Kisalföld logö

2017. 05. 27. szombat - Hella 13°C | 24°C Még több cikk.

SMS 07.16.

Tévéműsor és szünet
• Tisztelt ORTT-ellenesek! Ha már a kereskedelmi csatornák benne vannak a programcsomagjaitokban, akkor feltételezem, hogy van esetleg Spektrum vagy Discovery. Ja, hogy ostoba sorozatfüggőség, akkor nézzék csak a fekete képernyőt, az is van legalább olyan jó!
Andi, Mosonmagyaróvár
• Tisztelt tévénézők! Szerintem több szünetet kellene tartani a tévében! Így talán a fiatalok több időt töltenének olvasással és sportolással!
P. A.
Kétüteműek kivonása
• A Trabik 90 százaléka evolúciós úton úgyis eltűnik rövidesen, kár még alkotmányellenesen diszkriminálni az idős korosztálybeli tulajdonosaikat csak azért, mert négykerekű járművük van és ezt még a szociban vették, és nem telik másra. Apropó: a hatszázas Kawámra még zöldkártya sem kell, pedig ez is kétütemű, csak ugye japán kétkerekű (nem mai darab ez sem). Ja, van kétütemű robogóm is, meg fűnyíróm, sőt, kétütemű motoros fűrészem is, jó, hogy nem Trabantnak hívják ezeket, mert kidobhatnám kártalanítás nélkül őket.
Franco
• A sok trabantosnak üzenem, aki nem látja be a verdája hiányosságait: hogyha a kipufogó csöve holnaptól elöl pöfögne ki, nem hátul, maguk kérnék a megszüntetést!
K
• Nekünk is Trabink van, 24 éves, első tulajdonosok vagyunk. Vigyázunk rá, két kicsi gyerek mellett nehéz gyűjteni, másik régit nem érdemes venni.
Trabis, Győr

Balaton és Adria

• Sajnos a férjemmel a közalkalmazotti fizetésünkből még a Balatonra sem tudjuk levinni két gyermekünket. Drága. Pedig nem iszunk, nem dohányzunk. A parlamentben nem is tudják, milyen keserű érzés.
Anyu
• Syla, Anyuka, M. B.! Veletek vagyok! A Balaton Európa ismert és kedvelt üdülőhelye, és idén a víz szintje és minősége kiváló, ezért büszkék lehetünk (lehetnénk) rá! Osztom a véleményt: előbb ismerd meg hazádat. Egy kérdés: ha a balatoni árak azonosak a tengerpartokéval, akkor miért választja több százezer turista a Balatont, és nem a tengert?
• Kedves Syla! Ha magyarnak születtél, akkor az Adria is a tiéd, és ha a családod szórakozását nézed, akkor bármennyit megér, hogy a gyermeked örüljön.
Búvárbenő

