Kisalföld logö

2017. 07. 24. hétfő - Kinga, Kincső 20°C | 30°C Még több cikk.

SMS 06.07.

• Vállalkozók! Amikor a magas adóterhek mellett úgynevezett „kamatmentes hitelt" nyújtanak az államnak, (persze, kényszerűen) nem érzik önök úgy, hogy azt a dolgozó „amúgy jogosan elvárt" béréből adták? És amikor az állam ezt áfavisszatérítés formájában megfizeti, nem érzik Önök úgy, hogy ebből a dolgozóknak is járna valami?
Pisztász

• Szombaton Fehértón elveszett Sharp GX 25-ös mobilom! Kérem a becsületes megtalálót, hogy a 96/264-268-as telefonszámon értesítsen!
Köszönöm!

• A sok 50 százalék írójának. Ha nem tudnád, 4 és 6 órát engedélyeznek dolgozni. Mi nem vesszük el az aktív dolgozók és gyereket nevelők munkahelyét, mint a nyugdíjasok. Van egy biztos összeged amit kapsz mellette, ha akarsz, dolgozhatsz. Illetékesek! A nyugdíjasoknak Finito. Ja és legyél te is 50 százalékos.

• Még egy ésszerű lehetőség. A város hozzon létre egy irodai negyedet a város szélén jól megközelíthető helyen. Ott lehessen mindent elintézni. A város vigye ki a belvárosban elszórt hivatalait oda egy helyre, paterolja ki oda a bankokat is. Ott majd lesz rengeteg ingyenes parkoló, az egész belváros pedig lehet egy hatalmas sétálóutca övezet, tele zöldfelülettel az utak helyén. Ha ezt megvalósítjuk, egész Európa, sőt az egész világ csodájára jár a városunknak. Mutassunk már jó példát, járjunk élen, legyünk úttörők, legyünk európai város! Az unió biztos támogatni fogja anyagilag is. Figyelem városvezetők és várostervezők, még nincs késő, most készül az új, szabályozási terv, abban már meg is lehetne tenni az első lépést.
Nekem8, Győr

• Műtét utáni gyógyulási időmet töltöm a kórházban! Kitűnő orvosok gyógyítanak! De az osztályon pihenni nem lehet! Reggel óta a kiszolgáló személyzet uralja a terepet! Kíméletlenül berontanak a kórterembe, aztán jön a felmosás! Ezek a modern felmosók csak csapkodva működnek! Akkor még a tálalókocsi edények, stb.
Z.

• T. csődközeli vállalkozó! Ön igazat adott nekem. Nem tudom, van-e  üzlete, mert szeretnék ott vásárolni, és az igazammal fizetni. Pénzem sajnos nincs, azt alig-alig kapok a munkámért.
Pisztász

• Nem villamos kell Győrnek, hanem 3 híd. 1. Az északi elkerülő befejezéséhez, ezáltal a városon átmenő teherforgalom 80 százaléka elkerülné Győrt. 2. Az Ipar út folytatásában Bácsára. 3. Révfalu és Sziget közé az egyetemhez. Csak az utóbbi két pont alapján lehet a belvárosi forgalmat legalább 60 százalékkal csökkenteni. Ez iránt lobbizzon a városvezetőség és a városrendezőség. A villamos nem oldja meg a közlekedési problémákat, sőt csak bonyolítja azt.
E.

• Szeretnénk megköszönni (talán tehetjük ezt minden résztvevő nevében) a vámosszabadi ovi óvónőinek és dadusainak azt a fantasztikus szombat délutánt, amit a családi nappal szereztek nekünk, és főként gyermekeinknek! Nagyon jól éreztük magunkat! Köszönjük!
R.

• Anna! Egy éven át 2 éves gyermekkel állást kerestem, és képzeld találtam! Öt évig ingáztam embertelen körülmények között gyermekemmel. (Szülhettem volna én is, de a semmire?) Ne másra várj! Csináld utánam!
Adófizető

• Tisztelt T.I.! A 100 forintos könyvek között nagyon sok jó könyv is volt, még késő délután is! Csak jól körül kellett nézni! Truman Capote, Daniel Keyes, Exupery mellett emlékszem, hogy volt Petőfi kötet is! Én például egy nagyon régen keresett könyvre bukkantam rá!
K.P., Győr

• Kedves Herold úr! Az én anyósom szeretnivaló, csodálatos asszony (szeretem is kellőképpen), de ha anyósviccet mesélek neki, jóízűen nevet rajta. Neki ugyanis van humorérzéke.


• Mégegy bevásárló központ! Kinek, minek építik? Áruelőállító-iparunk nincs, meg pénzünk sem a vásárláshoz. Közvetlenül a Rába partján a Duna nevet kapja? Hát...
Figyelő

• Izsáki Lacival lett bajnok az Abda! Hajrá Abda, bajnokcsapat!! Taki jó voltál csak így tovább!
Hajrá Abda!!

• A kormány idén 1,4 milliárdot költ el kormányzati kommunikációra. Lehet, hogy nem tudják azt, hogy a problémákat megoldani kell és nem megmagyarázni? Ebből a pénzből 14.000 családnak lehetne 100.000 forintot kiosztani, és máris kevesebb dolgot kell megmagyarázni.
Justitia

• Tisztelt Irigyke! Egy kicsit el vagy zsibbadva. Szerintem. Három gyerekkel az étkezés kedvezményes, az egyik gyermekem fősulis, így sem családi pótlék, sem adókedvezmény nem jár utána. Segélyt soha nem kaptunk, viszont két helyen dolgozom. 40 múltam, és van egy autóm részletre.. Irigyled?
3 gyerekes

• A Neoton koncertet sokadmagammal együtt szórakozhattam át. Sok év után is fantasztikus hangjukkal és dalaikkal nyújtottak felejthetetlen élményt. Köszönet a szuper buliért.
Geri.

• Szeretnék köszönetet mondani a nephrológiai osztály személyzetének a gondos ápolásért!
G.

• A franciák úgy vannak velünk, mint mi a kínaiakkal. De ők a munkahelyeiket is féltik, ezért szavaztak nemmel!
Offerus Győrből

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pannon Bormustra még két napig

A Pannon Bormíves Céh hatodszor rendezi meg az Országos Pannon Bormustrát, immár negyedszer a Pannonhalmi Főapátsággal együtt. Június 2. és 4. között is a világörökség részét képező épületegyüttes ad otthont a versenynek. A 16 bíráló fele külföldi, a zsűribe többek közt olasz, spanyol, német, lengyel és francia szakértők érkeztek. Tovább olvasom