Kisalföld logö

2017. 11. 23. csütörtök - Kelemen, Klementina 1°C | 13°C Még több cikk.

SMS 04.05.

Közlekedés

Aki szégyenteljesnek találta, hogy a lakott területen 50-nel kell menni, ragadjon babakocsit, és próbáljon átkelni a lámpa nélküli, ám kijelölt zebrán, pl. a Szigethy úton.


Közlekedés. Amíg a kifogások erősebbek a szabályoknál, addig nem lesz rend az utakon.
W. E. 


Ebben a szegény országban mindenki támogatást ígér. Inkább hagynának bennünket élni!

 
Sceena! Az éremnek mindig két oldala van, és az pont elég a döntéshozatalra. Üdv:
J. 
 
Kedves játékosok! Ti tényleg azt hiszitek, hogy az igazgató nem tudja, melyik táskában van az ötvenmillió?
ZOZO 

PRSO! Jólesett az üzeneted, csak nem jövök rá, ki vagy!
Eti 
 
Levéli anyuka! Kinek, mikor, hol és mit javasoltál, ami pozitívan hatna a levéli óvoda és iskola működésére? Ha egy önkormányzati ülésen is részt vettél volna, tudnád, hogy idén 25 milliót költenek útfelújításra. Ha csak részinformációid vannak, ne kelts negatív hangulatot!
Levéli apuka
 
 Táncos anyukának! Csak nem a Lippentő? Láttalak benneteket többször, egy „kulturális fővárosnak" túl jók vagytok!
Öreg néptáncos 

 Az Ipar utcai felüljáró Gyárváros felőli oldalán szabályos síugró sánc van kialakulóban  a külső sávban! Hónapok óta kerülgetjük! Borítékolható, hogy előbb-utóbb komoly balesetet okoz! Hacsak...
Jaki 

 Figyelem! Aki az egyik győri bútorüzletben vásárol, az még a boltban ellenőrizze a lakberendezési tárgyakat! Ha otthon észleli a hibát, ne számítson korrekt problémamegoldásra!
Egy pórul járt vevő,  Győr
 
 T. szülők! Én egyszer mertem szólni lányom tanárának  (hogy szerintem ezt nem kéne), 2 nap múlva szülőin egy részeges alkoholista voltam! Jó ez így?
Egy nem részeges
 

T. Volán! Megoldható lenne, hogy ne maradjon ki minden héten legalább egyszer a 16.32-es, 15-ös számú  járat, mert munka után szeretnénk hazamenni az ipari parkból! Köszönjük!
Dolgozók 
 
Csank úr! Megilletődött a csapat! A maga, illetve dr. Csernus munkája egyenlő a csapat teljesítményével. Produkciójuk kiábrándító s a jövőre nézve reménytelen.
S. O. S 

A Vándor S. utcában a járdán állnak az autók.
Bebe 
 
 A  kutyákat teljes mértékben emberként kellene kezelni. Ugyanis az embert keményen megbüntetik a csendháborításért, ha a közterületre piszkít, vagy rátámad valakire! Ha pedig egész nap csak hentereg és nagy unalmában felzavarja a pihenni vágyókat, az az ember éhen hal, míg az ebet még sajnálják is érte. A kisgyermeket ki sajnálja, akit naponta felugat álmából? Kényszermunkát nekik!
KPG 
 
Javaslatom a következő: Magyarország a következő csatáját a közutakon vívja meg, mert az utakon a kátyúk tökéletesen alkalmasak tankcsapdának! Üdv:
Tibi, Győr  
 
 Hol voltatok, kimlei focisták, miért az ifik álltak ki helyettetek, legalább ők csak 4-et kaptak. Ideje átadni a helyeteket a tehetséges fiataloknak.
Real 
 
Tisztelt bérletes, amikor jól játszott az ETO, akkor miért nem írt?
 
 Micsoda nevelői viselkedés vagy módszer az, hogy ha egy gyerek ismert családi ok miatt nem tudott részt venni a Ki mit tud?-on, akkor egy másik vetélkedőn büntetésből nem kísérheti hangszeren a csapatát?!
Szlaki
 
 Sajnos sok gyerek korán megtanul helyezkedni. A lényeg, hogy ő   ne kapjon beírást, viszont kell valaki, aki elviszi a balhét. Ez nyilván  az indulatos, verekedős lesz, hiába nem ő kezdte, ugyanis  nem az iskola versmondó üdvöskéje. A kicsit nagyobbak pedig megbeszélik a vigyázóval, hogy húzza ki őket a rosszalkodási listáról. Aki nem ilyen  jellemtelen, az kapja a beírást. A barát a barátját megtagadja, de a magatartása jeles. Sok szülőnek tetszik ez. Ez baj. Életrevalónak tartják a háttérben meglapuló  „keverőgépeket", neveletlennek azt, aki képes önmagát felvállalni. Sok tanár  kivételez és kevésnek szimpatikus a nyersebb, de egyenes gyerek. Elolvadnak az úgynevezett szeretetmegnyilvánulásoktól,  ez kényelmesebb, mint a dolog mögé nézni.
Aporos

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Magyar származású az ötödik űrturistajelölt

Charles Simonyi, aki a Microsoft Word egyik vezető fejlesztőmérnöke volt, valószínűleg a jövő év… Tovább olvasom