Vélemények erről-arról

• Tisztelt Figyelő! Látod, ők nagyban megmutatják a törvények törvényszerű kijátszását! Na és példát is mutatnak! Jogos a kérdésed! Vajon mikor lesz rend az országban?!
Mexx01
• Furcsa, hogy az olaj világpiaci ára mindig csak a magyar benzinárakra van hatással.
G.
• Tisztelt Képviselők! Úgy gondolják, hogy a kapuvári emberek nagy részét a sétány és a kandeláberek érdeklik? Ajánlom figyelmükbe az Ady Endre utcát, így eső után, öltönyben, kerékpárral.
Egy adózó kapuvári
• Rabszolgahajós lánynak! 3 évig dolgoztam ennél a cégnél. Tapasztalatom szerint pont ezek az incidensek váltották ki a cégvezetésből ezt a viselkedést. Ilyen hozzáállással minden cégnél pórul jársz! Fizetett szabadságról, prémiumról, betegbiztosításról hallottál? Persze nem! Először tájékozódj, mielőtt pánikot és rossz hírt keltesz! Véleményem szerint ne próbálkozz külföldi vizekre evezni, mert így hamar zátonyra fut a hajód! Horgonyozz le egy biztos kikötőnél! Mindenkinek üzenném, ez egy extrém példa! Sokakat ismerek, akik ennél a cégnél dolgoztak, dolgoznak, és ez nem egészen így van!
Ms. Monet
• Mosonmagyaróváron a Mosonyi és Marx utca sarkán, az orvosi ügyelettől 20 méterre, a társasház előtt körülbelül két hónapja kertépítő cég füvesített. A sok öntözésnek köszönhetően fű helyett gaz és parlagfű nőtt ki. Nagyon sokan sétálnak erre gyerekekkel. Aki gondozta a „füvet", most irtsa ki a sok gyomot!
Egy közelben lakó
• Tisztelt Mexx01! Egyetértek veled. Nem szabad tovább tűrnünk! De az emberek inkább egymást szidják, nemhogy összefognának! Lásd példának az autósok és motorosok közti „harcot"! Elgondolkodtató, itt lenne a békülés ideje.
Atti Győrből
• Képviselőink a Baker Streeten is megállnák a helyüket mint Sherlock Holmes. Mindegyik azt nyomozza, a másik mit követett el. Kitől kapták az erkölcsi bizonyítványt, ha ilyen sokuk  ellen eljárás folyik?
Miki bácsi, Lébény
• A melegeket tolerálni kell, ők otthon csinálják, de a mai fiatalok többsége kettős életet él! A heterók a buszon, az utcán, a kisgyerekek előtt fogdossák egymást!
Gay
• Nusi! Mi is hárman vagyunk testvérek. A mi anyukánk nem volt otthon, amikor hazaértünk a suliból, mert dolgozott, az apukánk is. Sokszor voltunk hárman, mégis felnőttünk úgy, hogy még mindig van lefekvés előtt jóéjtpuszi, pedig mind a hárman dolgozunk. Igaz, anyuka nem volt főállású anya, de mégis ő a legszebb dolog az életünkben.
Puszi
• Kinyílt a bicska a zsebemben! Milliárdokat csaló és nem hagyhatja el Pest megyét. Én annyit dolgozom, hogy nem érek rá sikkasztani! Nem is tudom elhagyni a megyét! Mekkora a különbség! Valamit nagyon rosszul csinálok!
Nixe
• Lehet, hogy vitát indítok el vele, de szerintem a magyar (=eurokompatibilis, =világkompatibilis) jogrendszert nem tudom elfogadni, mivel csakis a bűnöző szemszögéből indul ki. A lesajnált, szerencsétlen áldozat mintha nem is létezne, talonba van téve (kispados)! Kérdés: csak a bűnözőnek van joga?! Ha így van, váltok!
Csontkovács
• Érthetetlen, hogy a tilosban parkolókkal ennyit foglalkoznak. Lefotózni, elszállítani. Mindezt büntetéssel együtt kifizettetni!
Jocó
• Hova tűnnek a roncsautók? – kérdezte a Kisalföld tegnapelőtt. Én a minap bevittem egyet a MÉH-telepre. Kaptam érte 4200 forintot. Ez helyben fedezi a fuvar árát, de vidékről már nem biztos. Egy ismerősöm bevitt egy kisteherautó-papírt. Kapott érte 1200 forintot. Mindenki elgondolkodhat.
Zoli, Csorna
• Jereváni út. Gyalogátkelő. Többedmagunkkal hosszú percekig várakozunk átkelésre. Az egy dolog, hogy az autósok nem állnak meg, de hogy a rendőr is lassítás nélkül suhan el az orrunk előtt! Példamutatás. Köszönjük.
G. A.
• Hónapok óta nem működik a Szent Imre úti kártyás telefon a nagy forgalmú rendelőintézet előtt. Kérnénk az illetékeseket, hogy javítsák meg. Hálásan köszönjük.
Mamik
• Pisztász! Képzeld, hagyjuk magunkat szorongatni, mert valakinek fontos a munkahelye! Nektek jár a maradéktalan kiszolgálás, holott némelyik ember még köszönni sem bír nekünk, eladóknak! Mi is emberek vagyunk, akik szó nélkül és mosolyogva tűrnek a kevés kis pénzükért!
Egy tescós dolgozó
• A fokozott rendőri ellenőrzést miért csak a mi megyénkben lehet észrevenni? A szomszéd megyékben nincsenek egymás hegyén-hátán. Az ócska utakon miért nem hagynak nyugodtan vezetni?
Easy driver
• Minap a győri okmányiroda öreg autóm forgalomból való kivonási kérelmére a következőkre kötelezett: szerezzek be bontási engedélyt. Más, vidéki iroda elfogadja a gépkocsi tárolási helyéről szóló nyilatkozatot. Hogy is van ez?
Kutyus
• A Tesco saját magának köszönheti, hogy nem elég a profitja! Minek 40 kilométerenként egy hipermarket? Azokat a kereskedőket kéne sajnálni, akiket ezáltal tönkretett!
Kali
• Attól tartok, hogy az ítélőtábla, mint testület, nem tarthatja meg az építkezés szabályszerűségével kapcsolatos kissé távolságtartó pozícióját. Feddhetetlenséget kell sugároznia, még az épületnek is, és példát kell mutatnia már az ítélőtábla épületének építésekor is törvényességből. Ez nem hivatali, hanem erkölcsi feladat!
Pikáns helyzet

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

SMS 07.08.

Tovább olvasom