzsal, könnygázzal felszerelt rendőrök, hogy történhetett ekkora vandalizmus? Színjáték félelmet kelteni.
Margit
 
  Orbán Viktor nagyon büszke lehet magára, kettéválasztotta az ország népét.
 Taki
 
  Kedves B.-né sok sikert Gyurcsánynak? Már úgy gondolta, a sitten ugye? Én becsületesen dolgozom, és sajnos nem itthon, mert azt ma nem engedhetem meg magamnak. Mert az, ami ebben a mi gyönyörű országunkban zajlik, az nem méltó sem fiatalhoz, sem öreghez. Itt még beteg sem lehetsz büntetlenül, mert kitesznek. Ezen gondolkodjon el, kérem tisztelettel.
Egy szakmunkás független
 
 
 Milyen „tüntető" az, aki nem vállalja arcát? És miért kell három kilós kalapáccsal a kezében „tüntetni" ?
 C. V.
 
 Szólj igazat, betörik a fejed, ez most ideillik, ja ha valaki nem lát, csak néz. Az elmúlt 15 év hazugságairól szólt. A 85 évre titkosított iratok nem zavarnak senkit?
– 1 anya – 
 
A kedd esti eseményeket senki se azonosítsa a Fidesszel. Az embereket joggal felháborítja az, ha kiderül, évekig hülyének nézték... Ha a miniszterelnök megmakacsolja magát, a tüntetők is ki fognak tartani! Egy biztos: már semmi sem lesz olyan, mint azelőtt.
 plazma 

Tisztelt honfitársaim! Ha figyelmesen végigolvasták Gyurcsány Ferenc beszédét, annak feltűnhetett, hogy van igazság is benne. Például a megélhetési politikusokról. Teljesen mindegy, melyik oldal, az a lényeg, hogy 3–4 helyről dőljön a lóvé.  

Magyar emberek! Hogy lehet még mindig hinni Gyurcsány Ferencnek? Egy olyan embernek, aki ügyeskedéssel – az elit így nevezi – lett milliárdos a 90-es évek ország kirablásában, aki két éve kiszolgálja a politikai és pénzügyi lobbit. Hirtelen megváltozik, és ő lesz a szent jótevő? Vagy csak ügyesen keverik a lapokat az ő, és mögötte álló személyek? Felelősségre vonás nélkül megtehetik? Akkor megteszik újra, és soha nem lesz rend. A valamikor érkező euró milliárdok majd megint elakadnak valahol, a kisemberig nem jutnak el!
 Jos 
 
Hazánk jelzői: „Szülőanyám, te szép Magyarország." (Arany János) „ k.. va ország" (Gyurcsány F.) Lehet választani! 
 
 Tisztelt Endre! Bólogattak, mást nem igen tehettek. Te a saját magad ellensége lennél? Te határozottan nemet mertél volna mondani a Feri bácsinak? Ne viccelj! H.
 
 Elszörnyedünk a látványtól. A békére vágyó nagy többség hogy fékezze meg a magyarkodó vandálokat? Közös Gyurcsány-Orbán béke-fellépés kellene mielőbb!
Egy régi 56-os házaspár 
 
Rendőrök ellen SMS-t küldőknek: ugye ilyenkor nem irigylitek őket? Remélem, nem esik bajuk a győriek közül felvezényelteknek!
 Tt, Győr 
 
Tisztelt átvert választók! Szerintetek, ha ugyanezek a szavak egy másik miniszterelnök szájából hangoztak volna el, vajon a Gyurcsány nem követelné-e a lemondását, és a kormányváltást? Aki egyszer megtette, hogy így átk..ta az „országát", az legközelebb mit fog csinálni? Távozni fog a kormányával, meg a csomagjával együtt, ha akarjuk, ha meg nem, hát vessünk magunkra, és sz..juk le ezt a k..va országot! Vagy mostanában nem ez a szójárás?
MaKi
 
 Elítélem Gyurcsány Ferenc politikáját De Orbán Viktor is hibás, mert kiengedte a szellemet a palackból.
LHOR
 
 Az adóforintjainkból fenntartott intézményt gyújtanak fel, vernek és hordanak szét! És a mi pénzünkből is fogják helyreállítani. Idióta csőcselék!
 Polusz 
 
