Kisalföld logö

2018. 06. 20. szerda - Rafael 18°C | 29°C Még több cikk.

SMS 06.16.

• B. Gy., Győr! Valószínű, hogy te vásároltad a jogsid, mert nem vagy teljesen képben pár dologgal! Fáradj be az ATI-hoz, s pár érvet, ill. szabályt is felhoznak neked az „elcsurgó" motorosokkal szemben! Ha pedig nekik sem hiszel, akkor állíts meg egy rendőrt s kérdezd meg tőle!
Hellboy

• Nyugaton a minimálnyugdíj a minimálbér 120%-a, nálunk 50%-a! Most akkor hova tartozunk, az EU-hoz, vagy Etiópiához? Nem lehetne ezen változtatni?
Figyelő
 
• Köszönjük az állatvédők együttműködését, hogy Ikrényből elszállították a gazdátlan kóbor kutyát.

• Engem rettentően felháborít az a tény, hogy emberi élet kioltásáért maximum 15 évet kapnak a gyilkosok. Milyenek a magyar törvények? Ez az igazságszolgáltatás? Én visszaállítanám a halálbüntetést, vagy kiszabnék a bűnösökre 300 évet, és jó magaviseletért elengednék 100-at! Aki ilyen tettre képes, az nem ember!
C.
 
• Őszintén sajnálom Győzikét! Ha a primitívség fájna, egész nap üvöltene. Talán jobban tették volna, ha az utolsó adást nem adják le. Felháborító, amit művel! Azt hiszi, övé a világ? Rá se fér már a képernyőre az arca!
Egy volt szimpatizáló
 
• Köszönjük a kommunális szolgáltatónak, hogy lefestették a padokat a Marcalváros II-n lévő Sün Balázs Óvoda előtt. Csak két probléma van. 1. A „frissen mázolva" feliratot tartó szögeket benn hagyták a pad támlájában. Még jó, hogy a szülők  észrevették, mielőtt baleset lett volna. 2. A homokozóban több a gaz, mint a homok. Hiába szóltunk! Más játszóterekre teljesen új homokot visznek.
Gondos szülők
 
• Mesterségesen alacsonyan tartott bérek mellett, kevesebb nemzeti összterméket előállítva, aránytalanul alacsony állótőkével is busás haszonhoz lehet jutni. Ez is a multiknak kedvez, hisz ők komoly tőkével, európai mértékű termelékenység mellett, nagyon alacsony bérekért dolgoztathatnak. A vállalkozó urak hogyan is akarnak versenyezni velük?
Pisztász

• T. autósok és motorosok! Itt az ideje összefogni a Mol ellen, mert azt hiszi, azt csinál, amit akar, ráadásul az utakon egyre nagyobb dugók vannak. Lehet, hogy az útépítők és a Mol összebeszélnek a hátunk mögött? Várom a javaslatokat és észrevételeket.
Ati Győrből
 
• T. Barabás! Egy: az EU-hoz nemrég csatlakozott tíz ország összesített nemzeti összterméke sokszorosa Hollandiáénak. Kettő: Hollandia lakossága nem hét-, hanem tizenhatmillió! Légy szíves, ne írkálj hasraütésszerűen!
István, Győr

• Az új főigazgató úr nem akar harctéri kórházat Győrben, de senki sem akarja ezt. Miért ez a vezércikk főcíme? Győrünk büszkesége, dr. Pellek úr már gyógyított ilyen helyen, életveszélyes körülmények között. Áldozatos munkájára és szaktudására büszkék vagyunk. Hiányzik ő nekünk a győri kórházból.
Egy orvosokat tisztelő győri polgár

• Az a kismama, aki nem tud magánrendelésre járni, miért nem kap a terhesgondozóban megfelelő ellátást? Az előző terhességem nem sikerült, most 8 hetes vagyok, az orvos majdnem lenyelt, mert szerettem volna UH-vizsgálatot kérni, hogy megnyugodjak.
„Anyu"
 
• Kedveseim! Miért csak 2-szer 20 perc szünet van a multiknál? Kérem válaszaitokat!
Leső, Kerékteleki

• Üdv, Tuner! Bővebb infót hol találni a móvári tuningtalálkozóról, mert sokakat érdekelne a téma; erre jó példa volt a tömeg a Tuning&Stereo kiállításon Győrben.
Kócos
 
• T. autósok, motorosok! Nemrég mindenki a magyar utak minőségét szapulta. De úgy látszik, az utaknak semmi baja! Száguldozni is lehet rajtuk. Hogy van ez?
(spacesmonkey)
 

• Barabás! Hová akar ön nemzeti összterméket? A hazai piacot szinte lehetetlenné teszik a vállalkozó urak azzal, hogy csak a saját hasznukat nézik, és az emberek alig-alig tudják megvenni a hazai termékeket. ’90 körül nagyon neki volt buzdulva a magyar ipar, hogy majd tarol a nyugat-európai pia-
cokon. Látom, ugyancsak tarol.
Pisztász

A nap sms-e
• Én már tapasztaltam, hogy a legjobb konditerem a kocsma, mert utána minden tábla, buszmegálló, néha egy-egy ablak a sok erőtől meg van rongálva! Minek nektek konditerem? ...
Nagyszentjánosi nem képviselő

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pannon Bormustra még két napig

A Pannon Bormíves Céh hatodszor rendezi meg az Országos Pannon Bormustrát, immár negyedszer a Pannonhalmi Főapátsággal együtt. Június 2. és 4. között is a világörökség részét képező épületegyüttes ad otthont a versenynek. A 16 bíráló fele külföldi, a zsűribe többek közt olasz, spanyol, német, lengyel és francia szakértők érkeztek. Tovább olvasom