Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 3°C | 7°C Még több cikk.

SMS 04. 22.

Tisztelt Olvasóink! 

Nagyon sok olyan üzenet érkezik, amelynek szerkesztési elveink alapján nem tudunk helyet adni. Kérjük, hogy SMS-eiket kulturált hangnemben fogalmazzák meg, mellőzve a személyiségi jogokat sértő véleménynyilvánítást és a pártpropagandát. Továbbra is szívesen adjuk közre a közérdeklődésre számot tartó témákat, a megoldásra váró problémákat pedig továbbítjuk az illetékesnek.  
 

Sport

• Miért kell Matthäust állandóan kritizálni? Mióta ő itt van, végre nézhetőek a válogatott meccsek! Most végre nem csak a szégyenkezés marad nekünk. A mostani sok kritikus miért nem tett semmit a magyar fociért? Akkor most nem egy idegentől kellene várnunk a csodát.
Anita, Börcs
• Sport. Említsük meg az edzőt, Róth Kálmánt is, mert „valami köze" neki is lehet a sikerhez. Gratulálok!

Egy volt balázsos anyuka
Győzike

• T. Pisztász! Ha nézed Győzikét, igényes vagy, vagy igénytelen, jó vagy rossz ízlésű vagy, „leskelődő" vagy, vagy sem? Van értékrended, vagy sem? Jó válogatást! Üdv:
H. Zs.

• Győzike-ellenesek! Diplomás vagyok én is, de nem irigy! Szerintem Gáspárékkal nincs „baj". Ha nem irigykednétek és ezt az energiát boldogulásotokra fordítanátok, nem lenne olyan savanyú a szőlő! Beának pedig sok sikert!
Lilla

• Emberek! Mondja már meg valaki, ki az a Győzike!
Bodé

• Aki nem ismeri a cigányokat, az ne kritizálja őket. Elég sok szokásukat megismertem, amikor egy családnál bejárónőként dolgoztam. A hangoskodás náluk alaptermészet. Győzikééknél is így van ez. Éljenek még így sokáig együtt boldogan.
G. M., Győr

• Nagyon szeretem a show-t! Ha tényleg Győrbe költöznének, vagy a környékre, biztos felkeresném őket, mert 2 hónapja nem találok munkát 2 érettségivel! Szerintem segítenének, ha lehet, az e-mail címüket küldjétek el, mert írnék Bea asszonynak.
Pusy Gizike, Győr

• T. mindenki, aki szidja Győzikét! Mi a baj? Talán irigyek a normális családra? Teremtsék meg maguknak! Győzike is ezt tette! Gratula érte neki. Én örülök, hogy ide költöznek! Beáról még annyit, ha nem az én szolgáltatómhoz kerül, akkor én azért váltok, hogy személyesen is megismerhessem, és gratuláljak neki a családjához. Szívesen barátkoznék vele! Néhányan példát vehetnének róla!
Bea, Győr

Vélemények erről-arról

• T. abolicionista! 15–20 év gondolkodás helyett inkább dolgoztatnák őket. Munka lenne bőven! A börtönökön kívül hol kapsz még ingyen szállást, ellátást?
PM

• Kedves Kisalföld! Köszönjük, hogy közbenjárt a zöldterületünk megóvása érdekében.
Zöldbarát

  • A Galántai úton készülő hangfogó fal nagyon jó dolog az ott lakók számára. De szeretném megkérni a tisztelt kommunálist, hogy a Marcalváros II-n az ablakok alatti aszfaltozott játszóterek mellé produkálhatna hasonlót, vagy felszámolhatná és egy központi játszótér lehetne. Ugyanis az állandó randalírozás az ablakok alatt sokkal rosszabb, mint a háztól 30 méterre haladó gépkocsik.

• Petz Aladár Megyei Inferno – jópofa a kórházra kifüggesztett reklámplakát, főleg, hogy az infernó szó jelentése pokol, alvilág... Vagy inkább morbid?

• Érettségi ára! Így lehet elrontani a gyereket. Mi az, hogy „csak" motort kérek. Természetesen vannak még megértő gyerekek, akik tudják, mit bírnak el a szülők. Remélem, ők vannak többségben.
Mené

• Újváros. A város szégyene, hogy egy jobb sorsra érdemes városrész itt tart. A nyilatkozatok szerint nem is lesz változás. Változtatni kellene, mert felháborító, hogy a belvárostól alig egy percre egy teljesen más világ fogadja az embert. Ha önerőből nem megy, a városvezetés kérjen segítséget.
Egy Kossuth utcáért aggódó polgár

• T. Komszol! A színház oldalánál álló öt fenyőről sürgősen le kellene fejteni a borostyánt, mert meghalnak.
Andrea

• Állítólag tíz százaléknál is több ma a munkanélküli. Akkor miért nem javasolják, hogy aki 40 évet ledolgozott, elmehessen nyugdíjba? Ameddig nem lesznek új munkahelyek, ez is némi megoldás lenne, a fiatalokat pedig a helyükbe lehetne állítani.
„Megfáradt dolgozó"

Közlekedünk

• Tisztelt „úrvezetők"! A tőlünk nyugatabbra fekvő országokban, ha 1 autós nem enged át 1 gyalogost, a rendőr megbünteti! Igen gyorsan elfelejtették a vezetői engedély megszerzése után, hogy egykor kerékpároztak, gyalogosként közlekedtek.
K. N., Mosonmagyaróvár
• Győrszemere vezetésének! A Kisfaludy utcában is végig kellene autózniuk naponta legalább egyszer. Megrázó élmény, + 1 lengéscsillapító!
Egy autós, Győrszemere

• T. győrszemerei vezetés! A hegyi út mellett a szentpáli bevezetőút a temető mellett is járhatatlan. A súly- és kommunális adóból kérjük kijavíttatni! Balesetveszélyes, hogy a gödröket és a gyalogosokat is kerülgetik a kocsik, ugyanis járda sincs. Pedig már 2005-öt írunk.
Szentpáli lakosok

• Gratulálok a pázmándfalui képviselő-testületnek az utak állapotáért, főleg a Kertalja utca bevezetőszakaszához. Gondolom, nincs pénz rá, jó, de 15 éve akkor hol van?
Eu

• Nyaranta több száz német turista kerekezik a kijelölt szentiváni Nagyhegy úton, ami számukra nyaktörő mutatvány. Nem beszélve az utca végi szemétlerakóról!
Nafe

• A Révai utcából 7.28-kor induló 11R-es busz sofőrjét kérem, tájékozódjon az útirányt illetően, ne a belvárosban bolyongjon, kihagyva a megállót.
J.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ketten vették fel jutalmukat

A megye kilenc városi polgármestere közül hárman kaptak év végén jutalmat, amit azonban közülük csak ketten vettek fel. Két városi polgár mester az első félévben is kapott jutalmat: Balogh József háromhavi fizetést kapott. míg Stipkovits Pál kéthavi pluszpénzt. A jutalmazást a polgármesteri tisztség ellátásának egyes kérdéseiről szóló törvény teszi lehetővé. Tovább olvasom