Kedves SMS-írók és tüntetők, ti akik Gyurcsány Ferenc lemondását követelitek, hol voltatok a Bokros csomag idején? Én a bőrömön tapasztaltam, de még itt vagyok! Végre itt egy ember, aki megpróbálná az országot a gödörből kiemelni! Káromkodik,   hirtelen mindenki megsértődik. És a többi más területen vezetőként dolgozó káromkodásai nem háborítják fel? Ja, az más? Kicsit magukba kellene fordulni, és elgondolkodni...
Egy ápolónő, aki naponta szembesül a hazugság fogalmával
 
 Ha egy értelmes ember elolvas valamit, meg is érti. A Gyurcsány-féle szöveggel kapcsolatban ezt kevesen mondhatják el magukról. Akinek csak az jött le, hogy hazudott, azt csak sajnálni tudom. Magyarországon jellemző az emberekre, hogy szeretik a problémákat a szőnyeg alá söpörni, szembenézni velük nem mernek. Most sokan játsszák a hülyét, mintha most hallották volna először, milyen helyzetben van az ország és miről szól a magyar politika nem a bal oldali, hanem az egész. Orbán sokkal nagyobbakat lódított, csakhát hamar felejtünk, ugye? Meg öt nem lehet számon kérni. Nem szeretjük, ha hazudnak? Ugyan már, a legtöbben hazugságokban tartják saját magukat, ha megkapjuk az igazságot, az meg fáj, nem tetszik, akkor el kellene dönteni, hogy mit is akarunk. A balhét a rongálást? Ha nincs meccs vagy kocsmai bunyó, jó lesz a TV székháza is? Hányingerem van az ilyen emberektől. Na és ha lemondana Gyurcsány? Majd jön Orbán hazudozni? Valakinek biztos jó alternatíva. Nekem nem hiányzik.
-fly-
 
 Azt mondta a híradó, hogy a Financial Times szerint nem szabad lemondania. Az én véleményem is ez, pedig az én zsebembe is belenyúlnak. Aki 3 napja tüntet, miből él? Én nem akarok félelemben élni.
 Jocó
 
 Nem kellene az összes tüntetőre ráhúzni a vandalizmus vádját! Én is elítélem a károkozást, de igenis kimegyek tüntetni, mert nem akarom tovább eltűrni ezt az arcátlanságot, hogy a jövőnket lopják el!  
Syna
  Tubi! Osztom a véleményed, nem hiszem, hogy minden ember kezében ott volt a petíció, elég lett volna azt a pár embert beengedni, talán nem történt volna ez! A sok randalírozó arra nem gondol, hogy ami kárt csinál – ami nem is kevés –, azt miből fogják finanszírozni. Ez már nem igazán a politikaról szól, szerintem valaki már élvezi, hogy lehet törni-zúzni, rendőröket dobálni, legalább néhányan kiélhetik rendőrutálatukat. Szomorú!
B.B.
 
  Kamo! Gyurcsány a miniszterelnöki fizetését egyszer sem vette fel. Aki azt mondja, hogy a hazugságok miatt szavazott a kormányra, az is hazudik, a két forduló közt nyilvános volt a költségvetés, a Fidesz ráígért, hazudott. A nyugat baloldala támogatja Gyurcsányt, a jobb oldal nem.
Jocó 
 
Amit az MTV székháznál műveltek, az nem vall emberi viselkedésre. Na de kérdem én, amit a Parlamentben csinálnak, az mire vall? Mindenki hazudik és a saját malmára hajtja a vizet, hazugságban élünk és csak bólogatunk, jó magyar szokáshoz híven! De a melósnak mindegy, hogy ki lesz a porondon, neki ezután is minden egyes forintért meg kell dolgozni, és majd az ő pénzéből hozzák helyre a székházat. 
 Blawe 
 
 A hangfelvétel kiszivárogtatása épp Gyurcsány érdeke volt. A Magyar Rádió nem játszhat be egy ilyen anyagot a miniszterelnök tudta nélkül. Pontosan tudták, mi fog történni és ezt majd az ellenzék nyakába varrják. Különben a miniszterelnök lebukott s nem kért elnézést az emberektől, sem a hazugságokért sem a miatta kialakult káoszért. 
 
Külföldi barátaim hívogatnak telefonon, hogy igaz-e az a már több nyelven is olvasható beszéd, ahol miniszterelnökünk így beszél az országáról és mindarról, amit eddig (nem) tett, vagy ez csak vicc?!
Gy.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szépítő fűszerek

Zsálya, kakukkfű, rozmaring, menta. Az illatos zöldfűszerek a konyhánkban már kivívták méltó… Tovább olvasom