Kisalföld logö

2018. 11. 20. kedd - Jolán 1°C | 5°C Még több cikk.

SMS 05. 03.

Tisztelt Olvasóink! 

Nagyon sok olyan üzenet érkezik, amelynek szerkesztési elveink alapján nem tudunk helyet adni. Kérjük, hogy SMS-eiket kulturált hangnemben fogalmazzák meg, mellőzve a személyiségi jogokat sértő véleménynyilvánítást és a pártpropagandát. Továbbra is szívesen adjuk közre a közérdeklődésre számot tartó témákat, a megoldásra váró problémákat pedig továbbítjuk az illetékesnek.  

Ünnepelünk
 
• Felháborít, hogy a győri Marcalváros I-en vasárnap este tíz óra után is több ezer lakó nyugalmát, pihenését tették tönkre munka ünnepe címén   szabadtéri koncertekkel!  Ki ad engedélyt ezekre?  Történik ilyenkor zajmérés? Miért nem becsülik meg a másnap dolgozni, tanulni, gyógyítani indulók  vagy bármilyen felelős munkát végzők éjszakai pihenését? 
 Egy Ikva utcai család

•   Sopronban a plazánál vasárnap délelőtt 10-kor azzal kezdődött a május elsejei  ünnepség, hogy a mazsorettek fúvószenekari induló pattogó ritmusára a sátorból libasorban kivonultak és egy üdítő elfogyasztása után a zenekarral együtt távoztak. Negyed tizenkettőkor én is. Igaz, a hirdető szórólapon olvasható: a műsorváltoztatás joga fenntartva!
Nétt,  Sopron  
   
EU-évforduló

  • EU: Kovács László szerint  76 milliárd a „többlet". Ez a pénz idén sokkal több lesz, mint tavaly volt, a befektetőknek köszönhetően három és fél milliárd euró(!) jött be az országba. Mondja már meg valaki nekem, hol ez a temérdek pénz? De soproniként az is érdekelne, hol könnyebb a határátlépés. Ugyanúgy turkálják  a csomagtartómat. Igaz, már nem csak háromévente! Őszinte érdeklődéssel várom  a válaszokat!
K. A. K.  
 
•   Ünnepeljük az 1 éves uniós tagságunkat. Miért van okunk ünnepelni?!  Magyarnak nincs munka, csak szlováknak. Magyar termék nincs, csak kínai. A cégek egymás után becsuknak, a szegénység egyre nő. Ezt ünnepeljük?  
Aki nem szavazott az unióra

Egyéb témák
 
 
   • Tele van Győr  hajléktalannal! Miben tudna segíteni a lakosság, hogy kevesebben legyenek az utcákon? Mit tesz az európai kulturális fővárosra pályázó városvezetés?
Lalikirály

    •  Gratulálok Caramelnek, és mindenkinek, aki rá szavazott! Példát vehetne sok-sok nem roma a szerénységéről, bizonyítani vágyásáról. Megérdemelten nyert. Palcsó Tomi is ügyes volt.
Egy   Caramel-rajongó 

     • Tisztelt  ásványrárói polgármester! Miért nem kerül pénz a mi kis falunkban semmire? Az utak borzalmasak, játszótér nincs, és ha valamilyen ünnep van (például május 1.), semmi program nincs.  

 
      •  Soproniak! Nem Győr vitte el a fejlesztéseteket, hanem Miskolc! Győrt csak 1960 után kezdték rendbe tenni, pedig épületeinek, iparának 98%-a semmivé lett!
Figyelő  
 
        •  Gratulálok az öttevényi focicsapat edzőjének! Az utolsó két meccs alapján ő nullást érdemelne.
Egy ÖTC-drukker 

     •  Felháborító a pinnyédi rendezési terv. Az északi elkerülő tervezett nyomvonala Pinnyéden, Győr tüdején keresztül már-már   barbárság, az Újváros–Pinnyéd híd pedig szükségtelen. Kerékpárutat, a Tákó utca és a kunszigeti út javítását és EU-s játszóteret kérünk! Kérnénk...
SZöG 

     •  A nyalkai temetőnél megvan a szemét helye, milyen dolog csak úgy kiszórni oda, ahol nincs is lerakó?! Mi lenne, ha mindenki oda szórná, ahová akarja? Felháborító. 

     •  Módszeres zöldterületirtás folyik Győrben? Legutoljára éppen a Bartók utcában  vágták a fákat. Vágják ki mindet, betonozzák le a játszótereket is, ha az embertelen szürke városkép a cél. Ilyenkor hol vannak a környezetvédők?

   •   27 éves nőnek, akinek van tuningkocsija, de nincs neve: ha magadra vetted, sajnállak. Amúgy alám se anyuci rakja a tuningolt Peugeot-t, de én nem abból űzök sportot, hogy ha szerencsétlen járókelőt látok, akkor taposom a gázt. Ennyit a sportodról, amit ajánlasz, és ennyit a féltékenységemről.
MW, Győr

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kipróbáltuk a vízitornát

Az aquafitnesz, azaz vízitorna kellemes , az egész testest átmozgató, mégis kímélő mozgásforma. Tovább olvasom